Author Topic: Untuk Kaki-Kaki Anime Jepun - meh lepak sini  (Read 12665 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

amir

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 86
  • Gender: Male
Re: Untuk Kaki-Kaki Anime Jepun - meh lepak sini
« Reply #15 on: November 18, 2008, 06:56:09 AM »
elo bro, striker.. ko dok mana... agak2 ko ext. hrdisk 320gb cukup tak?

striker78

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 25
Re: Untuk Kaki-Kaki Anime Jepun - meh lepak sini
« Reply #16 on: November 18, 2008, 07:57:04 AM »
elo bro, striker.. ko dok mana... agak2 ko ext. hrdisk 320gb cukup tak?

Aku duduk area tmn impian putra, kalau setakat harddisk 320GB tu cukup sgt....kalau betul2 penuh 320Gb dgn movie tu mahunyer 7 hari 7 malam tak abis lagi layan.....huhuhuhuhuhu...... ;D ;D ;D.......tapi sebelum tu aku nak tahu jugak kau nak copy-paste citer aper......bukannyer aper sebab semua citer anime ader aku simpan kat opis, yg ada kat umah cuma koleksi citer2 masked rider dgn slam dunk ajer..... ::) ::) ::)......

amir

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 86
  • Gender: Male
Re: Untuk Kaki-Kaki Anime Jepun - meh lepak sini
« Reply #17 on: November 18, 2008, 08:17:20 AM »
aku tak kisah alayn citer apa pun... janji layan jer.... aku nak copy paste... citer tak kisah...

striker78

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 25
Re: Untuk Kaki-Kaki Anime Jepun - meh lepak sini
« Reply #18 on: November 18, 2008, 09:11:03 AM »
aku tak kisah alayn citer apa pun... janji layan jer.... aku nak copy paste... citer tak kisah...

oic...kalau mcm tu jemputlah dtg umah, boleh ler kita bercopy-paste.....huhuhuhuu........ ;D ;D ;D

jabbar4aiman

  • Anak Lambor Kanan Kiri..
  • Global Moderator
  • Laksamana
  • ************
  • Posts: 1763
  • Gender: Male
  • Bujang tiga ber-anak tiga.. ( ^ - ^ )
Re: Untuk Kaki-Kaki Anime Jepun - meh lepak sini
« Reply #19 on: June 10, 2009, 04:41:58 PM »
Udah siap.. life-size Gundam scale 1:1
Dimensions: overall height 18.5 meters; head height 18.0 meters

http://www.dannychoo.com/detail/mac/eng/image/20078/Assembled+Odaiba+Gundam.html



 :o
« Last Edit: June 10, 2009, 04:43:51 PM by jabbar4aiman »
Unlearn what U Learned and Relearn what U Need

sohome

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 20
Re: Untuk Kaki-Kaki Anime Jepun - meh lepak sini
« Reply #20 on: May 13, 2010, 04:09:47 PM »
anak2 suka tengok naruto  ;D

aichiken

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 7
Re: Untuk Kaki-Kaki Anime Jepun - meh lepak sini
« Reply #21 on: October 25, 2010, 04:17:24 PM »
Tentu ramai nak tgk anime tapi taknak tgk dah subtittle.
Kat sini ada kelas bahasa jepun untuk semua.

http://sakuralang.blogspot.com/

karim

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 405
Re: Untuk Kaki-Kaki Anime Jepun - meh lepak sini
« Reply #22 on: February 23, 2011, 05:51:58 PM »
ader ke sape2 yang layan anime naruto kat sini??..kot la boleh share... ;D ;D..tq

Bob D Sayotters

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 171
  • Gender: Male
  • Sarawak Selamanya
Re: Untuk Kaki-Kaki Anime Jepun - meh lepak sini
« Reply #23 on: March 23, 2011, 08:09:57 PM »
assalamua'alaikum... rupanya byk jugak peminat anime jepun kat forum ni... anime yg paling sy minat hingga ke hari ini ialah Dragon Ball ngan One Piece... sampai layan 2 3 kali gak la....
"...Menangisi perpisahan akibat gagal bercinta adalah satu pembaziran mutiara jernih kita dan juga menguji sejauh mana kebodohan kita tetapi dengan menangisi dan menyesali akan dosa kita lantas meminta pengampunan dariNya akan lebih menjamin dunia dan akhirat..."

mior

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 8
  • Gender: Male
    • FreePTPTN.com
Re: Untuk Kaki-Kaki Anime Jepun - meh lepak sini
« Reply #24 on: January 16, 2012, 12:04:01 AM »
Salam

Aku mmg layan Naruto Shippuden. Pada ku, tgk katun ni salah satu drpd terapi minda. Bila layan katun, aku rasa relaks & kurang stress.

mud_ismail

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 1001
Re: Untuk Kaki-Kaki Anime Jepun - meh lepak sini
« Reply #25 on: January 16, 2012, 09:45:55 AM »
Salam,

Sapa2 ada simpan citer Goku dari kecik sampai la ke Gohan, Goten? Boleh pass2 kat kawan...

Sekian.
“Jangan kita berkira dengan Allah, nanti Allah berkira dengan kita. Jangan kita tiada masa dengan Allah, nanti Allah tiada masa dengan kita.”

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Untuk Kaki-Kaki Anime Jepun - meh lepak sini
« Reply #26 on: January 16, 2012, 10:00:44 AM »
Salam,

Sapa2 ada simpan citer Goku dari kecik sampai la ke Gohan, Goten? Boleh pass2 kat kawan...

Sekian.

Den ade, 46 jilid semuanye... nak sewa ke?  ;D

mud_ismail

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 1001
Re: Untuk Kaki-Kaki Anime Jepun - meh lepak sini
« Reply #27 on: January 16, 2012, 10:03:35 AM »
Salam,

Sapa2 ada simpan citer Goku dari kecik sampai la ke Gohan, Goten? Boleh pass2 kat kawan...

Sekian.

Den ade, 46 jilid semuanye... nak sewa ke?  ;D

Salam Ayiesal,

Apo yang jilid2 tu jang... Ekau simpan dlm external harddisk ko jang?

Sekian.
“Jangan kita berkira dengan Allah, nanti Allah berkira dengan kita. Jangan kita tiada masa dengan Allah, nanti Allah tiada masa dengan kita.”

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: Untuk Kaki-Kaki Anime Jepun - meh lepak sini
« Reply #28 on: January 16, 2012, 10:19:55 AM »
Salam,

Sapa2 ada simpan citer Goku dari kecik sampai la ke Gohan, Goten? Boleh pass2 kat kawan...

Sekian.

Den ade, 46 jilid semuanye... nak sewa ke?  ;D

boleh gak... ;D ;D ;D

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: Untuk Kaki-Kaki Anime Jepun - meh lepak sini
« Reply #29 on: January 16, 2012, 11:12:57 AM »
Salam,

Sapa2 ada simpan citer Goku dari kecik sampai la ke Gohan, Goten? Boleh pass2 kat kawan...

Sekian.

Den ade, 46 jilid semuanye... nak sewa ke?  ;D

Salam Ayiesal,

Apo yang jilid2 tu jang... Ekau simpan dlm external harddisk ko jang?

Sekian.

Yang gini2 la...