Author Topic: NO. TELEFON GAS MASAK...  (Read 12336 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: GAS HABIS.... TOLONGGG......
« Reply #15 on: February 02, 2010, 02:44:31 PM »
jangan ko beli tong gas menyelam lak....

ha... tu pun bleh.... tong kecik sket.... ye le.... buat kes2 emergency kira cantek.....

Tp sebenarnya kat umah ada dapur pkai gas kecik (yg pkai gas dlm tin).... yg tu pun abis stok.....

dari sehari.. ke sehari nk beli.... lupala...... bila balik umah je kawan sibuk ajak pg minum.... mana nk ingt...  ;D ;D ;D ;D


tengok tu ....nampak sangat lama dah ko kena kurung...kitaorang skrg ni minum Jus je..... ;D ;D ;D


ko mana berani pegi minum skrg....bini ko dah pasang mangga besar.....kalau jumpa ko lepas ni silap-silap tak kenal dah.... ;D ;D ;D

pehal lak x berani..... ko tgk malam ni aku kuar.... ko order kan aku milo satu.... malam kang aku dtg....  8)
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: NO. TELEFON GAS MASAK...
« Reply #16 on: February 02, 2010, 02:45:43 PM »
bukan ke malam td aku tgk ko minum teh tarik..... dah macam Gary la ko ckp....  ;D ;D ;D ;D

jaworld

  • Guest
Re: NO. TELEFON GAS MASAK...
« Reply #17 on: February 02, 2010, 02:57:45 PM »
bukan ke malam td aku tgk ko minum teh tarik..... dah macam Gary la ko ckp....  ;D ;D ;D ;D

order jer bro, milo satu utk bro TLD. Tgk, kluar ke tidak.... hihihihihi ;D.

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: NO. TELEFON GAS MASAK...
« Reply #18 on: February 02, 2010, 03:06:26 PM »
bukan ke malam td aku tgk ko minum teh tarik..... dah macam Gary la ko ckp....  ;D ;D ;D ;D

order jer bro, milo satu utk bro TLD. Tgk, kluar ke tidak.... hihihihihi ;D.

jom la join ...kat sahabat 10.30 malam......minum air suam pun tak pe
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: NO. TELEFON GAS MASAK...
« Reply #19 on: February 02, 2010, 04:35:20 PM »
bukan ke malam td aku tgk ko minum teh tarik..... dah macam Gary la ko ckp....  ;D ;D ;D ;D

order jer bro, milo satu utk bro TLD. Tgk, kluar ke tidak.... hihihihihi ;D.

betul tu.... meh secawangggg.......  ;D

orangbatu

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 43
Re: NO. TELEFON GAS MASAK...
« Reply #20 on: March 06, 2010, 12:23:04 PM »
Telefon Riski memang rosak - confirm tadi kat kedai kenapa call tak angkat2x - nasib baik habis gas time kita ada rumah

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: NO. TELEFON GAS MASAK...
« Reply #21 on: March 06, 2010, 01:06:36 PM »
Telefon Riski memang rosak - confirm tadi kat kedai kenapa call tak angkat2x - nasib baik habis gas time kita ada rumah

gile kentang...... dah sebulan...... kedai atas plak tutup renovate.... cam ada something wrong je....

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: NO. TELEFON GAS MASAK...
« Reply #22 on: March 06, 2010, 01:08:24 PM »
Telefon Riski memang rosak - confirm tadi kat kedai kenapa call tak angkat2x - nasib baik habis gas time kita ada rumah

gile kentang...... dah sebulan...... kedai atas plak tutup renovate.... cam ada something wrong je....

wak du U ming?  :o

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: NO. TELEFON GAS MASAK...
« Reply #23 on: March 06, 2010, 01:23:55 PM »
Telefon Riski memang rosak - confirm tadi kat kedai kenapa call tak angkat2x - nasib baik habis gas time kita ada rumah

gile kentang...... dah sebulan...... kedai atas plak tutup renovate.... cam ada something wrong je....

wak du U ming?  :o

xkan dah sebulan telepon rosak wat dekkk je..... abis byr bil wat pe?

telepon derang ada ringing tone..... so... wats the probleng...? samtin rong samwer.....

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: NO. TELEFON GAS MASAK...
« Reply #24 on: March 06, 2010, 01:33:43 PM »
Telefon Riski memang rosak - confirm tadi kat kedai kenapa call tak angkat2x - nasib baik habis gas time kita ada rumah

gile kentang...... dah sebulan...... kedai atas plak tutup renovate.... cam ada something wrong je....

wak du U ming?  :o

xkan dah sebulan telepon rosak wat dekkk je..... abis byr bil wat pe?

telepon derang ada ringing tone..... so... wats the probleng...? samtin rong samwer.....

MuaHaHaHa... kalau ler zawang baca ni...  :D :D :D

boleh jadi ler... apa apa pun think positive... cari alternative lain...  8)

terra2400

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 320
Re: NO. TELEFON GAS MASAK...
« Reply #25 on: May 18, 2011, 10:55:44 AM »
..minta tolong tuan/puan update no tel untuk perkhidmatan penghantaran gas masak (shell) kerumah...

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: NO. TELEFON GAS MASAK...
« Reply #26 on: May 19, 2011, 12:00:02 AM »
Betul betul... Kalau ade servis penghantaran gas ke rumah, buleh le diwarwarkan. Kat BBM dan BSP. Kawan selalu kalau gas habis, usung gas sendiri dengan kereta. Rosak seat kawan  ;D

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: NO. TELEFON GAS MASAK...
« Reply #27 on: May 19, 2011, 09:21:37 AM »
0162734751 gas kedai runcit nurifa[kat TIP]. Sediakan 1/2 tong xtra kat rmh. Taklah kelamkabut bl gas habis, kan.

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: NO. TELEFON GAS MASAK...
« Reply #28 on: May 19, 2011, 11:01:54 AM »
rumah saya beli dari lori yang lalu lalang 3/4 hari sekali

Betul betul... Kalau ade servis penghantaran gas ke rumah, buleh le diwarwarkan. Kat BBM dan BSP. Kawan selalu kalau gas habis, usung gas sendiri dengan kereta. Rosak seat kawan  ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: NO. TELEFON GAS MASAK...
« Reply #29 on: May 20, 2011, 01:24:13 PM »
Betul betul... Kalau ade servis penghantaran gas ke rumah, buleh le diwarwarkan. Kat BBM dan BSP. Kawan selalu kalau gas habis, usung gas sendiri dengan kereta. Rosak seat kawan  ;D

Same ler dgn kwn  ;D ;D ;D