Author Topic: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA  (Read 7780 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #30 on: February 21, 2010, 08:47:55 AM »
Kalau saya pernah memegang jawatan pegawai dalam Askar wataniah, nak masuk rela ni buleh ke terus lompat pegawai. Pangkat dia sama ke mcm regular army?

trus KPR la....  ;D

Jan... Oo.... Jan.... tak bangun lagi ker sajan ni? sehari tak nampak...  :P :P :P

ada cerita menarik ker malam tadi Jan? ;D ;D ;D

Sarjan kejar kete kat Sek 6.... tiba2 trus berdesup.... hilangggg.......

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #31 on: February 21, 2010, 09:48:13 AM »
KPR? Dia tade pangkat cam askar ke. Leftenan, kapten, mejar dan sebagainye... Maaf la, saya kurang arif.

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #32 on: February 21, 2010, 09:56:45 AM »
KPR... Ketua Platun...

tp rasanya pangkat x berapa penting kot.....

yg penting jaga keamanan dan keselamatan......  ;D ;D ;D ;D

masuk dulu.... pastu bila ada kekosongan dan kelayakkan... kompom naik.....

tp klau pangkat besar pastu x turun operasi pun xbleh gak.... x RELA la camtu....

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #33 on: February 21, 2010, 10:06:17 AM »
betul betul betul... Emmmm... boleh gak dipertimbangkan untuk menyertai RELA nih. Teman punye lesen untuk Wataniah pon dah tamat tempoh masa sambung stadi hari tu. Nak sambung balik lecehlah sebab panjang beno prosedurnya.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #34 on: February 21, 2010, 12:51:05 PM »
Sarjan kejar kete kat Sek 6.... tiba2 trus berdesup.... hilangggg.......

Kete hilang ker Sajan yang hilang?  ;D ;D ;D

jadi RELA ni pangkat tak penting... pangkat tinggi dok ler sorang sorang... orang takut nak masuk rapat...tengok pestol pun dah risau dah... kepala sempoi ni biasa nyer pangkat rendah jer... kalau borak boleh pecah perut punya... pastu boleh meniarap ngan merangkak masa operasi...  ;D ;D ;D

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #35 on: February 21, 2010, 01:11:22 PM »
Sarjan kejar kete kat Sek 6.... tiba2 trus berdesup.... hilangggg.......

Kete hilang ker Sajan yang hilang?  ;D ;D ;D

jadi RELA ni pangkat tak penting... pangkat tinggi dok ler sorang sorang... orang takut nak masuk rapat...tengok pestol pun dah risau dah... kepala sempoi ni biasa nyer pangkat rendah jer... kalau borak boleh pecah perut punya... pastu boleh meniarap ngan merangkak masa operasi...  ;D ;D ;D

Statement ni bahaya klau dibawa ke meja perundingan nih.....  ;D ;D ;D ;D
Calon2 dah ade.......  :D ;)

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #36 on: February 21, 2010, 02:44:59 PM »
span taruk banyak banyak jangan lupa Jan... ;D ;D ;D

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #37 on: February 21, 2010, 02:48:32 PM »
span taruk banyak banyak jangan lupa Jan... ;D ;D ;D

Sarjan xpkai span.... dia pkai bulletproof.... kutukproof..... x cam zawang....  ;)

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #38 on: February 21, 2010, 02:58:04 PM »
zawang jugak lagi... MuaHaHaHa...  ;D ;D ;D

lain kali bro berdua tak boleh dok dekat dekat... pasal nanti tak der can orang lain nak cakap... asyik dok gelak jer... bila nak cakap nyer...  :D :D :D

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #39 on: February 21, 2010, 03:02:14 PM »
zawang jugak lagi... MuaHaHaHa...  ;D ;D ;D

lain kali bro berdua tak boleh dok dekat dekat... pasal nanti tak der can orang lain nak cakap... asyik dok gelak jer... bila nak cakap nyer...  :D :D :D

senaman muka dgn senaman perut....  ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #40 on: February 21, 2010, 03:33:25 PM »
zawang jugak lagi... MuaHaHaHa...  ;D ;D ;D

lain kali bro berdua tak boleh dok dekat dekat... pasal nanti tak der can orang lain nak cakap... asyik dok gelak jer... bila nak cakap nyer...  :D :D :D

senaman muka dgn senaman perut....  ;D

kawan pun pasal lama tak senaman ni, sampai krem jugak ler rahang kawan dibuat nyer...  ;D

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #41 on: March 05, 2010, 10:51:15 AM »
Kedai skuad tiarap dh kene ambush..... pasni semua kene pkai yg standard le...... kira skuad tiarap ni limited edition le.....  ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #42 on: March 05, 2010, 11:23:01 AM »
Kedai skuad tiarap dh kene ambush..... pasni semua kene pkai yg standard le...... kira skuad tiarap ni limited edition le.....  ;D

bila lagi nak rasa glamer... kawan pun tak pernah lagi masuk muka depan...  ;D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #43 on: June 14, 2010, 11:38:53 AM »
bulan ni sume anggota rela berjaga malam...pasai tengok world cup... ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: RELA PLATUN 0023 - BANDAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #44 on: June 14, 2010, 12:38:41 PM »
bulan ni sume anggota rela berjaga malam...pasai tengok world cup... ;D

KPR asal jumpa jer tanya form... jumpa jer tanya form... haiz... :P :P :P