Author Topic: Apa lagi yg anda PERLUKAN?  (Read 6848 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
« Reply #15 on: 02 Mar, 05:31:41 PM »
saya tak pernah delete thread... hanya lock sahaja

macam takut jer bunyi nyer... jangan takut... lawan.... MuaHaHaHa... :D :D :D

tak yah jelaskan kat sini pun bro... kawan tahu bro bertanggungjawab punya... ;D ;D ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
« Reply #16 on: 02 Mar, 05:48:35 PM »
mana lak takut.. mmg tak pernah delete thread yg genuine dan bukannya spam

saya tak pernah delete thread... hanya lock sahaja

macam takut jer bunyi nyer... jangan takut... lawan.... MuaHaHaHa... :D :D :D

tak yah jelaskan kat sini pun bro... kawan tahu bro bertanggungjawab punya... ;D ;D ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Apa lagi yg anda PERLUKAN?
« Reply #17 on: 01 Jun, 05:56:48 PM »
Bro Sulaiman.

Boleh tolong strukturkan (masukkan child board) surau2 di BSP mengikut karyah yang mereka jaga.

Surau As-Syakirin
- Putra Terrace
- Seri Melati
- D'Sentral 6A/6B/6C

Surau Al-Hijrah
- Putra Tropika
- Seriputra5 (D'Putra56 dan Putra96)
- Anjung Suasana

Surau Al-Mustaqim
- Vista Seri Putra

Surau Khairotul Islamiyah Dahlia
- Accasia
- Seri Mawar
- Seri dahlia
- Putra Villa
- Lot Banglow (sekarang ingin dikenali sebagai Putra Hills Residences)

Surau Syaidina Umar Al-Khatab
- D'Puncak Nusa
- D'Puncak Putra
- D'Puncak Unggul
- D'Puncak Aman
- Princeton Residences
- Laman Indah
- Castanea

Kemudian satu lagi permintaan, boleh buatkan satu childboard khusus untuk Persatuan Penduduk Bandar Seri Putra di bawah BSP.

Harap diperkenankan.

Linosylo

  • Guest
Apa lagi yg anda PERLUKAN
« Reply #18 on: 30 Sep, 12:00:19 PM »
Hurmm meh kita kongsi tentang apa saja kegilaan anda terhadap sesuatu...kegilaan pada seseorang, kegilaan pada benda, kegilaan pada makanan.....pendek kata apa saja kegilaan anda...and kesan terhadap kegilaan anda ini???hehehehehe

Lindagcij

  • Guest
Apa lagi yg anda PERLUKAN
« Reply #19 on: 02 Oct, 03:30:25 AM »
erm, lari cepat2 gie kat plane n heli n sambil harap janganler serius sangat rosaknya..cuma plane leh ampun lagi kalo depron, kalo crash pagi tengahari menghotglue, petang dah fly balik

FloydWyje

  • Guest
Apa lagi yg anda PERLUKAN
« Reply #20 on: 11 Oct, 11:17:10 PM »
ketika d alam persekolahan, member2 sering berada di keliling kita sampaikan 2 3 jam je terpisah dr diaorg..

bila dah masok zaman bekerja, duduk sorg bagi yg solo, kena lagi tempat yg kurang happening, perghh.. Tuhan saja yg tau..

so, any idea to make some fun when you r lonely???