Author Topic: Bagaimana anda tahu ttg PMC?  (Read 14756 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #15 on: 18 Feb, 03:43:53 PM »
berat sama dipikul... ringan sama dijinjing...  ;D ;D ;D

sekarang ni pun bukan main aktif PMC kita ni... baru nak post menda ni keluar
Warning - while you were reading a new reply has been posted. You may wish to review your post.
baca balik... nak post balik keluaaarr balik... bagus ler...  ;D

dulu boleh baca semua post... sari dua ni banyak pulak dah tertinggal... tak sempat kejar kawan pun...  :P :P :P

sapa sapa lama tak masuk tu, teruk lar korang nanti kalau nak perabis baca semua... ;D ;D ;D

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #16 on: 18 Feb, 04:15:47 PM »
Bagus la gitu, itu tandanye forum ni makin mendapat sambutan. Yang penting... kerjasama  8)

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #17 on: 18 Feb, 06:34:38 PM »
saya jumpa forum ni dulu lepas browsing

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #18 on: 19 Feb, 01:19:13 AM »
saya jumpa forum ni dulu lepas browsing

Browsing carik ape tu akusempoi  ;D. Jangan cari bukan-bukan iye.... Cabbooottt...









ish ish penat...

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #19 on: 19 Feb, 11:01:29 AM »
browsing cari thesis atau paper/articel untuk research.

macam tak biasalak...hehehe

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #20 on: 19 Feb, 11:03:31 AM »
saya jumpa forum ni dulu lepas browsing

Browsing carik ape tu akusempoi  ;D. Jangan cari bukan-bukan iye.... Cabbooottt...









ish ish penat...


penat sebab browsing benda lain kot.... ;D ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #21 on: 19 Feb, 11:05:43 AM »
penat dah lama tak bersenam. Asyik main kompeter je, tu yang terjumpa PMC nih  ::)

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #22 on: 19 Feb, 12:25:24 PM »
kira ok aper... exercise jari...  ;D

anharhani

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 11
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #23 on: 22 Mar, 12:20:24 AM »
Salam all
Saya dapat tahu mengenai PMC dari student saya yg sedang buat kajian utk buat E-Commerce business as their final year project.  Saya minta depa kaji ada tak org yg "malas" cam saya.  Malas nak gi paso beli groceries n lelauk... saya nak ada org buat business online offer service beli barang utk saya, kemudian hantar ke pintu rumah saya.  Jimat masa.  Saya boleh kemas rumah sambil menunggu barang yg saya pesan online sampai.

Depa mentioned kat saya mengenai PMC ni, saya terus registered.  Since then saya jadi member... Alhamdulllah.. dah hampir 8 thn saya tinggal di sini. Tapi saya jarang sekali melibatkan diri dlm persatuan penduduk.  Jadi cara cam ni saya rasa boleh berkenalan dgn penduduk di sini dlm keadaan masa yg terhad.  Masing2 sibuk dgn tugasan harian n tugasan peribadi...

Wassalam
Anhar Hani

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #24 on: 22 Mar, 12:48:50 AM »
Salam all
Saya dapat tahu mengenai PMC dari student saya yg sedang buat kajian utk buat E-Commerce business as their final year project.  Saya minta depa kaji ada tak org yg "malas" cam saya.  Malas nak gi paso beli groceries n lelauk... saya nak ada org buat business online offer service beli barang utk saya, kemudian hantar ke pintu rumah saya.  Jimat masa.  Saya boleh kemas rumah sambil menunggu barang yg saya pesan online sampai.

Depa mentioned kat saya mengenai PMC ni, saya terus registered.  Since then saya jadi member... Alhamdulllah.. dah hampir 8 thn saya tinggal di sini. Tapi saya jarang sekali melibatkan diri dlm persatuan penduduk.  Jadi cara cam ni saya rasa boleh berkenalan dgn penduduk di sini dlm keadaan masa yg terhad.  Masing2 sibuk dgn tugasan harian n tugasan peribadi...

Wassalam
Anhar Hani

Kalau cam tu, bolehlah join BBQ PMC sekali.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #25 on: 22 Mar, 09:13:30 AM »
Salam all
Saya dapat tahu mengenai PMC dari student saya yg sedang buat kajian utk buat E-Commerce business as their final year project.  Saya minta depa kaji ada tak org yg "malas" cam saya.  Malas nak gi paso beli groceries n lelauk... saya nak ada org buat business online offer service beli barang utk saya, kemudian hantar ke pintu rumah saya.  Jimat masa.  Saya boleh kemas rumah sambil menunggu barang yg saya pesan online sampai.

Depa mentioned kat saya mengenai PMC ni, saya terus registered.  Since then saya jadi member... Alhamdulllah.. dah hampir 8 thn saya tinggal di sini. Tapi saya jarang sekali melibatkan diri dlm persatuan penduduk.  Jadi cara cam ni saya rasa boleh berkenalan dgn penduduk di sini dlm keadaan masa yg terhad.  Masing2 sibuk dgn tugasan harian n tugasan peribadi...

Wassalam
Anhar Hani

Kalau cam tu, bolehlah join BBQ PMC sekali.

SETUJU!!! sekali turun jer dah ramai dapat kenal... ;D ;D ;D

pastu kita boleh lawan sapa lagi malas... you atau kawan... ;)

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #26 on: 26 Jul, 09:05:14 PM »
PMC=Putra Mahkota Chembong?  :o ;D ;D ;D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #27 on: 27 Jul, 11:39:56 AM »
PMC=Putra Mahkota Chembong?  :o ;D ;D ;D

belum rasmi lagi...tunggu jambatan belakang tu siap ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #28 on: 27 Jul, 11:56:47 AM »
PMC=Putra Mahkota Chembong?  :o ;D ;D ;D

belum rasmi lagi...tunggu jambatan belakang tu siap ;D

tk ramai pun sebenarnya ON LINE PMC ni. 
ramai user Putra Mahkota lebih kenal FB drp PMC ni. Kena kempen lagi...
___________________
aku /..PMB

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #29 on: 27 Jul, 01:10:39 PM »
PMC=Putra Mahkota Chembong?  :o ;D ;D ;D

belum rasmi lagi...tunggu jambatan belakang tu siap ;D

tk ramai pun sebenarnya ON LINE PMC ni. 
ramai user Putra Mahkota lebih kenal FB drp PMC ni. Kena kempen lagi...


mana ada boleh lawan FB punya... dia yang paling top... :P :P :P