Author Topic: survey ibubapa yang ada anak di SMK Jln Reko  (Read 2639 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bro Kamal

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 14
survey ibubapa yang ada anak di SMK Jln Reko
« on: January 23, 2010, 09:54:09 PM »
Salam semua. utk pengetahuan semua pagi tadi baru diadakan AGM PIBG SMK Jln Reko utk 2010. Maka telah dilantik AJK baru ... salah seorang yang dipilih ialah bro sendiri. terperanjat gak sebab baru tahun ni 1st time jejak kaki ke sekolah ni. bro anggap ni macam wakil putra-mahkota la ye.

jadi disini bro ingin buat survey ibubapa yang ada anak di SMK ni. harap tidak keberatan utk pm bro dengan data berikut:

nama ibu & bapa:
nama anak & kelas:
alamat & no telefon ibu & bapa:
pekerjaan ibu & bapa:

data2 ni utk memudahkan bro & ajk lain utk buat program di SMKJR & memudahkan kita utk berkongsi berita, cadangan, pandangan, idea serta mudah utk bro hubungi sekiranya terdapat bantuan yang diperlukan utk melaksanakan program2 yang dicadangkan oleh ibubapa sendiri. faedah dari semua ini yang akan diperolehi & dikongsi adalah anak2 kita juga.

terima kasih.



namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: survey ibubapa yang ada anak di SMK Jln Reko
« Reply #1 on: January 25, 2010, 12:25:35 PM »
Bro untuk menjadi integriti informasi ibubapa, sebaiknya minta ibubapa hantar ke email bro ataupun PM. Jangan letak secara terbuka disini. Takut ada yg mengambil kesempatan atas maklumat terbuka disini.

Sweetsugarcane

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
Re: survey ibubapa yang ada anak di SMK Jln Reko
« Reply #2 on: January 25, 2010, 01:34:21 PM »
btul..btul...segan la pulak nk publish diri kt cni... bg email add so saya akn war warkan kpd yg x join forum nih. Saya pun nak tahu gak update terkini psl skolah Jln REKO ni.. ada yg kata skolah bermasalh.. skolah ramai samseng..dan mcm2 lg.. so kat cni mgkin kita bleh berkongsi byk cerita dan brita...

Bro Kamal

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 14
Re: survey ibubapa yang ada anak di SMK Jln Reko
« Reply #3 on: January 26, 2010, 03:13:28 PM »
seperti dlm 1st post bro, pm aje info2 tersebut ... mmg bro tak nak info dibuka public  :) atau email ke azizkamal69diyahoodotcom ...

Bro Kamal

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 14
Re: survey ibubapa yang ada anak di SMK Jln Reko
« Reply #4 on: February 09, 2010, 02:48:00 PM »
kat putra-mahkota ni takde yg anak2nye di smk reko ke?

anyway, bole layari blog di bawah utk info:

http://smkjlnreko.blogspot.com - laman smk jln reko

http://pibgsmkjreko.blogspot.com - laman pibg smk jln reko ...
 

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: survey ibubapa yang ada anak di SMK Jln Reko
« Reply #4 on: February 09, 2010, 02:48:00 PM »



MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: survey ibubapa yang ada anak di SMK Jln Reko
« Reply #5 on: April 06, 2010, 04:50:16 PM »
bro kamal..cmner nk tau xtvt or info terkini pasal SMKJR ni?? bro leh update x?? 

Bro Kamal

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 14
update aktiviti SMK Jln Reko: Majlis Makan Malam Amal 30 Mei 2010
« Reply #6 on: April 22, 2010, 09:10:17 PM »
aktiviti yang terkini, pibg akan mengadakan majlis makan malam amal pada 8.30mlm 30 mei di dewan mpkj untuk mengutip dana bagi projek dataran berbumbung.

buat masa ini, aktiviti seperti perhimpunan diadakan pada dataran terbuka. dataran berbumbung kelak akan memberi keselesaan kepada warga sekolah tidak kira hujan atau panas. Anggaran kos projek ialah RM250,000.00

diharap para ibubapa dapat memberi sambutan untuk usaha pibg ini. setiap "seat" hanyalah RM50 atau RM500 semeja.

nash3010

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 41
Re: survey ibubapa yang ada anak di SMK Jln Reko
« Reply #7 on: May 11, 2010, 11:58:06 AM »
oooops aku nie alumni parents SMK Jln Reko.....

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: survey ibubapa yang ada anak di SMK Jln Reko
« Reply #7 on: May 11, 2010, 11:58:06 AM »