Author Topic: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....  (Read 48378 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #60 on: 10 Feb, 04:35:08 PM »
kawan buka ok jer....

dr smalam sy try buka x blh.... cmner aek nk bg dia blh?   ::)

ni la masalah sket...bab ni tak dapat nak nolong...sesapa bleh bantu...

kes sama macam bro capt kita...

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #61 on: 10 Feb, 04:37:20 PM »
kawan buka ok jer....

dr smalam sy try buka x blh.... cmner aek nk bg dia blh?   ::)

ni la masalah sket...bab ni tak dapat nak nolong...sesapa bleh bantu...


apsal tu
kes sama macam bro capt kita...
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #62 on: 10 Feb, 04:44:26 PM »
kawan buka ok jer....

dr smalam sy try buka x blh.... cmner aek nk bg dia blh?   ::)

ni la masalah sket...bab ni tak dapat nak nolong...sesapa bleh bantu...


apsal tu
kes sama macam bro capt kita...

bro capt kita pun tak boleh buka... dia ada dua X, wai ada satu X jer...  :P
 
Knapa tak boleh buka gambar yang di post oleh Man Ismail. ada XX aje.

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #63 on: 10 Feb, 04:51:52 PM »
Knapa tak boleh buka gambar yang di post oleh Man Ismail. ada XX aje.

program computer anda ada kureng sketla....

kat opis pun camtu gak....
pkai netbook sy ok....

mgkn bleh email kot...

tp sy tk mlm td.... warna oren menyerlah sket.... ;D ;D ;D ;D ;D
Mungkin ini sebabnya.. Nanti buka kat lap top pulak.mungkin boleh tengok gambar yang XX tu..
By the way, semalam terperasan thread terlampau (banyak XXXX). nasib baik cepat moderator deletekan. Ramai yang dah tertengok jugak tu.

mImOsaPudiCa

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2490
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #64 on: 10 Feb, 04:58:21 PM »
Knapa tak boleh buka gambar yang di post oleh Man Ismail. ada XX aje.

program computer anda ada kureng sketla....

kat opis pun camtu gak....
pkai netbook sy ok....

mgkn bleh email kot...

tp sy tk mlm td.... warna oren menyerlah sket.... ;D ;D ;D ;D ;D
Mungkin ini sebabnya.. Nanti buka kat lap top pulak.mungkin boleh tengok gambar yang XX tu..
By the way, semalam terperasan thread terlampau (banyak XXXX). nasib baik cepat moderator deletekan. Ramai yang dah tertengok jugak tu.

capt, sy dh try kt PC & laptop.... dua2 x blh gk.... 'X' jer yg kuar   ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #65 on: 10 Feb, 04:59:47 PM »
banyak forum yang kena menda banyak X tu... fishing forum kawan pun kena jugak...  ???

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #66 on: 10 Feb, 05:17:29 PM »
Knapa tak boleh buka gambar yang di post oleh Man Ismail. ada XX aje.

program computer anda ada kureng sketla....

kat opis pun camtu gak....
pkai netbook sy ok....

mgkn bleh email kot...

tp sy tk mlm td.... warna oren menyerlah sket.... ;D ;D ;D ;D ;D
Mungkin ini sebabnya.. Nanti buka kat lap top pulak.mungkin boleh tengok gambar yang XX tu..
By the way, semalam terperasan thread terlampau (banyak XXXX). nasib baik cepat moderator deletekan. Ramai yang dah tertengok jugak tu.

capt, sy dh try kt PC & laptop.... dua2 x blh gk.... 'X' jer yg kuar   ;D

cikgu kawan dulu kata, wai kita ni patut nyer XX dan capt kita ni patutnya XY...  camna boleh jadi camni... semua dok main X jer... ;D ;D ;D

mImOsaPudiCa

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2490
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #67 on: 10 Feb, 05:36:38 PM »
cikgu kawan dulu kata, wai kita ni patut nyer XX dan capt kita ni patutnya XY...  camna boleh jadi camni... semua dok main X jer... ;D ;D ;D

daddy.... dr prodk PMC cmner blh blh mlencong ke subjek bio ni?  ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #68 on: 10 Feb, 06:14:46 PM »
cikgu kawan dulu kata, wai kita ni patut nyer XX dan capt kita ni patutnya XY...  camna boleh jadi camni... semua dok main X jer... ;D ;D ;D

daddy.... dr prodk PMC cmner blh blh mlencong ke subjek bio ni?  ;D

hanya rajah saje yang mengenal manikam... pasal apa... dia punya nama... Rajah Manikam... MuaHaHaHa...
wai memang terrer...  ;D ;D ;D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #69 on: 11 Feb, 09:31:40 AM »
cikgu kawan dulu kata, wai kita ni patut nyer XX dan capt kita ni patutnya XY...  camna boleh jadi camni... semua dok main X jer... ;D ;D ;D

daddy.... dr prodk PMC cmner blh blh mlencong ke subjek bio ni?  ;D

hanya rajah saje yang mengenal manikam... pasal apa... dia punya nama... Rajah Manikam... MuaHaHaHa...
wai memang terrer...  ;D ;D ;D

bab peribahasa ni kawan tak bleh nak lawam...bleh jadi MC masa BBQ nanti.... ;)
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

mie broz

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 17
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #70 on: 11 Feb, 09:45:36 AM »
http://i169.photobucket.com/albums/u229/zalhilmy/A.jpg -----> design A

http://i169.photobucket.com/albums/u229/zalhilmy/B-1.jpg ----> design B

http://i169.photobucket.com/albums/u229/zalhilmy/sticker.jpg --> design car sticker..

if sape2 xbleh tengok images sebelum ne...boleh amik url nie or klik utk tengok design...
im using photbucket utk album online saya...thanks

mie broz

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 17
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #71 on: 11 Feb, 10:00:04 AM »
new design gabungan A+B

white shirt

http://i169.photobucket.com/albums/u229/zalhilmy/c.jpg ----> C

MonteCarlo

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 450
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #72 on: 11 Feb, 10:01:31 AM »
http://i169.photobucket.com/albums/u229/zalhilmy/A.jpg -----> design A

http://i169.photobucket.com/albums/u229/zalhilmy/B-1.jpg ----> design B

http://i169.photobucket.com/albums/u229/zalhilmy/sticker.jpg --> design car sticker..

if sape2 xbleh tengok images sebelum ne...boleh amik url nie or klik utk tengok design...
im using photbucket utk album online saya...thanks
tak boleh bukak jugak.. saya klik 3-3 url, 3-3 tak leh bukak.. kuar X je.....
nape ek...
Kek/Roti/Kuih-Muih/Kelas Masakan- Klik sini: http://www.hanabakery.blogspot.com/

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #73 on: 11 Feb, 10:13:02 AM »
new design gabungan A+B

white shirt

http://i169.photobucket.com/albums/u229/zalhilmy/c.jpg ----> C
yg nie seperti perbincangan kita...menarik
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

acya

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 348
  • Gender: Female
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #74 on: 11 Feb, 10:25:23 AM »
new design gabungan A+B

white shirt

http://i169.photobucket.com/albums/u229/zalhilmy/c.jpg ----> C

Kalau blh tak nak lah warna putih...try warna lain..yang terang sikit.... ;) ;)