Author Topic: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA  (Read 7781 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« on: January 20, 2010, 09:27:21 AM »


Apa perkembangan terkini pasukan rela di bukit mahkota....

mungkin ada yang boleh dikongsikan disini..
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #1 on: January 20, 2010, 09:45:36 AM »

salam

..pada 22 jan ( jumaat ) mlm jam 9.30 . bertempat di POR RELA Bkt Mahkota diadakan satu Majlis Dialog dan Mesyuarat Khas - KPRM , Ketua2 Platun RELA Mukim Beranang bersama dgn KPRM Hulu Langat ,Tn Hj Musa.

Semua anggota Platun 0023 diminta hadir utk sama2 membantu persediaan majlis tersebut.

T/kasih. 
Kprl Tadbir


___________________
aku /..PMB

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #2 on: January 20, 2010, 11:05:20 AM »
dpt msg cam 21hb je...?

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #3 on: January 20, 2010, 09:25:56 PM »
21 hb ada program apa pulak..
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #4 on: January 20, 2010, 11:22:46 PM »
Bagus ler... Tima kacih diucapkan... Boleh tahan active jugak RELA kat sini... minggu lepas nampak ramai ramai kat padang ada aper?

Kalu nanti aku join RELA, agak agak boleh pakai kerih bersilang jugak ker?  ;D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #5 on: January 21, 2010, 08:48:36 AM »
Bagus ler... Tima kacih diucapkan... Boleh tahan active jugak RELA kat sini... minggu lepas nampak ramai ramai kat padang ada aper?

Kalu nanti aku join RELA, agak agak boleh pakai kerih bersilang jugak ker?  ;D

pakai la apa pun nak pakai...senapang gajah pun boleh gak...
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #6 on: January 21, 2010, 09:04:23 AM »
Bagus ler... Tima kacih diucapkan... Boleh tahan active jugak RELA kat sini... minggu lepas nampak ramai ramai kat padang ada aper?

Kalu nanti aku join RELA, agak agak boleh pakai kerih bersilang jugak ker?  ;D

minggu lepas ada program penyerahan kad keanggotaan...+ makan kambing bakar + mee hoon + nasi goreng kena lak dgn teh tarik...rugi sahabat satu hari...
malam ni ada kambing bakar lagik ke...ahaks..
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #7 on: January 21, 2010, 09:25:17 AM »
21 hb ada program apa pulak..

mlm ni ada meeting penting utk persiapan meeting 22 hb . .
Masa    : jam 9.30 mlm
Tempat : biasa
 
___________________
aku /..PMB

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #8 on: January 21, 2010, 10:41:40 AM »
21 hb ada program apa pulak..

mlm ni ada meeting penting utk persiapan meeting 22 hb . .
Masa    : jam 9.30 mlm
Tempat : biasa
 

bukan meeting utk pegawai-pegawai atasan je ke?...
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #9 on: January 21, 2010, 11:06:34 AM »
bukan meeting utk pegawai-pegawai atasan je ke?...

Ko bukan ke?  ;D ;D ;D ;D

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #10 on: January 21, 2010, 11:10:38 AM »
bukan meeting utk pegawai-pegawai atasan je ke?...

Ko bukan ke?  ;D ;D ;D ;D

ya . . hanya utk pegawai sahaja mlm ni..
..esok mlm semua dijemput . . utk makan2 dan meramaikan majlis.

___________________
aku /..PMB

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #11 on: January 21, 2010, 05:24:24 PM »
Dpt sms lg... bila plak aku jd pegawai atasan ni... ??? ??? ??? ???

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #12 on: January 21, 2010, 06:08:10 PM »
bukan meeting utk pegawai-pegawai atasan je ke?...

Ko bukan ke?  ;D ;D ;D ;D

aku special branch...
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #13 on: January 21, 2010, 06:16:04 PM »

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #14 on: January 21, 2010, 06:19:47 PM »
bukan meeting utk pegawai-pegawai atasan je ke?...

Ko bukan ke?  ;D ;D ;D ;D

aku special branch...


tengok ar....kalau general ajak pegi aku pegi la....ko masih jadi security guard lagi ke... ;D ;D ;D
Malam ni ko pg ke?

MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku