Author Topic: Short Course at KUIS  (Read 4366 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

idaman

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 36
Short Course at KUIS
« on: March 11, 2010, 03:56:26 PM »
Salam dan Hi semua,

Untuk makluman, KUIS di bawah Pusat Pengajian Sepanjang Hayat (KUISCELL) menawarkan pelbagai kursus jangka pendek bermula 20 Mac ini. Maklumat lanjut, sila layari www.kuis.edu.my atau hubungi 03 8925 4251 samb. 3341/1236/3306. Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Short Course at KUIS
« Reply #1 on: March 12, 2010, 05:03:36 AM »
Inilah antara kelebihan duduk dekat dengan kawasan ilmu. Banyak ruangan ilmu boleh dicedok dan diikuti masyarakat setempat.

Tapi kalau boleh terus bagi maklumat lanjut dalam brochure tersebut lagi baik seperti masa kursus, yuran pengajian, dsb.

syira

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 424
  • Gender: Female
Re: Short Course at KUIS
« Reply #2 on: March 12, 2010, 08:10:09 AM »
Inilah antara kelebihan duduk dekat dengan kawasan ilmu. Banyak ruangan ilmu boleh dicedok dan diikuti masyarakat setempat.

Tapi kalau boleh terus bagi maklumat lanjut dalam brochure tersebut lagi baik seperti masa kursus, yuran pengajian, dsb.

sy setuju dgn akusempai ni.. smlm bukak website yg dinyatakan.. nak tgk ape short course yg ditawarkan.. tp.. yuran pengajian tak pulak dinyatakan dlm iklan tu.. tempoh kursus pun x dinyatakan.. perkara2 ni pada sy penting sbb senang nak arrange mase.. especially untuk yg bekerja dan ade anak.. timing kena susun atur betul2.. just my opinion.. :) :)

aseela

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 316
Re: Short Course at KUIS
« Reply #3 on: March 12, 2010, 08:36:23 AM »
lom sempat update tu....tak sangka ramai yang laju dah p tengok ;)

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: Short Course at KUIS
« Reply #4 on: March 12, 2010, 09:13:02 AM »

..saya blom bersempatan nk tgk.  Saya mmg berminat, memandangkan terlalu byk masa terluang.  Ada byk ker course yg ditawarkan.
boleh bincangkan disini .

___________________
aku /..PMB

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Short Course at KUIS
« Reply #4 on: March 12, 2010, 09:13:02 AM »



azwa81

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 52
Re: Short Course at KUIS
« Reply #5 on: May 18, 2010, 03:29:22 PM »
english for adult tak de ke kat KUIS?

abggym

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 36
Re: Short Course at KUIS
« Reply #6 on: May 18, 2010, 03:54:14 PM »
sy ada nampak bunting by Language Power House, Bdr Seri Putra, atas mama madu nasi ayam menawarkan course English For Adult

Muhammadon

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 65
Re: Short Course at KUIS
« Reply #7 on: May 18, 2010, 04:18:41 PM »

..saya blom bersempatan nk tgk.  Saya mmg berminat, memandangkan terlalu byk masa terluang.  Ada byk ker course yg ditawarkan.
boleh bincangkan disini .



boleh rujuk dalam laman web yang baru diwujudkan.

http://www.kuiscell.com/

azwa81

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 52
Re: Short Course at KUIS
« Reply #8 on: May 19, 2010, 01:00:45 AM »
abggym....thanks for the info..kat nilai ada kat GIS tapi jauh la pula...klu siang tak pe ..ni malam..

idaman

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 36
Re: Short Course at KUIS
« Reply #9 on: May 19, 2010, 12:49:37 PM »
Mohon maaf, agak sibuk dengan hingga lama tak jenguk forum ni. KUIS ada short course for adult.
English Language Proficiency Course : RM 500

Untuk maklumat lanjut, boleh layari www.kuiscell.com


ibnusaid

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 74
Re: Short Course at KUIS
« Reply #10 on: June 01, 2010, 10:29:32 AM »
Saya dah tengok website www.kuiscell.com

Kebanyakan maklumat yang tuan perlukan sudah dipaparkan disini.

zai_jnr

  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 576
Re: Short Course at KUIS
« Reply #11 on: June 01, 2010, 03:11:16 PM »
ada ke short couse kt KUIS utk belajar language programming Visual Basic and Visual C++...serius saya nk belajar language programming nie...

ibnusaid

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 74
Re: Short Course at KUIS
« Reply #12 on: June 01, 2010, 03:52:44 PM »
Ada di tawarkan tetapi permintaan tidak berapa menggalakkan. Ramai yang akhirnya bertukar kepada grafik

mierock

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 470
  • Gender: Male
Re: Short Course at KUIS
« Reply #13 on: June 02, 2010, 12:50:59 AM »
sdr zai,

ada basic in comp prog tak? kalau ada saya blh pas kan ebook

zai_jnr

  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 576
Re: Short Course at KUIS
« Reply #14 on: June 02, 2010, 04:49:47 PM »
sdr zai,

ada basic in comp prog tak? kalau ada saya blh pas kan ebook

dulu ada la belajar borland C...ada gak guner Visual C++ time final project....tp sbb dh lama tak amal..terus cm zero.....skg kejer, ada machine yg supply kt customer guner programming Visual C++...so skg guner programmer luar utk program machine nie...sy ingat nk study blk progrm nie utk tambah lagi ilmu di dada...

mintak jasa baik tuan mierock email sy ke [email protected]
« Last Edit: June 02, 2010, 04:56:10 PM by zai_jnr »

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Short Course at KUIS
« Reply #14 on: June 02, 2010, 04:49:47 PM »