Author Topic: Pemantauan Bau BUSUK di Bukit Mahkota. Sila UPDATE !  (Read 17315 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mImOsaPudiCa

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2490
Re: Pemantauan Bau BUSUK di Bukit Mahkota. Sila UPDATE !
« Reply #60 on: January 12, 2011, 04:17:41 PM »
kt TIP pn biasa bau busuk.... malam bwk ke pagi.... semerbak klu bka pintu mlm2 or awl pg  >:(
Buah mulut tangan dari kandang kambing kat tepi sungai tu ke?

harumnya sbijik cm dr sna.... ade sesapa brani bakar kandang tu?  ;D

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Pemantauan Bau BUSUK di Bukit Mahkota. Sila UPDATE !
« Reply #61 on: January 12, 2011, 07:28:52 PM »
kt TIP pn biasa bau busuk.... malam bwk ke pagi.... semerbak klu bka pintu mlm2 or awl pg  >:(
Buah mulut tangan dari kandang kambing kat tepi sungai tu ke?

harumnya sbijik cm dr sna.... ade sesapa brani bakar kandang tu?  ;D
Kandang dulu ke rumah dulu..? ;D

mImOsaPudiCa

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2490
Re: Pemantauan Bau BUSUK di Bukit Mahkota. Sila UPDATE !
« Reply #62 on: January 13, 2011, 09:09:29 AM »
kt TIP pn biasa bau busuk.... malam bwk ke pagi.... semerbak klu bka pintu mlm2 or awl pg  >:(
Buah mulut tangan dari kandang kambing kat tepi sungai tu ke?

harumnya sbijik cm dr sna.... ade sesapa brani bakar kandang tu?  ;D
Kandang dulu ke rumah dulu..? ;D


amboi capt.....  :D :D :D

Solid

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 174
Re: Pemantauan Bau BUSUK di Bukit Mahkota. Sila UPDATE !
« Reply #63 on: January 13, 2011, 12:32:22 PM »
Laporkan kat MPN, bukan MPKj...

Belakang seksyen 7 di Arab-Malaysia Industrial park ada kilang menerima, mengasing dan membersihkan botol2 plastik. Banyak lori sampah dan lori trailer besar yg keluar masuk kilang ini. Kalau tengok ke dalam pon boleh lihat botol2 plastik yg bersepah dan yg sudah dimampat. Besar kemungkinan kilang ini berkaitan kilang Future Plastic yg berdekatan kilang kacang di tempat yg sama, kerana pernah lihat dan ekori sebuah lori penuh botol2 mampat bergerak dari kilang ini menuju ke kilang Future Plastic.

Punca busok ni dari kilang tu la...



hairan laa..bau busuk nih dari mane punca sebenarnyer yer..setiap mlm di sek 4 bau busuk mcm bau smpah sentiasa semerbak aromanyer... :P :P Last week ari selasa, sy dari nilai 3 nak ke bsp, ikut jln blakang sek 6...terus ke sek 7....bau tersebut mengekori. Sy rase punca  nyer bkn dr tapak smpah sg kembong ... tp somewhere di nilai 3 or kilang bersebelahn... ::) ::)
Falsafah Albert Enstein...
Sains tanpa ugama adalah pincang...
Ugama tanpa sains adalah buta....

Jundullah_232

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 904
  • Gender: Male
Re: Pemantauan Bau BUSUK di Bukit Mahkota. Sila UPDATE !
« Reply #64 on: January 13, 2011, 06:15:33 PM »
Persatuan Penduduk Seksyen 5 sudah buat tindakan.. InsyaAllah kita akan tahu apa hasilnye..

Mikevljq

  • BrettQemevu
  • Pelawat
  • *
  • Posts: 7
  • Gender: Male
  • I Love Putra Mahkota
Pemantauan Bau BUSUK di Bukit Mahkota Sila UPDATE
« Reply #65 on: October 13, 2017, 04:31:03 PM »
guna deodoran HPA bau harum lembut .....kena jagalah itu kan maruah kita juga...kalau kentut busuk kita fahamlah...tp kalau ketiak busuk itu tanda x jaga kebersihan badan sendiri.
I recommend mt5 ea for independent business