Author Topic: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4  (Read 45676 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #270 on: 20 Apr, 09:29:44 AM »
gambar sapa ni ek??...

gambar sapa plk ni.... TLD snap suka ati jer.....org luar ni...bkn PMC....  ::)

jgn suka2 amik gmbr org...gaya pn cm gmbr curi jer... clap ari bulan ade yg kne saman  :P

banyak lagi gambar snap hari tu... tapi tak boleh download... pasal tak der port USB... untuk tatapan tuan tukang snap jer ler... ::) ::) ::)

lenkali kita g awal ckit dr smalam nk...puas sket terjun tiruk....  ;)
xyah b/f kt umah.... pas msk, bwk je ksana.... nextm g kt tmpat yg dd kata tu... rsanya klu wt bbq kt c 2...lg best....  ;D


elok gak tu... lepas breakfast terus berendam... naik dah boleh makan BBQ... ;D

xper capt...nnti kite wt tarikh yg ramai boleh pegi... ;D ;D
name pun xtvt ujung minggu...so sesape yg free leh pegi..tmpt mmg sronot...air sejuk..tmpt redup..ada toilet..tmpt tukar baju..lg satu bayaran masuk jauh lbh murah dari sg congkak. :) :)

Tempat tu dah ok.......

kang klau ajak pg Chamang kang..... ada yg hanyut nnt....

Sy pn dah biasa pg tmpt tu....  ok....

Tp sy perasan ada yg camping malam minggu kat situ....

dekat pun payah nak lepas...nak gi jauh-jauh...citt....gary jr tul la... ;D ;D

MuaHaHaHa... point kat zawang tuh...  :D :D :D

23/05..canteekk gak tu..lepas penat main boling,kite g terjun tiruk lg skali kt Tekala. Kali ni harap ramai ler yg leh g..wt kt tempat  bro 3 org tarik ikan besar smpai kuyup tu..ok x dd.. ::) ::)
Ye wai..kita wt bbq skali..kite sampai awal eh... :-X..nnti mesta ada org tu balik awal.. ???..

ok ajer... tapi kat situ cetek sikit... kat TLD jumpa bangkai baung tu dalam jugak... kalau mak budak nak berendam pun ok situ... ::) ::) ::)


dekat pun payah nak lepas...nak gi jauh-jauh...citt....gary jr tul la... ;D ;D

xper TLD...kite bg dia bukti kan kate2 nyer kali niii  ::)....klu x dtg gak..mmg satu species laaa..  :D :D

jangan nanti tambah point zawang dah ler... MuaHaHaHa... :D :D :D

zawang mana ni?  8) 8) 8)

mImOsaPudiCa

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2490
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #271 on: 20 Apr, 10:03:51 AM »
musykil la..... sumer yg join ade gmbar family.... tp yg sorang tu.... npa gmbr family dia xde.....  ???
x kn gmbr fmily sndiri x amik..... x aci ni....  ;D ;D

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #272 on: 20 Apr, 10:19:44 AM »
musykil la..... sumer yg join ade gmbar family.... tp yg sorang tu.... npa gmbr family dia xde.....  ???
x kn gmbr fmily sndiri x amik..... x aci ni....  ;D ;D

mesti "dia" tu low profile kan... ::) ::)
wai...sarsi sy tambah lg satu...jd 2..nnti sy call bile nak amik.. :D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #273 on: 20 Apr, 02:39:32 PM »
Tengok gambar macam syok aje tempat tu.. Kenapa takde gambar kat kolam mancing?...Sori lah tak dapat nak ikut serta..ada banyak alasan:
1. Wife nak mancing kat sungai atau kolam. Yang ada kolam berbayar aje..
2. Badan penat, menolong kat rumah kenduri kawin.
3. Ada kerja pejabat tak siap lagi. Nak kena siapkan board papers dan presentation material.
4. Wife tak sempat nak masak pot luck.
5. Jauh nanti perjalanan (Melaka-Petronas BSP-Tekala-Melaka-Vista) nak buat dalam satu hari.
6. sebab chelsea kalah....dd kata... ;D
lain kali aje la....
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #274 on: 20 Apr, 02:41:42 PM »

dekat pun payah nak lepas...nak gi jauh-jauh...citt....gary jr tul la... ;D ;D

xper TLD...kite bg dia bukti kan kate2 nyer kali niii  ::)....klu x dtg gak..mmg satu species laaa..  :D :D

tak de maknanya...gi sahabat pun bodyguard tunggu dalam keta....tak caya??...tanya zawang ngan dd...ada saksi... ;D ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

mImOsaPudiCa

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2490
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #275 on: 20 Apr, 02:43:24 PM »

dekat pun payah nak lepas...nak gi jauh-jauh...citt....gary jr tul la... ;D ;D

xper TLD...kite bg dia bukti kan kate2 nyer kali niii  ::)....klu x dtg gak..mmg satu species laaa..  :D :D

tak de maknanya...gi sahabat pun bodyguard tunggu dalam keta....tak caya??...tanya zawang ngan dd...ada saksi... ;D ;D ;D


x patut dia biarkn 'bodyguard' tunggu dlm kete  ??? ::)

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #276 on: 20 Apr, 02:44:52 PM »

dekat pun payah nak lepas...nak gi jauh-jauh...citt....gary jr tul la... ;D ;D

xper TLD...kite bg dia bukti kan kate2 nyer kali niii  ::)....klu x dtg gak..mmg satu species laaa..  :D :D

tak de maknanya...gi sahabat pun bodyguard tunggu dalam keta....tak caya??...tanya zawang ngan dd...ada saksi... ;D ;D ;D


x patut dia biarkn 'bodyguard' tunggu dlm kete  ??? ::)

kononnye nak tunjuk garang la tu..... ;D ;D ;D zawang cakat balik je trus kena pulas perut.... ;D ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #277 on: 20 Apr, 03:03:10 PM »
kuikuikui...ada bodyguard eh...lenkali cakat kt org tu..bwk jer bodyguard tu ber TT kat sahabat..pas tu pakat gelak sampai krem rahang..cm dd.. :D

x patut dia biarkn 'bodyguard' tunggu dlm kete  ??? ::)

ada mcm2 kategori bodyguard nih wai...  ;)
agak2 wai nih species bodyguard gak ker.... ::) ::)

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #278 on: 20 Apr, 04:21:31 PM »
Tengok gambar macam syok aje tempat tu.. Kenapa takde gambar kat kolam mancing?...Sori lah tak dapat nak ikut serta..ada banyak alasan:
1. Wife nak mancing kat sungai atau kolam. Yang ada kolam berbayar aje..
2. Badan penat, menolong kat rumah kenduri kawin.
3. Ada kerja pejabat tak siap lagi. Nak kena siapkan board papers dan presentation material.
4. Wife tak sempat nak masak pot luck.
5. Jauh nanti perjalanan (Melaka-Petronas BSP-Tekala-Melaka-Vista) nak buat dalam satu hari.
6. sebab chelsea kalah....dd kata... ;D
lain kali aje la....

ya lah...tunggu next game baru boleh cerita....

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #279 on: 20 Apr, 05:08:50 PM »
Tengok gambar macam syok aje tempat tu.. Kenapa takde gambar kat kolam mancing?...Sori lah tak dapat nak ikut serta..ada banyak alasan:
1. Wife nak mancing kat sungai atau kolam. Yang ada kolam berbayar aje..
2. Badan penat, menolong kat rumah kenduri kawin.
3. Ada kerja pejabat tak siap lagi. Nak kena siapkan board papers dan presentation material.
4. Wife tak sempat nak masak pot luck.
5. Jauh nanti perjalanan (Melaka-Petronas BSP-Tekala-Melaka-Vista) nak buat dalam satu hari.
6. sebab chelsea kalah....dd kata... ;D
lain kali aje la....

kawan lain league ler...  ::) ::) ::)

MuaHaHaHa...  :D :D :D kat opis ni pun ada team MU vs Chelsea gak... sama jer kena nyer... 8) 8) 8)


dekat pun payah nak lepas...nak gi jauh-jauh...citt....gary jr tul la... ;D ;D

xper TLD...kite bg dia bukti kan kate2 nyer kali niii  ::)....klu x dtg gak..mmg satu species laaa..  :D :D

tak de maknanya...gi sahabat pun bodyguard tunggu dalam keta....tak caya??...tanya zawang ngan dd...ada saksi... ;D ;D ;D

 ;) ;) ;)    ::) ::) ::)    ;D ;D ;D


dekat pun payah nak lepas...nak gi jauh-jauh...citt....gary jr tul la... ;D ;D

xper TLD...kite bg dia bukti kan kate2 nyer kali niii  ::)....klu x dtg gak..mmg satu species laaa..  :D :D

tak de maknanya...gi sahabat pun bodyguard tunggu dalam keta....tak caya??...tanya zawang ngan dd...ada saksi... ;D ;D ;D


x patut dia biarkn 'bodyguard' tunggu dlm kete  ??? ::)

kononnye nak tunjuk garang la tu..... ;D ;D ;D zawang cakat balik je trus kena pulas perut.... ;D ;D ;D

MuaHaHaHa... :D :D :D zawang punya seronok dapat point semalam... tak dan member duduk dah hantar scud iraq dah... ;D ;D ;D