Author Topic: Anjung Suasana Bungalow - SOLD OUT..  (Read 6235 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Anjung Suasana Bungalow - SOLD OUT..
« on: 18 Jul, 11:16:32 PM »
Hari tu pi melawat Sri Putra Gallery House... Anjung Suasana Bungalow, baru je launch... dah SOLD OUT... Kaya betui orang Malaysia ni yea...

mentarimerah

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 303
  • rock sampai tua
Re: Anjung Suasana Bungalow - SOLD OUT..
« Reply #1 on: 18 Jul, 11:55:09 PM »
itu yang mana fasa pertama atau 2 ...rasanya fasa 2 kot

OffshoreMan

  • Administrator
  • Temenggung
  • ***
  • Posts: 1311
  • Gender: Male
  • Cerita Kerja Offshore Oil & Gas di Offshoreman.net
    • Offshore Oil & Gas
Re: Anjung Suasana Bungalow - SOLD OUT..
« Reply #2 on: 19 Jul, 03:15:11 PM »
Fasa ke dua kot.. Harga RM600k ++... tu pun tinggal unit Lot no 114...  Tu minggu lepas.  By today dah abis kot...

mentarimerah

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 303
  • rock sampai tua
Re: Anjung Suasana Bungalow - SOLD OUT..
« Reply #3 on: 19 Jul, 03:31:31 PM »
wah....manyak cepat oh....ingatkan fasa 1....600k oh....

bangimen

  • Guest
Re: Anjung Suasana Bungalow - SOLD OUT..
« Reply #4 on: 19 Jul, 03:46:42 PM »
Dalam orang Malaysia komplen minyak mahal...barang mahal...mcm2 mahal lagi rumah abis jugakkk...tu le rezeki namanya kot....tapi kena behutang ngan bank jugak kan....

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Anjung Suasana Bungalow - SOLD OUT..
« Reply #5 on: 19 Jul, 08:34:01 PM »
correct..correct...correct

heran gak aku, tapi maknanya org malaysia ni masih mampu beli rumah mahal2 ni.

yg jadi kesiannya org macam saya golongan pendapatan sederhana... melopong je tgk rumah harga 2-3 ratus ribu... mana tak.. kalau 10% duit muka, bulan2 mau 1,500-2,000 sebulan. mana nam cekau?

pendapatan rendah??? mungkin boleh beli rumah teres kos rendah.

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: Anjung Suasana Bungalow - SOLD OUT..
« Reply #6 on: 25 Sep, 09:16:05 AM »
Assalamualaikum. :)
Bakal penghuni AS kenalkan diri. Moga2 rumah2 ni siap ontime(lg cepat, lg baguih).  Saya dah ikuti forum ni br lbh krg 4 bln je. Dah x sabar rasanya nak join u all. JIRAN SEPAKAT, MEMBAWA BERKAT. LIDI SEBERKAS SUKAR DIPATAHKAN BERBANDING LIDI SEBATANG. Salah satu sebab pilih tinggal di BSP kerana adanya forum komuniti ni. Tahniah kpd 'pengendali' web ni dan semoga web ni akan kekal selamanya2.Ingatlah kwn, BERSATU KITA TEGUH.   ;)

mentarimerah

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 303
  • rock sampai tua
Re: Anjung Suasana Bungalow - SOLD OUT..
« Reply #7 on: 25 Sep, 05:58:28 PM »
Assalamualaikum. :)
Bakal penghuni AS kenalkan diri. Moga2 rumah2 ni siap ontime(lg cepat, lg baguih).  Saya dah ikuti forum ni br lbh krg 4 bln je. Dah x sabar rasanya nak join u all. JIRAN SEPAKAT, MEMBAWA BERKAT. LIDI SEBERKAS SUKAR DIPATAHKAN BERBANDING LIDI SEBATANG. Salah satu sebab pilih tinggal di BSP kerana adanya forum komuniti ni. Tahniah kpd 'pengendali' web ni dan semoga web ni akan kekal selamanya2.Ingatlah kwn, BERSATU KITA TEGUH.   ;)


apa pun selamat datang

Tomatoman

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 137
Re: Anjung Suasana Bungalow - SOLD OUT..
« Reply #8 on: 18 Nov, 03:32:36 PM »
smlm baru je pergi tgk rumah Semi-D n banglo kat AS...nampak mcm dah 70& siap and rumah pun dah siap cat...
harap2 cepat lah siap sebelum ekonomi bertambah teruk....

Naim

  • Guest
Re: Anjung Suasana Bungalow - SOLD OUT..
« Reply #9 on: 04 Dec, 05:45:28 PM »
Itulah harap camtulah juga...ekonomi sendiri pun nak kena ingat jugak.

m8829

  • Guest
Re: Anjung Suasana Bungalow - SOLD OUT..
« Reply #10 on: 19 Jan, 11:55:08 PM »
Kalau siapa siapa mau, saya ada tanah bungalow utk jual, lagi bagus, tak dekat-dekat sangat dgn jiran sebelah. Luasnya hampir 7600 kaki psg, hanya RM300K. Boleh buat macam bungalow, tapi semi-d utk 2 keluarga dgn 2 pintu masuk berlainan atau satu rumah besar dgn 8 bilik! Panggil saya - 012-2087979 - utk lebih lanjut. Tanah tu rata, segi empat dan arah timur selatan.

Naim

  • Guest
Re: Anjung Suasana Bungalow - SOLD OUT..
« Reply #11 on: 17 Feb, 03:00:42 PM »
Mulanya dulu ingat nak beli tanah ajek tapi pasal takut tak terlepas ...amik dah siap punya...tapi bukan bungalow tuh (tak mampu saya)

nazam

  • Guest
Re: Anjung Suasana Bungalow - SOLD OUT..
« Reply #12 on: 29 May, 07:05:50 AM »
Sungguh menarik! Anjung Suasana boleh sold out, harga > 600k, luas tanah 4,400 sq. feet saje.
Saya nak jual tanah banglo lot saya, luas 6,006 sq. feet, harga boleh runding, kalau ada yg berminat sila email saya nazamdz@yahoo.com, serious buyer only.
« Last Edit: 30 May, 08:37:02 AM by nazam »