Author Topic: Di mana boleh tempah Built-in Display/TV Cabinet dan Divider  (Read 2893 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

putra1500

  • Bandar Seri Putra
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 30
  • Gender: Male
    • Bandar Seri Putra
Ada sesaper tahu kat mana saya boleh cari kedai dan service yang boleh buat built-in display atai tv kabinet (LCD TV) yang lekat kat dinding dengan harga yang munsabah  dan kualiti baik punya?

Ada tak pula kedai buat built-in divider yang cantik dan harganya munasabahan?

Kalau sesaper tahu, tolong ler bagitahu, ana nak tahu... ;D
http://www.bandarseriputra.info
There's only One United

muhdrazi

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 72
Re: Di mana boleh tempah Built-in Display/TV Cabinet dan Divider
« Reply #1 on: August 12, 2008, 03:07:33 PM »
Cuba pi jengok kat Kian Klasik. Hari tu saya ada kasi peta tunjukkan alamat kedai dia kat Kajang nun. Dia banyak cawangan, tapi paling dekat kat Kajang sebelah Stadium.

http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=138.15

Syarikat dia ni dah pernah masuk paper, so jangan terkejut badak la kalau harga dia ada over the top sikit. Tapi, diorang memang boleh buat. Built-in wardrobe, display, dsb. Cari Angie Ng, kata kat dia En. Razi Abu Bakar (Bukit Mahkota) rekomen. Dia tak kasi murah pun (belum cuba belum tahu), saja nak kasitahu dia kalau kerja ada bagus, kita boleh tolong sampai-sampaikan. ;D

muhdrazi

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 72
Re: Di mana boleh tempah Built-in Display/TV Cabinet dan Divider
« Reply #2 on: September 05, 2008, 03:15:31 PM »
Cuba pi jengok kat Kian Klasik. Hari tu saya ada kasi peta tunjukkan alamat kedai dia kat Kajang nun. Dia banyak cawangan, tapi paling dekat kat Kajang sebelah Stadium.

http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=138.15

Syarikat dia ni dah pernah masuk paper, so jangan terkejut badak la kalau harga dia ada over the top sikit. Tapi, diorang memang boleh buat. Built-in wardrobe, display, dsb. Cari Angie Ng, kata kat dia En. Razi Abu Bakar (Bukit Mahkota) rekomen. Dia tak kasi murah pun (belum cuba belum tahu), saja nak kasitahu dia kalau kerja ada bagus, kita boleh tolong sampai-sampaikan. ;D

Hari ni nak demote balik si Kian Klasik ni. Barang dia bermutu, tapi kerja dia mak aiiiii.....selow laaaaa. Kalau boleh jangan ambik la dia ni. Hari tu tanya dia sekali lagi, harga barang diorang naik sampai lebih 50%. Kalau dulu Rm10k, la ni dah RM15k...benda yang sama. So, ignore je iklan saya kat atas nun.