Author Topic: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4  (Read 46168 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mImOsaPudiCa

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2490
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #30 on: 07 Apr, 08:32:29 PM »
3 org je dlm list? yg llain x kompem lg ke blh join? 
pengat durian tu mna ghupe? x kenal....    ::) ;D

ayiesal

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2107
  • Gender: Male
  • Rimbun Suria
    • True Journey Begins
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #31 on: 07 Apr, 08:35:41 PM »
Tade lah CaptRahman. Sabtu ngan ahad anak teman yang darejah satu tu ade kelas taekwondo. Teman hangat2 kan jer, supaya ramai yang berminat nak join. Teman pon teringin jugak, belom sampai seru jer  :P. Tade kene mengene dengan bawak pot luck, isteri terchenta teman mmg suke memasak. Tu yang teman pecahkan dapur bagi besar sikit, hadiah untuk dia  ;D

yg suka makan plak x bgtau...... xkan suka masak je.... utk jiran2 ke?  ;D ;D

InsyaAllah kalau ade rezeki nanti. Mmg kami selalu jemput jiran2 datang makan sama. Sekurang-kurangnya, itu lah yg kami mampu buat untuk mengeratkan lagi hubungan sesama jiran.

Wai, teman suke bangat makan durian. Tapi kene makan luar je sebabnye isteri teman tak buleh masyuk durian nih. Tu sebab kalau ade pot luck, best kalau ade pengat durian. Hihihihihi... bgtau jer  ;D

mImOsaPudiCa

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2490
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #32 on: 07 Apr, 08:41:31 PM »
hehehe... pengat durian ni yg msk ngan santan,gula & d makan bsama pulut ke?  ;D
klu org kelantan lg senang.... campur durian ngn santan jer.... pastu mkn ngn pulut...
sy ni klu mkn durian, durian sj... x suka masak2 dlu.... tu yg kompius sket...  ;D

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #33 on: 07 Apr, 08:46:00 PM »
3 org je dlm list? yg llain x kompem lg ke blh join? 
pengat durian tu mna ghupe? x kenal....    ::) ;D

TLD dh bg tmpt nk berkumpul sblum pg..... so secara x langsung TLD pun dah "terpergi" skali....

Pengerusi bleh gunakan "paksa rela" dlm program ni....  ;D

mImOsaPudiCa

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2490
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #34 on: 07 Apr, 08:50:39 PM »
3 org je dlm list? yg llain x kompem lg ke blh join? 
pengat durian tu mna ghupe? x kenal....    ::) ;D

TLD dh bg tmpt nk berkumpul sblum pg..... so secara x langsung TLD pun dah "terpergi" skali....

Pengerusi bleh gunakan "paksa rela" dlm program ni....  ;D

errmmm.... cm mse BBQ la.... "paksa rela"  ;D
kul 10 x lewat ke? 9.30 cmner?  ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #35 on: 07 Apr, 09:13:22 PM »

Tade lah CaptRahman. Sabtu ngan ahad anak teman yang darejah satu tu ade kelas taekwondo. Teman hangat2 kan jer, supaya ramai yang berminat nak join. Teman pon teringin jugak, belom sampai seru jer  :P. Tade kene mengene dengan bawak pot luck, isteri terchenta teman mmg suke memasak. Tu yang teman pecahkan dapur bagi besar sikit, hadiah untuk dia  ;D

bunyi macam bodek jer... ::) ::) ::) wife pun forumer sini gak ker? ;) ;) ;)

3 org je dlm list? yg llain x kompem lg ke blh join? 
pengat durian tu mna ghupe? x kenal....    ::) ;D

yang lain jual mahal sikit... nak pegi tapi tak nak masuk nama lagi... 8) 8) 8)

hehehe... pengat durian ni yg msk ngan santan,gula & d makan bsama pulut ke?  ;D
klu org kelantan lg senang.... campur durian ngn santan jer.... pastu mkn ngn pulut...
sy ni klu mkn durian, durian sj... x suka masak2 dlu.... tu yg kompius sket...  ;D

wai nak buat pengat durian ker, pulut durian ker, semua kawan bedal... ;D ;D ;D


errmmm.... cm mse BBQ la.... "paksa rela"  ;D
kul 10 x lewat ke? 9.30 cmner?  ;D

depa kata pagi sangat air sejuk plak nak mandi... ikut kawan sesudah subuh kawan sampai... ;D ;D ;D

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #36 on: 07 Apr, 09:21:31 PM »
Dengar planning yang buat, memang terliur nak pergi sama. Tapi apakan daya. ada hal lain yang lebih di dahulukan. Kalau pergi ramai2 boleh juga tunjukkan jalan. Memang tak pernah sampai ke sana pun. Kalau air terjun Sagil tu biasa lah..

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #37 on: 07 Apr, 09:44:26 PM »
Dengar planning yang buat, memang terliur nak pergi sama. Tapi apakan daya. ada hal lain yang lebih di dahulukan. Kalau pergi ramai2 boleh juga tunjukkan jalan. Memang tak pernah sampai ke sana pun. Kalau air terjun Sagil tu biasa lah..

xpe on je GPS.... nnt sy bg koordinat.....  ;D

mImOsaPudiCa

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2490
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #38 on: 07 Apr, 11:14:20 PM »
hehehe... pengat durian ni yg msk ngan santan,gula & d makan bsama pulut ke?  ;D
klu org kelantan lg senang.... campur durian ngn santan jer.... pastu mkn ngn pulut...
sy ni klu mkn durian, durian sj... x suka masak2 dlu.... tu yg kompius sket...  ;D

wai nak buat pengat durian ker, pulut durian ker, semua kawan bedal... ;D ;D ;D


errmmm.... cm mse BBQ la.... "paksa rela"  ;D
kul 10 x lewat ke? 9.30 cmner?  ;D

depa kata pagi sangat air sejuk plak nak mandi... ikut kawan sesudah subuh kawan sampai... ;D ;D ;D
pengat ke...pulut durian ke...sumer sy x bw... :D
sy bw oren... baik utk kesihatn...kaya vit c & cut lemak  ::)

hubby pn kta cmtu gk... ppagi air sejuk.. elok le kul 10  :P
ok le klu dd nk smpi dlu ssudah subuh...org xde lg.... blh book tmpat..cari tempat yg best sket utk bkelah... ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #39 on: 07 Apr, 11:40:33 PM »
Dengar planning yang buat, memang terliur nak pergi sama. Tapi apakan daya. ada hal lain yang lebih di dahulukan. Kalau pergi ramai2 boleh juga tunjukkan jalan. Memang tak pernah sampai ke sana pun. Kalau air terjun Sagil tu biasa lah..

air terjun sagil lagi power capt... banyak tingkat dan dalam dalam... kalau cukup fit, berlari boleh sampai puncak Ledang satu jam jer... ;) ;) ;)


xpe on je GPS.... nnt sy bg koordinat.....  ;D

macam cerita omputeh plak... main GPS, koordinat, satelit bagai... ;D ;D ;D


pengat ke...pulut durian ke...sumer sy x bw... :D
sy bw oren... baik utk kesihatn...kaya vit c & cut lemak  ::)

hubby pn kta cmtu gk... ppagi air sejuk.. elok le kul 10  :P
ok le klu dd nk smpi dlu ssudah subuh...org xde lg.... blh book tmpat..cari tempat yg best sket utk bkelah... ;D ;D

asyik kena oren, mau tercirit nanti... :P :P :P

kawan pun tak pernah sampai sebenar nyer... nak tumpang ikut abang misai jugak... ;D ;D ;D

XYZ, tadi jumpa abang misai... dia kompom suruh bro bawak lembu sekor buat BBQ... MuaHaHaHa... :D :D :D

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #40 on: 08 Apr, 08:55:20 AM »
air terjun sagil lagi power capt... banyak tingkat dan dalam dalam... kalau cukup fit, berlari boleh sampai puncak Ledang satu jam jer... ;) ;) ;)

saja2 nk try cara DaddyVW quote byk2....  ;D ;D ;D ;D

macam cerita omputeh plak... main GPS, koordinat, satelit bagai... ;D ;D ;D

dh xpenah pg.... biar GPS je bwk... lgpun Capt nk pg lewat sket...

asyik kena oren, mau tercirit nanti... :P :P :P

air oren Mardi pun bleh keracunan ke? Bahaya nih....

kawan pun tak pernah sampai sebenar nyer... nak tumpang ikut abang misai jugak... ;D ;D ;D
XYZ, tadi jumpa abang misai... dia kompom suruh bro bawak lembu sekor buat BBQ... MuaHaHaHa... :D :D :D

Klau camtu.... 16hb malam ko ikut aku wat projek.... tangkap lembu..... kita pinjam van abg misai.... sumbat je dlm

van.... kita semelih kat Tekala nnt.... baru fresh.....  ;)

acya

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 348
  • Gender: Female
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #41 on: 08 Apr, 09:36:21 AM »
bila baca tread nie cam nak join ::) ::)... tapi keadaan tak mengizinkan. :'( :'(...takpe la mungkin lain kali leh join... ;) ;)

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #42 on: 08 Apr, 09:39:56 AM »
air terjun sagil lagi power capt... banyak tingkat dan dalam dalam... kalau cukup fit, berlari boleh sampai puncak Ledang satu jam jer... ;) ;) ;)

saja2 nk try cara DaddyVW quote byk2....  ;D ;D ;D ;D

macam cerita omputeh plak... main GPS, koordinat, satelit bagai... ;D ;D ;D

dh xpenah pg.... biar GPS je bwk... lgpun Capt nk pg lewat sket...

asyik kena oren, mau tercirit nanti... :P :P :P

air oren Mardi pun bleh keracunan ke? Bahaya nih....

kawan pun tak pernah sampai sebenar nyer... nak tumpang ikut abang misai jugak... ;D ;D ;D
XYZ, tadi jumpa abang misai... dia kompom suruh bro bawak lembu sekor buat BBQ... MuaHaHaHa... :D :D :D

Klau camtu.... 16hb malam ko ikut aku wat projek.... tangkap lembu..... kita pinjam van abg misai.... sumbat je dlm

van.... kita semelih kat Tekala nnt.... baru fresh.....  ;)

TAHNIAH!!! Tuan GM baru kita... cepat belajar... jangan makan Tok Guru balik nanti dah ler... ::) ::) ::)

MuaHaHaHa... :D :D :D kawan ok jer... takut nanti kang baju sekolah anak bro jer bau lembu kang... ;D ;D ;D

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #43 on: 08 Apr, 09:49:41 AM »
bila baca tread nie cam nak join ::) ::)... tapi keadaan tak mengizinkan. :'( :'(...takpe la mungkin lain kali leh join... ;) ;)

Ikut je le.... bersantai..... rilek2 je.....

MuaHaHaHa... :D :D :D kawan ok jer... takut nanti kang baju sekolah anak bro jer bau lembu kang... ;D ;D ;D

Lepas semelih kita Abg Miasai cuci la van tu.... abis crite.... bau pun xde....  ;D ;D ;D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: XTVT Hujung Minggu - Sg Tekala 18/4
« Reply #44 on: 08 Apr, 11:30:44 AM »
Dengar planning yang buat, memang terliur nak pergi sama. Tapi apakan daya. ada hal lain yang lebih di dahulukan. Kalau pergi ramai2 boleh juga tunjukkan jalan. Memang tak pernah sampai ke sana pun. Kalau air terjun Sagil tu biasa lah..

dekat ngan kg suku sakat kawan tu....jementah
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku