Author Topic: Camellia Courts  (Read 55600 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chakhedik

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 226
Re: Camellia Courts
« Reply #315 on: 20 Nov, 07:53:53 AM »
korang ada alami bil air tiba2 tinggi tak ye?bil air saya selama ni belas2 ringgit je tiba2 jadik rm70... >:(

fizifasz

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 52
Re: Camellia Courts
« Reply #316 on: 21 Nov, 01:23:21 PM »
korang ada alami bil air tiba2 tinggi tak ye?bil air saya selama ni belas2 ringgit je tiba2 jadik rm70... >:(

Mcm tu konpem ade bocor kat memane.
Bleh try check dgn tutup pili air kat dinding satu persatu dan lepas tu tgk meter bergerak atau x.

Chakhedik duduk level ape? blok mane?
cuba check ngan jiran bawah, ade x air menitik kat rumah diorang.

Kalau betul lah bocor, kena repot awal2 sbb nanti warranty abis.

Chakhedik

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 226
Re: Camellia Courts
« Reply #317 on: 24 Nov, 07:31:08 PM »
umah saya level 3 blok 1a...rasanya jiran bawah lum ada...ssh sket nak cek...dah mintak syabas dtg cek...dorg dtg dalam masa 7 hari...

adli

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 34
Re: Camellia Courts
« Reply #318 on: 02 Dec, 12:46:48 AM »
hi guys.. sy masih mencari pengasuh kat camelia court kalo ada.. thanks

pls contact sy @ 012-414 2924 thanks

fizifasz

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 52
Re: Camellia Courts
« Reply #319 on: 01 Jan, 07:29:03 PM »
umah saya level 3 blok 1a...rasanya jiran bawah lum ada...ssh sket nak cek...dah mintak syabas dtg cek...dorg dtg dalam masa 7 hari...

Syabas dah dtg?
Bil skang dah kembali normal?

lyn_fiq

  • Guest
Re: Camellia Courts
« Reply #320 on: 29 Jan, 12:26:07 PM »
Salam,

Saya nak tanya...tau x jiran yang nak sewakan rumah mereka??perlukan tempat secepat mungkin..Terima Kasih..

Chakhedik

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 226
Re: Camellia Courts
« Reply #321 on: 29 Jan, 07:28:24 PM »
umah saya level 3 blok 1a...rasanya jiran bawah lum ada...ssh sket nak cek...dah mintak syabas dtg cek...dorg dtg dalam masa 7 hari...

Syabas dah dtg?
Bil skang dah kembali normal?

syabas dah dtg...cuma bleh plak dorg cakap meter bergerak walaupun semua paip tutup tu normal... :'(

3 minggu lps sy pegi cek sendiri, rupanya air tangki jamban master bedroom mengalir xberenti...sy dah betulkan...tgk bil bln ni la kot camne...

ARDotCom

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 85
  • Gender: Male
    • http://ardotcom.blogspot.com/
Re: Camellia Courts
« Reply #322 on: 29 Jan, 08:46:31 PM »
Sy ada rumah yg nk d sewakan d apartment vista seri putra. Berminat?