Author Topic: www.pmbikers.com  (Read 4155 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pok Lah R6

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 2
  • Gender: Male
www.pmbikers.com
« on: January 08, 2010, 12:04:54 PM »
salama kepada warga Putra-Mahkota, kita telah mempunyai web sendiri bg peminat2 motorsikal.
sekirangya ade ilmu untuk dikongsi @ berkenalan @ aktiviti untuk dikongsi boleh la lawat web tersebut

ed_BSP

  • Putra-Mahkota Bikers_Permanent_Residence
  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 87
  • Gender: Male
  • PM Bikerz09
Re: www.pmbikers.com
« Reply #1 on: January 21, 2010, 02:42:29 PM »
 ;D

SALAM BANG! 


Saya pemakai motor besar gak!!!!  he he he he...

Bang? Saya dah tukar sama macam abg gak!  Cuma cc besar ckit kih3x.

Welcome to PM Bikers Club.... yuk

SAFE RIDE n SAFETY FIRST


"SAFETY FIRST"

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: www.pmbikers.com
« Reply #2 on: January 21, 2010, 03:29:36 PM »

..korang tk ajak 4firing join korang ker..?
apasal tk ajak dia . . boleh lantik dia jd marshal .
 ;D
 ;D

ed_fireblade = 4firing   
___________________
aku /..PMB

ed_BSP

  • Putra-Mahkota Bikers_Permanent_Residence
  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 87
  • Gender: Male
  • PM Bikerz09
Re: www.pmbikers.com
« Reply #3 on: January 26, 2010, 07:22:09 PM »
Wakaka...


Sebenarnya, memang dia PENGHULU SEJATI KITAOWANG!  muahahahaahahahaaa


"SAFETY FIRST"

F4iring

  • PM Bikers
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: www.pmbikers.com
« Reply #4 on: March 30, 2010, 08:57:37 AM »

..korang tk ajak 4firing join korang ker..?
apasal tk ajak dia . . boleh lantik dia jd marshal .
 ;D
 ;D

ed_fireblade = 4firing   

register masuk la dulu forum tu....baru tau sapa ada kat dalam tu... :P :P

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: www.pmbikers.com
« Reply #5 on: March 30, 2010, 09:19:55 AM »

register masuk la dulu forum tu....baru tau sapa ada kat dalam tu... :P :P

korang suruh dia masuk... pastu korang tinggal dia kat belakang... MuaHaHaHa... mau menangis sakan... :D :D :D

F4iring

  • PM Bikers
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: www.pmbikers.com
« Reply #6 on: March 30, 2010, 09:55:54 AM »

register masuk la dulu forum tu....baru tau sapa ada kat dalam tu... :P :P

korang suruh dia masuk... pastu korang tinggal dia kat belakang... MuaHaHaHa... mau menangis sakan... :D :D :D

PMB leh jadi sweeper.... ;D

esmiyusri

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 11
  • Gender: Male
Re: www.pmbikers.com
« Reply #7 on: April 21, 2010, 02:28:20 PM »
Salam,
Nak join gak PM bikers, haji tapah???? jom....

F4iring

  • PM Bikers
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: www.pmbikers.com
« Reply #8 on: April 21, 2010, 04:18:16 PM »
Salam,
Nak join gak PM bikers, haji tapah???? jom....

welcome bro....semalam wat tts kat hj tapah....ruper nyer d'qaseh cafe tutup daa.....

esmiyusri

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 11
  • Gender: Male
Re: www.pmbikers.com
« Reply #9 on: April 22, 2010, 08:16:26 PM »
Salam,
Nak join gak PM bikers, haji tapah???? jom....

welcome bro....semalam wat tts kat hj tapah....ruper nyer d'qaseh cafe tutup daa.....

d'qaseh cafe tang mana ek?? bila ni nak TTS, nak tgk motor2 otai BSP and nak get tips n tricks untuk upgrade..hak..hak

F4iring

  • PM Bikers
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: www.pmbikers.com
« Reply #10 on: April 23, 2010, 08:11:48 AM »
Salam,
Nak join gak PM bikers, haji tapah???? jom....

welcome bro....semalam wat tts kat hj tapah....ruper nyer d'qaseh cafe tutup daa.....

d'qaseh cafe tang mana ek?? bila ni nak TTS, nak tgk motor2 otai BSP and nak get tips n tricks untuk upgrade..hak..hak

laaa....dulu dipanggil ehsania 3...dekat dengan restoran asam pedas kat jalan pasar malam....

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: www.pmbikers.com
« Reply #11 on: May 04, 2010, 10:27:49 AM »
Oit! Ada orang nak jemput konvoi gi mersing. Sponsored trip. Harap penghulu dan sesapa yg berkenaan boleh PM kat saya contact.

UPDATE : OK...penghulu dah contact.
« Last Edit: May 04, 2010, 10:56:35 AM by feisal »

F4iring

  • PM Bikers
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: www.pmbikers.com
« Reply #12 on: May 04, 2010, 11:21:24 AM »
thanks bro feisal....nanti saya call en fazli tu...

esmiyusri

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 11
  • Gender: Male
Re: www.pmbikers.com
« Reply #13 on: May 10, 2010, 08:25:24 PM »
Salam,
Nak join gak PM bikers, haji tapah???? jom....

welcome bro....semalam wat tts kat hj tapah....ruper nyer d'qaseh cafe tutup daa.....

d'qaseh cafe tang mana ek?? bila ni nak TTS, nak tgk motor2 otai BSP and nak get tips n tricks untuk upgrade..hak..hak

laaa....dulu dipanggil ehsania 3...dekat dengan restoran asam pedas kat jalan pasar malam....


OOOOOOOOOOO....ingatkan kat mana tadi, mana geng2 lain ni??kalau ikutkan dkat sini banyak kali aku nampak motor besau datang dan pergi....bila nak TTS nih?

F4iring

  • PM Bikers
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: www.pmbikers.com
« Reply #14 on: May 11, 2010, 10:00:58 AM »
Salam,
Nak join gak PM bikers, haji tapah???? jom....

welcome bro....semalam wat tts kat hj tapah....ruper nyer d'qaseh cafe tutup daa.....

d'qaseh cafe tang mana ek?? bila ni nak TTS, nak tgk motor2 otai BSP and nak get tips n tricks untuk upgrade..hak..hak

laaa....dulu dipanggil ehsania 3...dekat dengan restoran asam pedas kat jalan pasar malam....


OOOOOOOOOOO....ingatkan kat mana tadi, mana geng2 lain ni??kalau ikutkan dkat sini banyak kali aku nampak motor besau datang dan pergi....bila nak TTS nih?

sekarang ni main call ajer kalu ada tts...nanti la aku petik dalam forum... pakai moto aper yer?