Author Topic: Lembu Berkeliaran di Bukit Mahkota....  (Read 17226 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Lembu betul tuan punya lembu
« Reply #15 on: April 05, 2009, 12:15:43 PM »
penah gak skali dua ternampak tuan dia dok mengembala lembu2 dia sambil naik moto, tapi masa tu tak tergerak lak hati nak benti bgtau dia suh angkut dia punya lembu gi tempat lain. lgpun masa tu saya sorang2, takutttt....

kalau sapa2 jumpa tuan punya lembu tu, kasi tekan muka dia ke taik lembu dia, baru dia tau  :P

Kang stim plak owner lembu tu..... taik lembu hangit bleh wat stim wo.....

kiroroe

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 231
Re: Lembu betul tuan punya lembu
« Reply #16 on: April 05, 2009, 08:10:07 PM »
bukit mahkota lagi...........!........ish ish....napela tak pegi sri putra plak.....hehehe

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Lembu betul tuan punya lembu
« Reply #17 on: April 06, 2009, 09:53:52 AM »


Bukit Mahkota.....Macam-macam adaaaa......
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Lembu betul tuan punya lembu
« Reply #18 on: April 06, 2009, 01:09:18 PM »
bukit mahkota lagi...........!........ish ish....napela tak pegi sri putra plak.....hehehe

Lembu pun tau...... Bukit Mahkota lagi bagus dari Seri Putra  ;D ;D ;D

F4iring

  • PM Bikers
  • Moderator
  • Hulubalang
  • ***********
  • Posts: 688
  • Gender: Male
Re: Lembu betul tuan punya lembu
« Reply #19 on: April 06, 2009, 04:00:39 PM »
lawak betoi la korang ni....hahahahaha
kalu tuan lembu tu dengar bagus jugak....aku pon heran mana mai lembu2 tu...
aku pon xpuas hati jugak....kasi sembelih baru tau....hehe

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Lembu betul tuan punya lembu
« Reply #20 on: April 06, 2009, 05:08:26 PM »
lawak betoi la korang ni....hahahahaha
kalu tuan lembu tu dengar bagus jugak....aku pon heran mana mai lembu2 tu...
aku pon xpuas hati jugak....kasi sembelih baru tau....hehe

Cantek gak tu.... bleh wat barbeque kat rumah TNB tu... saja nk memeriahkan tempat tu.... sunyi je.... jangan bangla/myanmar wat asrama kat situ sudah....

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Lembu betul tuan punya lembu
« Reply #21 on: April 06, 2009, 05:21:23 PM »


TNB tu sapa pun tak bleh usik...anjing dah buat asrama dah.....mlm ni siap...aka nak bawak beluti baik punya......
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Lembu betul tuan punya lembu
« Reply #22 on: April 06, 2009, 05:24:34 PM »
Xyah..... dengar moto aku je.... semua dah caboooottttt........ ada kenangan pahit tu.....


stiletto

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 77
  • Gender: Female
Re: Lembu betul tuan punya lembu
« Reply #23 on: April 06, 2009, 05:30:37 PM »
yg  chek dok heran la nih... yg depa pi bina TNB tu at the first place pasaipa? skrg dah jadik gajah putih lak... kalau jadik masjid ker... giant ker... takper gak.. heheheheh

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Lembu betul tuan punya lembu
« Reply #24 on: April 06, 2009, 05:33:06 PM »
yg  chek dok heran la nih... yg depa pi bina TNB tu at the first place pasaipa? skrg dah jadik gajah putih lak... kalau jadik masjid ker... giant ker... takper gak.. heheheheh

Time tu, bajet yg ada pun utk bina TNB je.... yg lain blum ada bajet lagi kot..... Skang dah jadi SPCA la kat situ.... klau ada warga vietnam kat situ kan senang.... pupus anjing kat situ dan bkt mahkota.....

stiletto

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 77
  • Gender: Female
Re: Lembu betul tuan punya lembu
« Reply #25 on: April 06, 2009, 05:36:26 PM »
tak payah... karang jadik asrama warga terasing lakkss kat situ...

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Lembu betul tuan punya lembu
« Reply #26 on: April 06, 2009, 05:42:58 PM »


tak de sesapa ke berminat nak bela anjing tu??....tak le terbiar cam tu....asyik nak kejar org je....
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: Lembu betul tuan punya lembu
« Reply #27 on: April 06, 2009, 05:55:02 PM »


tak de sesapa ke berminat nak bela anjing tu??....tak le terbiar cam tu....asyik nak kejar org je....

Abis, yg anjing kene kejar dgn orang ko tak tau plak..... tak cukup kaki anjing amik kona jalan 10....  :D :D :D

mierock

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 470
  • Gender: Male
Re: Lembu betul tuan punya lembu
« Reply #28 on: April 07, 2009, 08:51:05 AM »
diminta kepada sesiapa nampak tuan punya lembu tu, sila ambil gambar dan post kan disini. kita boleh tampal mukanya ala ala penyamun wanted dan tampalkan dimerata rata tempat untuk gembala lembunya disekitar rumahnya. kalau tak pun sumbat je lembu lembunya didalam rumah tuannya.

mengikut haji khair, depan bangunan tnb tu tapak mesjid bbm. belakang tu dah jadi tanah tnb. ada dengar cerita dia nak usahakan untuk minta tanah tu balik dari tnb untuk direservekan sebagai tanah mesjid. sepatutnya dibelakang bangunan tnb tersadai tu ada switch gear untuk tnb punya step down 33 kv ke macam tu la. alhamdulillah (untuk penduduk flet seksyen 4 dan sebahagian seksyen 5), tak jadi dibuat di bbm tapi pindah ke seri putra. gangguan kesan magnetic field lebih bahaya dari ganguan medan elektrik (pemancar telefon).
 

Wan Z

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 820
  • Gender: Male
  • Serangin Homes... Selamat Berjiran Semua!!!
Re: Lembu betul tuan punya lembu
« Reply #29 on: April 07, 2009, 09:10:03 AM »
bukit mahkota lagi...........!........ish ish....napela tak pegi sri putra plak.....hehehe

Lembu pun tau...... Bukit Mahkota lagi bagus dari Seri Putra  ;D ;D ;D

lembu tu tau kot...
Bukit Mahkota sesuai untuk jadi tempat depa lepak...
aku tgk bukit mahkota nie dah makin tak terjaga...
esok sudahnya jadi kandang lembu ler plak...  ;D
Araprak buat ternakan lembu, dan dilepaskan ke sekitar BBM...