Author Topic: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....  (Read 47827 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #375 on: 29 Mar, 05:17:26 PM »
daddyVW secara rasmi dah jadi pengurus produk PMC... ;D ;D ;D

tahniah bro DD....banyakkan lagi produk PMC...lepas ni boleh bukak gerai kat club house....hehehe

senyap je dd...gi masjid india cari kain kot...nak buat baju PMC yg baru... :o :o :o
Dia gi cari kasut bowling kat GS Gill...

wah terlebih sudah ni..... ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #376 on: 29 Mar, 08:22:09 PM »
daddyVW secara rasmi dah jadi pengurus produk PMC... ;D ;D ;D

tahniah bro DD....banyakkan lagi produk PMC...lepas ni boleh bukak gerai kat club house....hehehe

kawan sebenar nyer memangku jer... tak caya baca thread yang dulu dulu... ::) ::) ::)

tak payah tahniah menda pun... kalau ada orang jual tapi tak der orang beli tak guna juga kan... ;D ;D ;D

F4iring

  • PM Bikers
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #377 on: 30 Mar, 08:07:20 AM »
daddyVW secara rasmi dah jadi pengurus produk PMC... ;D ;D ;D

tahniah bro DD....banyakkan lagi produk PMC...lepas ni boleh bukak gerai kat club house....hehehe

kawan sebenar nyer memangku jer... tak caya baca thread yang dulu dulu... ::) ::) ::)

tak payah tahniah menda pun... kalau ada orang jual tapi tak der orang beli tak guna juga kan... ;D ;D ;D

kena wat promosi lebih2 sikit...janji murah dan cantik....  ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #378 on: 30 Mar, 09:27:09 AM »
daddyVW secara rasmi dah jadi pengurus produk PMC... ;D ;D ;D

tahniah bro DD....banyakkan lagi produk PMC...lepas ni boleh bukak gerai kat club house....hehehe

kawan sebenar nyer memangku jer... tak caya baca thread yang dulu dulu... ::) ::) ::)

tak payah tahniah menda pun... kalau ada orang jual tapi tak der orang beli tak guna juga kan... ;D ;D ;D

kena wat promosi lebih2 sikit...janji murah dan cantik....  ;D

George of the jungle kata "you pay peanut, you get monkey..."  ::) ::) ::)

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #379 on: 30 Mar, 09:50:33 AM »
Sapa monkey tuh?  ??? ??? ::)  :P ;D ;D ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #380 on: 30 Mar, 10:54:13 AM »
Sapa monkey tuh?  ??? ??? ::)  :P ;D ;D ;D ;D

cerita pasal kualiti ler bro... ;D

biasa nyer manusia akan minta kualiti yang tinggi walaupun penggunaan tak capai tahap gaban tu lagi TETAPI nak bayar harga murah... biasa ler... nama pun manusia kan? ;D ;D ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #381 on: 30 Mar, 11:20:49 AM »
saya ok jer dgn design baju pmc tu walaupun qualiti kurang sikit (cakap terus terang)

hari tu ada dengar nak buat merah lak... i like

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #382 on: 30 Mar, 12:22:33 PM »
saya ok jer dgn design baju pmc tu walaupun qualiti kurang sikit (cakap terus terang)

hari tu ada dengar nak buat merah lak... i like
Cari quotation dua tiga tempat sebelum buat tempahan..Baru puas hati...Design yang lepas tu tak berapa selesa nak pakai lah..Terasa kurang selesa kat dada. tempat sambung tu...kena pakai baju kat dalam gamaknya..

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #383 on: 30 Mar, 12:29:03 PM »
x per,,,,tu kn produk sulung PMC, lenkali kite leh perbaiki. klu bab minta quotation tu sy stuju, at least 3...pilih the best..klu quality ok..mahal skit xpe... ::) ::)..tu pendpt sy laaa..org lain sy x tau..

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #384 on: 30 Mar, 12:29:37 PM »
saya ok jer dgn design baju pmc tu walaupun qualiti kurang sikit (cakap terus terang)

hari tu ada dengar nak buat merah lak... i like

Nak team dia la tuh.... ::) ;D ;D

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #385 on: 30 Mar, 12:33:01 PM »
saya ok jer dgn design baju pmc tu walaupun qualiti kurang sikit (cakap terus terang)

hari tu ada dengar nak buat merah lak... i like

Nak team dia la tuh.... ::) ;D ;D

klu kaler merah nnti kene kejar ngan lembu...klu kaler biru ttu mengancam..kaannnnnn  ::) ::)

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #386 on: 30 Mar, 12:38:18 PM »
Merah - Keberanian
Biru - Perpaduan

Dalam hidup kena ada keberanian untuk membentuk perpaduan.

saya ok jer dgn design baju pmc tu walaupun qualiti kurang sikit (cakap terus terang)

hari tu ada dengar nak buat merah lak... i like

Nak team dia la tuh.... ::) ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #387 on: 30 Mar, 12:46:55 PM »
saya ok jer dgn design baju pmc tu walaupun qualiti kurang sikit (cakap terus terang)

hari tu ada dengar nak buat merah lak... i like

sudah terang lagi bersuluh...  ;D ;D ;D terbakar hati siapa yang tahu...

tak per... untuk improvement dimasa hadapan...  ;) ;) ;)

tu hari kawan tanya ngan ngan mie... TLD ada order kaler merah ker? dia kata tak der... kawan kata, tak kira... kalau dia order merah buat oren jugak... MuaHaHaHa... ;D ;D ;D

saya ok jer dgn design baju pmc tu walaupun qualiti kurang sikit (cakap terus terang)

hari tu ada dengar nak buat merah lak... i like
Cari quotation dua tiga tempat sebelum buat tempahan..Baru puas hati...Design yang lepas tu tak berapa selesa nak pakai lah..Terasa kurang selesa kat dada. tempat sambung tu...kena pakai baju kat dalam gamaknya..

dada capt besar sangat kot... ::) ::) ::) bidang ler kata kan... ;) ;) ;)

saya ok jer dgn design baju pmc tu walaupun qualiti kurang sikit (cakap terus terang)

hari tu ada dengar nak buat merah lak... i like

Nak team dia la tuh.... ::) ;D ;D

satu team ngan TLD ler... :P

saya ok jer dgn design baju pmc tu walaupun qualiti kurang sikit (cakap terus terang)

hari tu ada dengar nak buat merah lak... i like

Nak team dia la tuh.... ::) ;D ;D

klu kaler merah nnti kene kejar ngan lembu...klu kaler biru ttu mengancam..kaannnnnn  ::) ::)

merah kejar dek lembu, biru kejar dek kambing... ;D

Merah - Keberanian
Biru - Perpaduan

Dalam hidup kena ada keberanian untuk membentuk perpaduan.

saya ok jer dgn design baju pmc tu walaupun qualiti kurang sikit (cakap terus terang)

hari tu ada dengar nak buat merah lak... i like

Nak team dia la tuh.... ::) ;D ;D

yer ler... dan kawan setuju untuk cari 3 quotation in the future... yang ni pasal mengejar masa sama... ;D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #388 on: 30 Mar, 02:00:11 PM »


anyway apa jua komen diucapkan terima kasih....

Mungkin terdapat sedikit kekurangan sana sini...walau apa pun...thanks gak to Broz Graphis sebab sudi nak keluarkan modal buat baju tu...

Seksa gak sebenarnya buat tempahan baju ni...tambah pulak nak manage...dd tetap cool walaupun berpeluh....tq bro...

pasal quatation tu , kita kalau boleh ingin memberi peluang kepada semua warga PMC...jangan jauh-jauh ...senang sikit nak berurusan... ;D ;D ;D
Soal produk PMC ni tak semestinya kawan ngan dd je g boleh buat...semua pun boleh buat kalau ada idea dan perlaksanaan lagi berkesan...kawan ngan dd sure order satu... ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #389 on: 30 Mar, 02:15:01 PM »


anyway apa jua komen diucapkan terima kasih....

Mungkin terdapat sedikit kekurangan sana sini...walau apa pun...thanks gak to Broz Graphis sebab sudi nak keluarkan modal buat baju tu...

Seksa gak sebenarnya buat tempahan baju ni...tambah pulak nak manage...dd tetap cool walaupun berpeluh....tq bro...

pasal quatation tu , kita kalau boleh ingin memberi peluang kepada semua warga PMC...jangan jauh-jauh ...senang sikit nak berurusan... ;D ;D ;D
Soal produk PMC ni tak semestinya kawan ngan dd je g boleh buat...semua pun boleh buat kalau ada idea dan perlaksanaan lagi berkesan...kawan ngan dd sure order satu... ;D


Hallamak... u spik mai lengguej ler... MuaHaHaHa... :D :D :D

macam lari 800 meter berganti ganti ler kan bro... pass jer kat orang lain plak... ::) ::) ::)

harap esok malam pun si man ngan mie boleh turun sama... ambik tshirt dan duit... kawan tak nak pegang lama lama... kang terpakai kang... kalau boleh installment 3 bulan ok gak... ;D ;D ;D

nasib baik bro masuk... kawan dah gian nak menaip ni... PERGH!!! lepas gian sikit... :D :D :D