Author Topic: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)  (Read 8006 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

asfazian

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 55
PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« on: February 01, 2010, 10:33:35 AM »
Salam buat semua penghuni/bakal penghuni/pemilik premis,

Meyuarat tingkap yang telah diadakan pada 29 Jan 2010 (Jumaat) yang lalu telah bersetuju untuk memanggil satu mesyuarat/perjumpaan penduduk Anjung Suasana bagi menubuhkan jawatankuasa sementara RAAS.  Mesyuarat tingkap ini telah dihadiri oleh asfazian, mat jay, en. syam dan en. salleh.

Surat jemputan akan diedarkan dan akan dimasukkan ke dalam peti surat tuan/puan dia anjung suasana.  Harap dapat panjangkan perkara ini kepada penghuni/pemilik premis anjung suasa yang tidak menyertai forum ini.

Cadangan tarikh pertemuan adalah sepertu berikut:
Tarikh: 6 Mac 2010 (Sabtu)
Waktu: 5.15 petang
Tempat:  Padang permainan Anjung Suasana
Agenda: (i) Cadangan penubuhan RAAS dan pelantikan jawatankuasa sementara RAAS; dan (ii) isu keselamatan AS.

Jika tuan mempunyai sebarang pertanyaan sila hubungi saya, Asfazian Che Ramli (Encik) di talian 019-237 7839 (jika tidak dijawap sila 'text' saya atau diemail [email protected]
« Last Edit: February 02, 2010, 05:47:43 PM by asfazian »

matjay

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 67
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUANG SUASANA (RAAS)
« Reply #1 on: February 01, 2010, 11:11:15 AM »

Salam,

Dah forward info to yahoogroup.


BRgds/Matjay

MonteCarlo

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 450
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #2 on: February 04, 2010, 12:53:25 PM »
Salam,

Camne nak join yahoogroup anjung suasana?
Kek/Roti/Kuih-Muih/Kelas Masakan- Klik sini: http://www.hanabakery.blogspot.com/

matjay

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 67
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #3 on: February 04, 2010, 02:43:39 PM »
Salam,

Camne nak join yahoogroup anjung suasana?




Salam,


click  http://groups.yahoo.com/group/Anjung-Suasana/
join group



BRgds/Matjay


MonteCarlo

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 450
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #4 on: February 04, 2010, 03:33:00 PM »
dah join..
tgh pending membership.
Thanks.
Kek/Roti/Kuih-Muih/Kelas Masakan- Klik sini: http://www.hanabakery.blogspot.com/

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #4 on: February 04, 2010, 03:33:00 PM »



asfazian

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 55
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #5 on: February 24, 2010, 05:32:09 PM »
Harap dapat panjang maklumat tentang perjumpaan pada 6 Mac 2010 pada jiran-jiran anda.  Saya hanya dapat edarkan surat jemputan pada 25 Feb 2010.

Maaf atas kelewatan surat jemputan.

asfazian

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 55
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #6 on: February 24, 2010, 05:34:07 PM »
Saya mohon kepada yang telah menetap di Anjung untuk mengedarkan surat jemputan ke dalam peti surat.  Salinan surat akan saya emailkan jika ada yang sudi untuk menolong.

Pertolongan tuan & puan amat dihargai.

Naim

  • Guest
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #7 on: February 28, 2010, 07:54:30 PM »
Insya'Allah kami pegi, aritu ada kata nak bagi form apply telephone kan? Boleh isi sekali biar cepat dapat.

asfazian

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 55
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #8 on: March 04, 2010, 08:59:36 PM »
Ada sesiapa nak sponsor jamuan?
 ;D

MonteCarlo

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 450
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #9 on: March 05, 2010, 09:09:01 AM »
Ada sesiapa nak sponsor jamuan?
 ;D
Nak makan apa? kalau setakat kuih/roti tu, insyaAllah saya boleh sediakan.
Kek/Roti/Kuih-Muih/Kelas Masakan- Klik sini: http://www.hanabakery.blogspot.com/

asfazian

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 55
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #10 on: March 05, 2010, 09:13:24 AM »
Syukur ada yg nak sponsor.  Thanks monte.
Saya bawa air mineral water shj.

Naim

  • Guest
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #11 on: March 06, 2010, 12:44:30 PM »
Maaflah saya tak sure lg nih boleh dtg ker tidak. Last minute ada hal pulak nih. Tengoklah klu sempat saya pegi insya'Allah.

MonteCarlo

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 450
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #12 on: March 08, 2010, 12:21:26 PM »
minta maaf la ye, saya tak tahu pulak ramai yang akan datang, sebab tu saya cuma bawak kuih untuk kira-kira 20 org mkn je...
rupa2 nya ramai yg join.
InsyaAllah, di lain masa, kalau ada perjumpaan lagi, saya bawak lebih lagi...
Kek/Roti/Kuih-Muih/Kelas Masakan- Klik sini: http://www.hanabakery.blogspot.com/

terra2400

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 320
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #13 on: March 08, 2010, 03:55:03 PM »
Tak dapat join, tapi nak tahu apa resolusinya/hasilnya, pasti sokong.

asfazian

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 55
Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #14 on: March 09, 2010, 03:33:00 PM »
minit mesyuarat masih belum siap... baru siapkan page at Facebook utk Anjung Suasana... masih tercari-cari cara nak tapiskan maklumat.

Dah siap akan di postkan.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: PERSATUAN PENDUDUK ANJUNG SUASANA (RAAS)
« Reply #14 on: March 09, 2010, 03:33:00 PM »