Author Topic: CADANGKAN SWIMMING CLASS FOR KIDS  (Read 6411 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mikebravomike

  • Moderator
  • Pemastautin
  • ***********
  • Posts: 110
Re: CADANGKAN SWIMMING CLASS FOR KIDS
« Reply #15 on: 26 Apr, 02:47:11 PM »
boleh refer pada thread kelas renang untuk kanak2.. tq..  ;D ;D

F4iring

  • PM Bikers
  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: CADANGKAN SWIMMING CLASS FOR KIDS
« Reply #16 on: 26 Apr, 03:35:44 PM »

ZaBSP

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 67
Re: CADANGKAN SWIMMING CLASS FOR KIDS
« Reply #17 on: 01 Jul, 11:53:51 AM »
nak tanya ... swimming pool ni ada buat maintenance tak? bukan apa .. ntah dah berapa gelen air saya TERminum setiap kali TERnampak ulat (ala² ulat gonggok, tapi kaler itam) kat dasar pool tu. Panik punya pasal ...  :D

mikebravomike

  • Moderator
  • Pemastautin
  • ***********
  • Posts: 110
Re: CADANGKAN SWIMMING CLASS FOR KIDS
« Reply #18 on: 01 Jul, 12:42:07 PM »
nak tanya ... swimming pool ni ada buat maintenance tak? bukan apa .. ntah dah berapa gelen air saya TERminum setiap kali TERnampak ulat (ala² ulat gonggok, tapi kaler itam) kat dasar pool tu. Panik punya pasal ...  :D

swimming pool clubhouse dicuci setiap hari isnin dan jumaat.. Tghari selalu nyer..
Bendasing2 yg ada dlm pool tu dtg dari pokok2 yg kt sliding budak2 tu..


ZaBSP

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 67
Re: CADANGKAN SWIMMING CLASS FOR KIDS
« Reply #19 on: 01 Jul, 04:39:19 PM »
ooo .. kalau Jumaat t/hari cuci, kire mmg byk la ulat² tu ye sbb biasa saya nyemak kat situ Sabtu pagi.

mikebravomike

  • Moderator
  • Pemastautin
  • ***********
  • Posts: 110
Re: CADANGKAN SWIMMING CLASS FOR KIDS
« Reply #20 on: 01 Jul, 09:38:47 PM »
ooo .. kalau Jumaat t/hari cuci, kire mmg byk la ulat² tu ye sbb biasa saya nyemak kat situ Sabtu pagi.

hari jumaat ni saya pantau sesi cuci kolam tu, klu sabtu ni masih lg kotor, pm saya dan saya akan bincang baek punya dgn kontraktor cuci kolam

ZaBSP

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 67
Re: CADANGKAN SWIMMING CLASS FOR KIDS
« Reply #21 on: 02 Jul, 03:04:12 PM »
Terima kasih atas keprihatinan en. mike. Malangnya, saya tak terjun kolam la esok .. takpat nak bagi feedback.

tuberose78

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 111
  • Gender: Female
Re: CADANGKAN SWIMMING CLASS FOR KIDS
« Reply #22 on: 14 Aug, 04:14:35 PM »
nak tanya ... swimming pool ni ada buat maintenance tak? bukan apa .. ntah dah berapa gelen air saya TERminum setiap kali TERnampak ulat (ala² ulat gonggok, tapi kaler itam) kat dasar pool tu. Panik punya pasal ...  :D

errrkkk.. ada ulat2 kaler itam??? ala2 ulat gonggok?? yer ker??
saya sebelum poser ni mmg gi pool sabtu pagi sbb anak ada kelas swimming..
so far, tak ternampak plak ulat2 tuuu... (nasib tak nampak..eiiiii...)
lepas raya ni, kelas sambung balik.. nanti tgk ada lgi ker tidak ulat2 tuuu...