Author Topic: Sena 2 - cuci rumah  (Read 9640 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ayiesal

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Sena 2 - cuci rumah
« Reply #30 on: March 31, 2010, 10:39:48 AM »
Sebulan masa untuk betulkan kerosakan rumah.
Sebulan untuk besaukan dapur belakang.
3 minggu untuk grill

Maknanye dalam bulan Julai la baru nak setat cat + mandi buih. Sempat la sebelum bulan puase  ;D

masa

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 20
    • Pasif Income
Re: Sena 2 - cuci rumah
« Reply #31 on: May 10, 2010, 11:33:07 AM »
Sebulan masa untuk betulkan kerosakan rumah.
Sebulan untuk besaukan dapur belakang.
3 minggu untuk grill

Maknanye dalam bulan Julai la baru nak setat cat + mandi buih. Sempat la sebelum bulan puase  ;D

Salam,

Nie masa, no 41, sena 2. Belum collect kunci rumah lagi,
lepas collect kunci n kalau ada defect, dalam sebulan ke untuk di baiki oleh umland?
Buat masa nie  takde nak buat renovate apa, cuma nak pasang grill dan nak cari penyewa. Tak dapat nak duduk dulu.

man

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 62
Re: Sena 2 - cuci rumah
« Reply #32 on: May 25, 2010, 09:23:32 AM »
Sebulan masa untuk betulkan kerosakan rumah.
Sebulan untuk besaukan dapur belakang.
3 minggu untuk grill

Maknanye dalam bulan Julai la baru nak setat cat + mandi buih. Sempat la sebelum bulan puase  ;D

sengappp jekk tuan rumah ni..da basoh ke umah bro ;D
There are always two people in every picture:  the photographer and the viewer...

ayiesal

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Sena 2 - cuci rumah
« Reply #33 on: May 25, 2010, 01:32:55 PM »
sengappp jekk tuan rumah ni..da basoh ke umah bro ;D

Selalu gak pi rumah. Mengecat sendiri, pastu cuci rumah sikit2. Manenye nak mengharapkan orang rumah, perut dah membesau sangat tuu :P

Alhamdulillah, rumah dah ok. Cat pon tinggal lagi sikit. Nak cuci, emmmm... nantilah.

Rasenye rumah sena 2 nombo 23 dah ade orang duduk. Jiran Ujang tu. Sape ke name dia, lupe lak  :P

man

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 62
Re: Sena 2 - cuci rumah
« Reply #34 on: May 25, 2010, 04:40:25 PM »
sengappp jekk tuan rumah ni..da basoh ke umah bro ;D

Selalu gak pi rumah. Mengecat sendiri, pastu cuci rumah sikit2. Manenye nak mengharapkan orang rumah, perut dah membesau sangat tuu :P

Alhamdulillah, rumah dah ok. Cat pon tinggal lagi sikit. Nak cuci, emmmm... nantilah.

Rasenye rumah sena 2 nombo 23 dah ade orang duduk. Jiran Ujang tu. Sape ke name dia, lupe lak  :P


baris depan umah teman pon nak pindah awal bulan ni rasanya..aritu sembang kejap dengan dia.. ;D
There are always two people in every picture:  the photographer and the viewer...

ujang

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 74
Re: Sena 2 - cuci rumah
« Reply #35 on: May 26, 2010, 09:44:04 AM »
hehehe, ayie... orang umah ko perut dia membesau lagi ker? bagus, bagus... tahniah.....

sebelah umah aku tu namenye imran, dia dah duduk dah.

ayiesal

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Sena 2 - cuci rumah
« Reply #36 on: July 26, 2010, 03:59:33 PM »
Alhamdulillah, dah kenal jiran2 dan dah bertemu muka dengan mereka. Ujang, Budi, Imran, Pak pin (muda lagi  ;D), paceek, Abang Halim n abang ariffin (orang lama 2/4c), dan yang lain2. Teman lupe name mike  ;D ;D

InsyaAllah, semoga dapat la kite menjaga keharmonian dan kesejahteraan kawasan perumahan kite dan sekitarnya. Ramai yang dah pindah masuk, dan ramai yang akan masuk dalam masa terdekat nih... Raye tahun ni, bulehlah kite bergilir2 buat open house ye tak  ;D ;D ;D ;D