Author Topic: Level or Rank Forumer...  (Read 11718 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #30 on: 29 Sep, 10:31:41 PM »
awat tekan2 brek... tekan je minyak... potong mana2 yg patut :)

kalau nak potom, wai kena potom PMB dulu... tu yang member asyik dok intai, toleh toleh belakang tu... stand by nak Wrroooommmmm...... MuaHaHaHa... :D :D :D

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Level or Rank Forumer > WAI : Jangan tekan brekk. !!
« Reply #31 on: 30 Sep, 10:48:17 AM »
awat tekan2 brek... tekan je minyak... potong mana2 yg patut :)

kalau nak potom, wai kena potom PMB dulu... tu yang member asyik dok intai, toleh toleh belakang tu... stand by nak Wrroooommmmm...... MuaHaHaHa... :D :D :D

naper ni ..??  patut dh semalam dh Majlis watikah ni selesai.
budak2 kompang dh merajuk dh tu..  ;D
___________________
aku /..PMB

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Level or Rank Forumer > WAI : Jangan tekan brekk. !!
« Reply #32 on: 30 Sep, 10:52:40 AM »
awat tekan2 brek... tekan je minyak... potong mana2 yg patut :)

kalau nak potom, wai kena potom PMB dulu... tu yang member asyik dok intai, toleh toleh belakang tu... stand by nak Wrroooommmmm...... MuaHaHaHa... :D :D :D

naper ni ..??  patut dh semalam dh Majlis watikah ni selesai.
budak2 kompang dh merajuk dh tu..  ;D

ntah... langsung tak nampak hari ni... :P :P :P

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
wai
Putra Mahkota
Posts: 2020


PENGUMUMAN ... wai  dh jadi putramahkota ke-6
sila beri ucapan tahniah ..  ;D
___________________
aku /..PMB

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
wai
Putra Mahkota
Posts: 2020


PENGUMUMAN ... wai  dh jadi putramahkota ke-6
sila beri ucapan tahniah ..  ;D


wai punya pasal siap paksa suruh bagi tahniah nampak... kawan dulu tak der tahniah pun... >:( >:( >:(

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
wai
Putra Mahkota
Posts: 2020


PENGUMUMAN ... wai  dh jadi putramahkota ke-6
sila beri ucapan tahniah ..  ;D

wai punya pasal siap paksa suruh bagi tahniah nampak... kawan dulu tak der tahniah pun... >:( >:( >:(

sbb wai ni dia special kes. . admin kata koata utk putri mahkota tak ada.. ( tak dapat buat sbb tiada calun lain. hanya seorg .)
so.. wai terpaksa jugak terima watikah putra
___________________
aku /..PMB

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #36 on: 30 Sep, 02:44:55 PM »
tahniah juga...dengan ucapan bila nak buat open house + doa selamat ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #37 on: 30 Sep, 02:49:03 PM »
dia tunggu masa yg sesuai... tum... terus buat kejutan :)

ehh.. dah naik pun

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #38 on: 30 Sep, 02:50:00 PM »
saya tambah.. plus jadi main sponsor utk open house PMC Sabtu depan...:)

tahniah juga...dengan ucapan bila nak buat open house + doa selamat ;D ;D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Level or Rank Forumer...
« Reply #39 on: 30 Sep, 02:51:36 PM »
saya tambah.. plus jadi main sponsor utk open house PMC Sabtu depan...:)

tahniah juga...dengan ucapan bila nak buat open house + doa selamat ;D ;D

gathering raya tu kalau buat kat rumah org yg baru naik pangkat...kawan rasa sesuai sangat....kita mintak PMB baca doa (berani ke dia ke TIP ???)..... ;) ;) ;)
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku