Author Topic: Bagaimana anda tahu ttg PMC?  (Read 15747 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #30 on: 27 Jul, 02:29:16 PM »
PMC=Putra Mahkota Chembong?  :o ;D ;D ;D

belum rasmi lagi...tunggu jambatan belakang tu siap ;D

tk ramai pun sebenarnya ON LINE PMC ni. 
ramai user Putra Mahkota lebih kenal FB drp PMC ni. Kena kempen lagi...


sapa nak bayo kempen kali ni ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #31 on: 27 Jul, 03:19:16 PM »
PMC=Putra Mahkota Chembong?  :o ;D ;D ;D

belum rasmi lagi...tunggu jambatan belakang tu siap ;D

tk ramai pun sebenarnya ON LINE PMC ni. 
ramai user Putra Mahkota lebih kenal FB drp PMC ni. Kena kempen lagi...

sapa nak bayo kempen kali ni ;D

kempen kali ni.. seksyen 4 yg taja. sdra suffian baru menang PRK .
 ;D
___________________
aku /..PMB

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #32 on: 27 Jul, 03:56:17 PM »
PMC=Putra Mahkota Chembong?  :o ;D ;D ;D

belum rasmi lagi...tunggu jambatan belakang tu siap ;D

tk ramai pun sebenarnya ON LINE PMC ni. 
ramai user Putra Mahkota lebih kenal FB drp PMC ni. Kena kempen lagi...

sapa nak bayo kempen kali ni ;D

kempen kali ni.. seksyen 4 yg taja. sdra suffian baru menang PRK .
 ;D

patut member banyak hari tak nampak... dah start sibuk ler tu... ;D ;D ;D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #33 on: 27 Jul, 05:42:10 PM »
PMC=Putra Mahkota Chembong?  :o ;D ;D ;D

belum rasmi lagi...tunggu jambatan belakang tu siap ;D

tk ramai pun sebenarnya ON LINE PMC ni. 
ramai user Putra Mahkota lebih kenal FB drp PMC ni. Kena kempen lagi...

sapa nak bayo kempen kali ni ;D

kempen kali ni.. seksyen 4 yg taja. sdra suffian baru menang PRK .
 ;D

ya ke...peruntukan belum masyuk kot... ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Hangerman

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 23
  • Gender: Male
  • PENYIDAI BAJU 1MALAYSIA - 100% STAINLESS STEEL
    • Retractable Clothes Hanger
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #34 on: 07 Aug, 02:41:30 AM »
syabas pada otai2 PMC yang bukak forum ni... saya terjumpa forum ni masa nak cari info ttg tips nak masuk rumah baru...

walaupun saya baru beli rumah, tapi bila terjumpa je forum ni rasa teruja tuk join the PMC ....insyaalah klu ade rezeki thn depan kite pindah ke putra mahkota plk... ;D ;D ;D
Penyidai Baju Moden 1Malaysia - 100% Stainless Steel
Model Paling Laris Dan Popular Di Malaysia
Hangerman - 0123555554/0163553354
http://www.onehanger.blogspot.com

laporpo

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 14
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #35 on: 15 Sep, 04:29:48 PM »

google ajak!!

MisterComp

  • Guest
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #36 on: 20 Nov, 02:37:15 PM »
saya tau pasal komuniti ni masa google bandar seri putra. salam kenal ye smua. kitorang baru bukak dekat Bandar Seri Putra. sebelah kedai gunting rambut. tadi ada post kat pengumuman. kene delete. maybe sebab ada link. sori ye mode.. ehe

Farahkawaii

  • Guest
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #37 on: 21 Nov, 12:24:17 PM »
 :) saya terjumpa PMC masa saya nak mencari rumah sewa, mmg berhajat nak tinggal kat sini... alhamdulillah tercapai...

fendy

  • Guest
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #38 on: 04 Mar, 01:49:32 AM »
saya lak terjumpa ngn xsengaja sebab duk cari pembekal baja tahi ayam huahuahua......lg dhsyat dh dkt 7thn duk cni tp xtaw pon huhu...anyway syabas kpd yg mewujudkan forum nie.... ;D

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #39 on: 04 Mar, 11:05:31 AM »
saya lak terjumpa ngn xsengaja sebab duk cari pembekal baja tahi ayam huahuahua......lg dhsyat dh dkt 7thn duk cni tp xtaw pon huhu...anyway syabas kpd yg mewujudkan forum nie.... ;D

tahniah . . kepada pengguna2 baru. harab anda faham cara2 berforum di PMC ini. . kerana ada yg tak faham  ;D
___________________
aku /..PMB

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #40 on: 04 Mar, 03:05:24 PM »
saya lak terjumpa ngn xsengaja sebab duk cari pembekal baja tahi ayam huahuahua......lg dhsyat dh dkt 7thn duk cni tp xtaw pon huhu...anyway syabas kpd yg mewujudkan forum nie.... ;D

tahniah . . kepada pengguna2 baru. harab anda faham cara2 berforum di PMC ini. . kerana ada yg tak faham  ;D

kalau tak faham tanya...jgn buat-buat tak faham ;)
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

mesin jahit

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 23
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #41 on: 26 May, 03:44:36 PM »
Salam semua,

Saya tahu dari uncle google masa nak letak iklan.. nampak nyer sangkut lah pulak berforum nih

anyway tq..

ctzman

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 25
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #42 on: 17 Jun, 01:50:23 PM »
tau google nak cari umah area bsp..klu tak tau ada wujudnya blog ini..bagus..i like

ct zana

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 32
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #43 on: 17 Jun, 08:26:13 PM »
carik kat google...hehehe  :D

ahmadbasyir

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 13
Re: Bagaimana anda tahu ttg PMC?
« Reply #44 on: 24 Feb, 06:19:27 PM »
tau sbb pindah dok BSP ler...bandar perumahan yg aman damai lagi diredhai Allah insyaAllah...