Poll

Tarikh BBQ@PMC Forumer yang korang pilih?

24 April
10 (43.5%)
27 Mac
12 (52.2%)
Lain-lain (Nyatakan)
1 (4.3%)

Total Members Voted: 23

Author Topic: BBQ @ PMC FORUMER  (Read 112686 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: BBQ @ PMC FORUMER
« Reply #30 on: January 25, 2010, 04:55:18 PM »
I bawa benang braided 30Ib (buat pancing)... susah putus tu... silap silap perut aku plak yang putus kang...  ;D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: BBQ @ PMC FORUMER
« Reply #31 on: January 25, 2010, 05:45:26 PM »
Aku makan banyak... 20 hinggit jugak kan?  ;D

Utk lelaki di mestikan ikat benang di perut semasa gathering. Bila benang putus...kena stop makan!  ;D

Bagus gak idea xyz123...sape2 nak promote produk masing2 pd hari gathering tuu....dikenakan sedikit bayaran bagi menampung kos gathering.

Sambil bersuai kenal kita makan...lepas makan kita shopping produk dari PMC!




setuju bebenor le......nampaknya sume dah teruja....kena set up comittee....tuan empunya forum dah bagi lampu hijau ke??....
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

asnuru

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 333
Re: BBQ @ PMC FORUMER
« Reply #32 on: January 27, 2010, 09:52:57 AM »
Tempat : Club House BBM. :)

Wan Z

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 820
  • Gender: Male
  • Serangin Homes... Selamat Berjiran Semua!!!
Re: BBQ @ PMC FORUMER
« Reply #33 on: January 27, 2010, 10:43:32 AM »
ok gak kalau kat club house tu..
kita win-win ler...
bleh deal ngan pemaju untuk promote club house tu...
mungkin depa ok jer kot...


mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: BBQ @ PMC FORUMER
« Reply #34 on: January 27, 2010, 10:46:07 AM »
OK lah tu. Boleh suggest kat committee. Sapa committee nih?   ;D

zai_jnr

  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 576
Re: BBQ @ PMC FORUMER
« Reply #35 on: January 27, 2010, 11:06:32 AM »

Cadangan untuk membuat jamuan BBQ agar dapat mengeratkan silaturahim dikalangan warga PMC..

Seksyen 5 boleh jadi Hos untuk permulaan...

Sila kemukakan cadangan anda:

Tarikh :
Masa :
tempat : Seksyen 5, BBM

Bayaran untuk peserta :

Menu : Kambing & Ayam bakar

Jawatankuasa :

1. TLD
2. XYZ
3. Putramahkota_Bangi
4. WAI
5. Wanz 
6
7.
8.
9.
10.



nie kot comitte nye... ;)


Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: BBQ @ PMC FORUMER
« Reply #36 on: January 27, 2010, 11:16:57 AM »
apa kata kita tengok dulu berapa ramai yg akan mendaftar....

baru bleh pilih comittee member..... kang klau comittee je yg datang pun x molek gak....

jd kepada sesiapa yg ingin turut serta silalah letak nama.....

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: BBQ @ PMC FORUMER
« Reply #37 on: January 27, 2010, 11:32:57 AM »
apa kata kita tengok dulu berapa ramai yg akan mendaftar....

baru bleh pilih comittee member..... kang klau comittee je yg datang pun x molek gak....

jd kepada sesiapa yg ingin turut serta silalah letak nama..... untuk jadi committee...

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: BBQ @ PMC FORUMER
« Reply #38 on: January 27, 2010, 11:39:30 AM »
apa kata kita tengok dulu berapa ramai yg akan mendaftar....

baru bleh pilih comittee member..... kang klau comittee je yg datang pun x molek gak....

jd kepada sesiapa yg ingin turut serta silalah letak nama.....
Kita pilih ler semua jadi committee... baru tak bolek nak ngelat...  ;D

Kalu exco tertinggi dah penuh, bagi jer AJK Tugas Tugas Rencam...

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: BBQ @ PMC FORUMER
« Reply #39 on: January 27, 2010, 11:41:39 AM »
apa kata kita tengok dulu berapa ramai yg akan mendaftar....

baru bleh pilih comittee member..... kang klau comittee je yg datang pun x molek gak....

jd kepada sesiapa yg ingin turut serta silalah letak nama.....
Kita pilih ler semua jadi committee... baru tak bolek nak ngelat...  ;D

Kalu exco tertinggi dah penuh, bagi jer AJK Tugas Tugas Rencam...
Betul gak tu..... lgpun utk kita semua gak kannnn......
adalah lebih baik kita berkerjasama...... kita sama2 kerja.... sama2 makan.....

zai_jnr

  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 576
Re: BBQ @ PMC FORUMER
« Reply #40 on: January 27, 2010, 12:09:42 PM »
So...apa tunggu lagi..sila la letak namer saper yg nk join BBQ nie.... ;D

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: BBQ @ PMC FORUMER
« Reply #41 on: January 27, 2010, 12:12:56 PM »
Menu : Kambing & Ayam bakar

1. TLD
2. XYZ
3. Putramahkota_Bangi
4. WAI
5. Wanz 
6  zai_jnr
7.
8.
9.
10.


Meh.... aku letakkan nama ko.....

Mari2 join.......

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: BBQ @ PMC FORUMER
« Reply #42 on: January 27, 2010, 12:14:15 PM »
Klau sambutan amat menggalakkan.... bleh kita panggil ADUN skali.....

P/S : Bleh ADUN sponsor sket...  ;D ;D ;D ;D ;D

zai_jnr

  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 576
Re: BBQ @ PMC FORUMER
« Reply #43 on: January 27, 2010, 12:16:26 PM »
Menu : Kambing & Ayam bakar

1. TLD
2. XYZ
3. Putramahkota_Bangi
4. WAI
5. Wanz 
6  zai_jnr
7.
8.
9.
10.


Meh.... aku letakkan nama ko.....

Mari2 join.......

lagi2x....yg lelain cepat register...tempat duduk adalah terhad nie (ayat org nk promote suruh masuk seminar berbayar)... ;D

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: BBQ @ PMC FORUMER
« Reply #44 on: January 27, 2010, 12:16:59 PM »
Tempat dan tarikhnya masih belum di putuskan lagi...jadi rasa sy member PMC masih  berbelah bagi utk meletak nama. Khuatir masanya tak sesuai dgn tuan punya diri.

Tunggu apa kata pembuka thread.... ;D
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas