Author Topic: Level or Rank Forumer...  (Read 11710 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bangimen

  • Guest
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #15 on: 22 Jul, 04:28:27 PM »
pandangan saje wira...sebab kalau tgk ada yang buat tajuk posting pastu bila orang reply dah tinggal begitu je....tak berjawab2 nak bukak forum putra-mahkota ni pun makin lama makin slow...dahle pc aku cap ayam...tapi bak kata sedara 1 org tak mewakili 154...nanti kena letak pak guard la plak kan...nak jaga....

mentarimerah

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 303
  • rock sampai tua
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #16 on: 22 Jul, 04:31:49 PM »
he...he...kau kenal aku din...aku ingat...kau sorang aje orang luar kenal aku kat forum ni....

bangimen

  • Guest
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #17 on: 22 Jul, 04:33:31 PM »
he...he...kau kenal aku din...aku ingat...kau sorang aje orang luar kenal aku kat forum ni....

hehehehe misai kau tu mana kau nak sorok wira......

mentarimerah

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 303
  • rock sampai tua
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #18 on: 22 Jul, 05:29:48 PM »
he...he...kau kenal aku din...aku ingat...kau sorang aje orang luar kenal aku kat forum ni....

hehehehe misai kau tu mana kau nak sorok wira......

hantu kau din...itu misai carik makan sepanjang aku hidup baru dia kali potong...buruk rupa tak ada misai

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #19 on: 22 Jul, 05:32:18 PM »
semenjak sehari - dua nih .... rajin bebeno saya dan sdr2 yg lain posting kat forum KPM nih. .
 ::)  dalam sehari saya dah post/reply  paling kurang pun 20 post. .

ohh yeehh..!!!
larikkkkkk....
___________________
aku /..PMB

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #20 on: 28 Jul, 10:09:38 AM »
putramahkota_bangi
Bendahara
Posts: 1999
become to
Posts: 2000

bila nk bertukar bintang emas ni ?

___________________
aku /..PMB

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #21 on: 28 Jul, 11:50:35 AM »
putramahkota_bangi
Bendahara
Posts: 1999
become to
Posts: 2000

bila nk bertukar bintang emas ni ?



tak BERTUKAR!!! lagi ker?  ::) ::) ::)

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #22 on: 28 Jul, 04:00:42 PM »
dia dpt bintang belang2 tu pun dah cukup baik......  ;D ;D ;D ;D

lambat lg de..... 2000++ baru dapat.....

xpe usaha lg..... usaha tangga kejayaan....

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #23 on: 28 Jul, 04:37:53 PM »
dia dpt bintang belang2 tu pun dah cukup baik......  ;D ;D ;D ;D

lambat lg de..... 2000++ baru dapat.....

xpe usaha lg..... usaha tangga kejayaan....

plus plus tu braper de. ? tk sabau2  ;D
___________________
aku /..PMB

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #24 on: 28 Jul, 04:59:15 PM »
dia dpt bintang belang2 tu pun dah cukup baik......  ;D ;D ;D ;D

lambat lg de..... 2000++ baru dapat.....

xpe usaha lg..... usaha tangga kejayaan....

plus plus tu braper de. ? tk sabau2  ;D

kalau nak bintang cepat pasal dah tak sabar sabar... ambik kat sahabat malam ni... ;D ;D ;D

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #25 on: 29 Sep, 10:59:42 AM »
wai
Bendahara
Posts: 2013

kamon wai... lagi 7 post.

..majlis anugerah bintang2 PUTRIMAHKOTA


___________________
aku /..PMB

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #26 on: 29 Sep, 02:55:31 PM »
wai
Bendahara
Posts: 2013

kamon wai... lagi 7 post.

..majlis anugerah bintang2 PUTRIMAHKOTA




dari pagi ke petang tak dapat dapat lagi ker?  :P :P :P

acya

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 348
  • Gender: Female
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #27 on: 29 Sep, 05:04:20 PM »
wai
Bendahara
Posts: 2013

kamon wai... lagi 7 post.

..majlis anugerah bintang2 PUTRIMAHKOTA






dari pagi ke petang tak dapat dapat lagi ker?  :P :P :P

wai tgh pening kepala tu.... ;) ;) :D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #28 on: 29 Sep, 08:44:08 PM »
wai
Bendahara
Posts: 2013

kamon wai... lagi 7 post.

..majlis anugerah bintang2 PUTRIMAHKOTA






dari pagi ke petang tak dapat dapat lagi ker?  :P :P :P

wai tgh pening kepala tu.... ;) ;) :D

tekan brek sakan nampak... ::) ::) ::) ahaks... ;D ;D ;D

alar... ape salah nyer... wakil kaum hawa yang pertama mencapai posting tahap gaban... MuaHaHaHa... :D :D :D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #29 on: 29 Sep, 09:09:55 PM »
awat tekan2 brek... tekan je minyak... potong mana2 yg patut :)