Author Topic: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....  (Read 47823 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #405 on: 08 Apr, 05:00:38 PM »
amboi... meriah nampak... ::) ::) ::)

sapa sapa yang berani nak bagi password, PM jer kat kawan... TLD? XYZ? akusempoi? sapa antara anda yang paling berani... ;) ;) ;)

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #406 on: 08 Apr, 05:52:06 PM »
apa kelas bagi2 password... dah alang-alang hidden tu... serap masuk dalam badan teruslah

amboi... meriah nampak... ::) ::) ::)

sapa sapa yang berani nak bagi password, PM jer kat kawan... TLD? XYZ? akusempoi? sapa antara anda yang paling berani... ;) ;) ;)

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #407 on: 06 Apr, 02:50:22 PM »
T-shirt untuk tahun 2011....

Warga PMC yang punya kemahiran untuk design t-shirt rasanya dah boleh mula design kemudian post kat sini untuk kita sama-sama pilih yg paling sesuai....& berapa min order yang diperlukan....... ;D

MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #408 on: 06 Apr, 02:58:22 PM »
T-shirt untuk tahun 2011....

Warga PMC yang punya kemahiran untuk design t-shirt rasanya dah boleh mula design kemudian post kat sini untuk kita sama-sama pilih yg paling sesuai....& berapa min order yang diperlukan....... ;D


T shirt tahun lepas pun baru sekali pakai..waktu last TT session..
Kalau ada hajat nak buat yang baru, silakan buat proposal...

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #409 on: 06 Apr, 03:02:10 PM »
T-shirt untuk tahun 2011....

Warga PMC yang punya kemahiran untuk design t-shirt rasanya dah boleh mula design kemudian post kat sini untuk kita sama-sama pilih yg paling sesuai....& berapa min order yang diperlukan....... ;D


T shirt tahun lepas pun baru sekali pakai..waktu last TT session..
Kalau ada hajat nak buat yang baru, silakan buat proposal...

bior banyak capt...buat collection....jersey pun tukau tiap-tiap tahun...... ;D ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #410 on: 06 Apr, 04:01:11 PM »
T-shirt untuk tahun 2011....

Warga PMC yang punya kemahiran untuk design t-shirt rasanya dah boleh mula design kemudian post kat sini untuk kita sama-sama pilih yg paling sesuai....& berapa min order yang diperlukan....... ;D


T shirt tahun lepas pun baru sekali pakai..waktu last TT session..
Kalau ada hajat nak buat yang baru, silakan buat proposal...

bior banyak capt...buat collection....jersey pun tukau tiap-tiap tahun...... ;D ;D ;D
Boleh ..Boleh.. kalau boleh dapatkan sebutharga atau proposal dari banyak tempat..

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #411 on: 06 Apr, 04:17:31 PM »
jangan ada jalur kat tengah badan boleh tak? geli ler.. ;) ;) ;)

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #412 on: 06 Apr, 04:34:55 PM »
jangan ada jalur kat tengah badan boleh tak? geli ler.. ;) ;) ;)
Material biar baeeeek punya...

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #413 on: 07 Apr, 05:23:22 PM »
T-shirt untuk tahun 2011....

Warga PMC yang punya kemahiran untuk design t-shirt rasanya dah boleh mula design kemudian post kat sini untuk kita sama-sama pilih yg paling sesuai....& berapa min order yang diperlukan....... ;D


T shirt tahun lepas pun baru sekali pakai..waktu last TT session..
Kalau ada hajat nak buat yang baru, silakan buat proposal...

bior banyak capt...buat collection....jersey pun tukau tiap-tiap tahun...... ;D ;D ;D
Boleh ..Boleh.. kalau boleh dapatkan sebutharga atau proposal dari banyak tempat..

kalau boleh warga PMC sendiri yg hantar design, concept....& nyatakan material yg akan digunakan....
boleh buat contest nie...
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: PRODUK PMC - Perkongsian bijak.....
« Reply #414 on: 09 Apr, 12:40:27 PM »
jangan ada jalur kat tengah badan boleh tak? geli ler.. ;) ;) ;)
Material biar baeeeek punya...

Harga t-shirt biar le berpatutan  ;D ;D ;D