Author Topic: Kelab kaum Hawa @ wanita  (Read 5190 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

rose

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 87
Re: Kelab kaum Hawa @ wanita
« Reply #15 on: October 31, 2011, 04:59:24 PM »
salam semua...jom beramai2 join JOM CHANTIQUE(JC)...JC mengadakan kelas kecantikan & kesihatan, kelas solekan asas dan penggayaan tudung serta penampilan diri..sesiapa yang berminat boleh hubungi Puan Rosmah @ sis rose 013-3361043
Refresh Your Healthy & Style…. Build Your Confident…Reshape your body....
ALAMI PERUBAHAN RASAI KEHEBATAN JOM CHANTIQUE......

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Kelab kaum Hawa @ wanita
« Reply #16 on: October 31, 2011, 05:23:42 PM »
my, mud, sazza, tak nak join ke? join lah dan rasai kehebatan nyo.. :-*


Sekain

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Kelab kaum Hawa @ wanita
« Reply #17 on: October 31, 2011, 05:25:32 PM »
my, mud, sazza, tak nak join ke? join lah dan rasai kehebatan nyo.. :-*


Sekain

ado gak ati den nk join...tapi den takdo skirt & kain dalam.. ;) ;) ;)

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Kelab kaum Hawa @ wanita
« Reply #18 on: October 31, 2011, 08:45:12 PM »
my, mud, sazza, tak nak join ke? join lah dan rasai kehebatan nyo.. :-*


Sekain

ado gak ati den nk join...tapi den takdo skirt & kain dalam.. ;) ;) ;)
Rugi tak join ooo...boleh dapek kan petuo dai Kak Ros tu.. :-* :-*

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Kelab kaum Hawa @ wanita
« Reply #19 on: October 31, 2011, 09:08:57 PM »
my, mud, sazza, tak nak join ke? join lah dan rasai kehebatan nyo.. :-*


Sekain

ado gak ati den nk join...tapi den takdo skirt & kain dalam.. ;) ;) ;)

apsal tak ajak kak melah ngan WIN  ;D

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Kelab kaum Hawa @ wanita
« Reply #20 on: October 31, 2011, 09:13:20 PM »
my, mud, sazza, tak nak join ke? join lah dan rasai kehebatan nyo.. :-*


Sekain

ado gak ati den nk join...tapi den takdo skirt & kain dalam.. ;) ;) ;)

apsal tak ajak kak melah ngan WIN  ;D
Dia orang dah memang hebat..Petuo nya makan ikan haruan aje... ;D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Kelab kaum Hawa @ wanita
« Reply #21 on: October 31, 2011, 09:21:24 PM »
Dia orang dah memang hebat..Petuo nya makan ikan haruan aje... ;D

apo kono mengono ikan haruan lak? itu org makan lopeh mengandung huhuhu

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Kelab kaum Hawa @ wanita
« Reply #22 on: October 31, 2011, 09:41:59 PM »
my, mud, sazza, tak nak join ke? join lah dan rasai kehebatan nyo.. :-*


Sekain

ado gak ati den nk join...tapi den takdo skirt & kain dalam.. ;) ;) ;)

apsal tak ajak kak melah ngan WIN  ;D
Dia orang dah memang hebat..Petuo nya makan ikan haruan aje... ;D

mano lak ikan haruan...diorg mkn karipap putar ...he he.. :D :D :D

sazzahan

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2916
Re: Kelab kaum Hawa @ wanita
« Reply #23 on: October 31, 2011, 09:45:13 PM »
mano lak ikan haruan...diorg mkn karipap putar ...he he.. :D :D :D

x ponah lak den dongar karipap putar. karipap pusing ado la  ;D ;D ;D

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Kelab kaum Hawa @ wanita
« Reply #24 on: October 31, 2011, 09:48:02 PM »
mano lak ikan haruan...diorg mkn karipap putar ...he he.. :D :D :D

x ponah lak den dongar karipap putar. karipap pusing ado la  ;D ;D ;D

itu la petuo eh yg akak duo org tu ado...karipap kalu nk mkn kono pkai screw driver... ;D ;D ;D

mud_ismail

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 1001
Re: Kelab kaum Hawa @ wanita
« Reply #25 on: October 31, 2011, 10:41:52 PM »
my, mud, sazza, tak nak join ke? join lah dan rasai kehebatan nyo.. :-*


Sekain

Salam Capt,

Tak do doh nak joint2 ni.. Tapi kalau bab masak memasak.. ese raso follow yo...

Sekian.
“Jangan kita berkira dengan Allah, nanti Allah berkira dengan kita. Jangan kita tiada masa dengan Allah, nanti Allah tiada masa dengan kita.”

aei

  • Kesihatan hari esok bermula hari ini
  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 77
  • Gender: Female
  • I Love Shaklee
    • Marvelous mama Vitamin kesihatan
Re: Kelab kaum Hawa @ wanita
« Reply #26 on: September 20, 2012, 11:50:59 AM »
errr,..dah dekat setahun...senyap je kelab ni...
ape cer?...hehe

rosmah

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 30
Re: Kelab kaum Hawa @ wanita
« Reply #27 on: September 22, 2012, 04:25:35 PM »
Salam ladies.....jom join Gebuz and Gorgeous club..

Anda boleh like page kami di facebook utk info selanjutnya...

http://www.facebook.com/pages/Gebuz-n-Gorgeous-Club/263601013745003

camne nak join boleh sms atau whatsapp
saya Sis Rose admin Gebuz and Gorgeous club..
013-3361043