Author Topic: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4  (Read 45672 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #15 on: 07 Apr, 02:54:42 PM »
kalau berkumpul kat petronas bsp tu kol 10, kite gerak la sama2. Sapa yang tau jalan buleh lead.


Aktiviti hujung minggu

Tarikh   : 8/4/2010
Masa    : 10pg...gerak dari BBM / BSP ( awal sgt ker ?? )
Tempat : Sungai Tekala
xtvt      : Mandi manda & Memancing ( kolam berbayar ) & Makan-makan


1. cikmelah aka pengerusi xtvt - bawak segala jenis minum minuman
2. wai - bawak pengat durian  ;D ;D ;D
3. daddyvw - bawak 5 kilo ikan untuk bbq  ;D ;D ;D
4. Ayiesal - bawak plastik sampah  ;D ;D ;D - kiv
5. feisal - nasi beriyani  ;D ;D ;D


so forumer lain yg berminat sila laa add name yer..

setakat plastik sampah tak yah la nak promote gak... ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #16 on: 07 Apr, 02:57:35 PM »
Biasa pg sana ikut simpang kat Balai Polis tu.....

akula

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 300
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #17 on: 07 Apr, 03:02:01 PM »
Ada buat land survey kat situ haritu.
OT - Ada sesapa nak beli tanak kat situ? Dalam 4 ekar tanah pertanian. Tanah bukit.  ;D

En Feisal ,berapa nak jual tanah tu??

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #18 on: 07 Apr, 03:15:44 PM »
kalau berkumpul kat petronas bsp tu kol 10, kite gerak la sama2. Sapa yang tau jalan buleh lead.


Aktiviti hujung minggu

Tarikh   : 8/4/2010
Masa    : 10pg...gerak dari BBM / BSP ( awal sgt ker ?? )
Tempat : Sungai Tekala
xtvt      : Mandi manda & Memancing ( kolam berbayar ) & Makan-makan


1. cikmelah aka pengerusi xtvt - bawak segala jenis minum minuman
2. wai - bawak pengat durian  ;D ;D ;D
3. daddyvw - bawak 5 kilo ikan untuk bbq  ;D ;D ;D
4. Ayiesal - nasi beriyani & bawak plastik sampah  ;D ;D ;D


so forumer lain yg berminat sila laa add name yer..

Dah dia yg nak sangat, kita serah kat dia ajelah  ;D ;D ;D

Ada buat land survey kat situ haritu.
OT - Ada sesapa nak beli tanak kat situ? Dalam 4 ekar tanah pertanian. Tanah bukit.  ;D

En Feisal ,berapa nak jual tanah tu??

Dah subdivide so tinggal 3.1 ekar dah. Last time owner nak 170k/ekar. Kalau minat saya boleh check balik.

zai_jnr

  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 576
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #19 on: 07 Apr, 03:37:19 PM »
activity nie 8 hb ka 18 hb?... ???

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #20 on: 07 Apr, 03:45:25 PM »

Aktiviti hujung minggu

Tarikh   : 18/4/2010 (Ahad)
Masa    : 10pg...gerak dari BBM / BSP ( awal sgt ker ?? )
Tempat : Sungai Tekala
xtvt      : Mandi manda & Memancing ( kolam berbayar ) & Makan-makan


1. cikmelah aka pengerusi xtvt - bawak segala jenis minum minuman
2. wai - bawak pengat durian  ;D ;D ;D
3. daddyvw - bawak 5 kilo ikan untuk bbq  ;D ;D ;D


so forumer lain yg berminat sila laa add name yer..

Jom ramai2. Saya tak dapat hadir sebab Ahad pagi anak ade kelas taekwondo. Kalau petang, mungkin tade masalah.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #21 on: 07 Apr, 03:47:27 PM »
activity nie 8 hb ka 18 hb?... ???

18 haribulan... ayiesal tersalah tu pasal nak cepat pekena cikmelah... :P :P :P

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #22 on: 07 Apr, 04:03:21 PM »

Aktiviti hujung minggu

Tarikh   : 18/4/2010 (Ahad)
Masa    : 10pg...gerak dari BBM / BSP ( awal sgt ker ?? )
Tempat : Sungai Tekala
xtvt      : Mandi manda & Memancing ( kolam berbayar ) & Makan-makan


1. cikmelah aka pengerusi xtvt - bawak segala jenis minum minuman
2. wai - bawak pengat durian  ;D ;D ;D
3. daddyvw - bawak 5 kilo ikan untuk bbq  ;D ;D ;D


so forumer lain yg berminat sila laa add name yer..

Jom ramai2. Saya tak dapat hadir sebab Ahad pagi anak ade kelas taekwondo. Kalau petang, mungkin tade masalah.

Dtg je.... xkan dtg kul 10... kul 11 nk blah...... takat pkul 4 ada lg tu....

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #23 on: 07 Apr, 04:54:41 PM »

Aktiviti hujung minggu

Tarikh   : 18/4/2010 (Ahad)
Masa    : 10pg...gerak dari BBM / BSP ( awal sgt ker ?? )
Tempat : Sungai Tekala
xtvt      : Mandi manda & Memancing ( kolam berbayar ) & Makan-makan


1. cikmelah aka pengerusi xtvt - bawak segala jenis minum minuman
2. wai - bawak pengat durian  ;D ;D ;D
3. daddyvw - bawak 5 kilo ikan untuk bbq  ;D ;D ;D


so forumer lain yg berminat sila laa add name yer..

Jom ramai2. Saya tak dapat hadir sebab Ahad pagi anak ade kelas taekwondo. Kalau petang, mungkin tade masalah.

Dtg je.... xkan dtg kul 10... kul 11 nk blah...... takat pkul 4 ada lg tu....

InsyaAllah. Kelas anak 10-12. Kalau sempat, i c u there  ;D

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #24 on: 07 Apr, 05:17:50 PM »
sg tekala ni kat mana yer....macam biasa dengar...hehehe
Moto besau tak boleh gi kot...

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #25 on: 07 Apr, 05:45:10 PM »
sg tekala ni kat mana yer....macam biasa dengar...hehehe
Moto besau tak boleh gi kot...

Moto bagak paking kat luar je....

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #26 on: 07 Apr, 05:50:46 PM »

InsyaAllah. Kelas anak 10-12. Kalau sempat, i c u there  ;D

jangan nak bagi alasan pasal anak pulak... kita yang buat dia... ::) ::) ::)

sg tekala ni kat mana yer....macam biasa dengar...hehehe
Moto besau tak boleh gi kot...


Moto bagak paking kat luar je....

mana dia boleh bawak moto besau atau bagak lagi... roda tiga boleh ler... tu yang tak lepas tu... MuaHaHaHa... :D :D :D tu lar... kan kawan dah cakap... bagi kat kawan pakai jer... ::)

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #27 on: 07 Apr, 06:01:34 PM »

Aktiviti hujung minggu

Tarikh   : 18/4/2010 (Ahad)
Masa    : 10pg...gerak dari BBM / BSP ( awal sgt ker ?? )
Tempat : Sungai Tekala
xtvt      : Mandi manda & Memancing ( kolam berbayar ) & Makan-makan


1. cikmelah aka pengerusi xtvt - bawak segala jenis minum minuman
2. wai - bawak pengat durian  ;D ;D ;D
3. daddyvw - bawak 5 kilo ikan untuk bbq  ;D ;D ;D


so forumer lain yg berminat sila laa add name yer..

Jom ramai2. Saya tak dapat hadir sebab Ahad pagi anak ade kelas taekwondo. Kalau petang, mungkin tade masalah.
Kena bawak nasi beriyani, terus tak dapat hadir..!!!

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #28 on: 07 Apr, 08:10:12 PM »

Aktiviti hujung minggu

Tarikh   : 18/4/2010 (Ahad)
Masa    : 10pg...gerak dari BBM / BSP ( awal sgt ker ?? )
Tempat : Sungai Tekala
xtvt      : Mandi manda & Memancing ( kolam berbayar ) & Makan-makan


1. cikmelah aka pengerusi xtvt - bawak segala jenis minum minuman
2. wai - bawak pengat durian  ;D ;D ;D
3. daddyvw - bawak 5 kilo ikan untuk bbq  ;D ;D ;D


so forumer lain yg berminat sila laa add name yer..

Jom ramai2. Saya tak dapat hadir sebab Ahad pagi anak ade kelas taekwondo. Kalau petang, mungkin tade masalah.
Kena bawak nasi beriyani, terus tak dapat hadir..!!!

Tade lah CaptRahman. Sabtu ngan ahad anak teman yang darejah satu tu ade kelas taekwondo. Teman hangat2 kan jer, supaya ramai yang berminat nak join. Teman pon teringin jugak, belom sampai seru jer  :P. Tade kene mengene dengan bawak pot luck, isteri terchenta teman mmg suke memasak. Tu yang teman pecahkan dapur bagi besar sikit, hadiah untuk dia  ;D

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #29 on: 07 Apr, 08:27:05 PM »
Tade lah CaptRahman. Sabtu ngan ahad anak teman yang darejah satu tu ade kelas taekwondo. Teman hangat2 kan jer, supaya ramai yang berminat nak join. Teman pon teringin jugak, belom sampai seru jer  :P. Tade kene mengene dengan bawak pot luck, isteri terchenta teman mmg suke memasak. Tu yang teman pecahkan dapur bagi besar sikit, hadiah untuk dia  ;D

yg suka makan plak x bgtau...... xkan suka masak je.... utk jiran2 ke?  ;D ;D