Author Topic: wireman electric..  (Read 3470 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fiza_lmc

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 6
wireman electric..
« on: May 10, 2010, 08:42:01 PM »
salam...
kepada ahli2 komuniti kat sini...saya nak buat pertanyaan sebenarnya nie...nak tanya la kepada ahli2 komuniti kat sini kalau2 ada cntct no untuk wireman nak pasang lampu dlm rumha..lampu dah beli dah....cuma tak dapat cari wireman jer lagi nak mintak pasang..kalo2 ada yang berpatutan,mintak tlg la passkan fon no yer..hehe nak pasang sendirik tak pandai....tq guys...:)

putra88

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 258
  • Gender: Male
Re: wireman electric..
« Reply #1 on: May 10, 2010, 09:44:29 PM »
Saya biasa gunakan perkhidmatan Sdr Naser 019-245 0689 untuk kerja-kerja elektrik. Beliau tinggal di BSP juga.
D'Puncak Putra

ikareena

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 101
Re: wireman electric..
« Reply #2 on: May 19, 2010, 11:06:36 AM »
Salam,

Saya ada membuat semua kerja pemasangan berkenaan elektrik (aircond, downlight, lampu2, kipas dll) mengecat dan juga polish tiles. Boleh hubungi saya di 012-298 0400 (ISMA).

Saya sudah pun membuat pemasangan di kawasan saudari (jalan 9/4). Harga memang sangat2 berpatutan.

abggym

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 36
Re: wireman electric..
« Reply #3 on: May 19, 2010, 11:20:23 AM »
gud to know duduk BSP..senang nak panggil

abggym

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 36
Re: wireman electric..
« Reply #4 on: May 19, 2010, 11:26:29 AM »
kalau sambung wayar ADT alarm putus kena gigit tikus boleh tak? sebelum nie sy ada panggil technician electrical wiring utk sambung, dah okay tapi putus balik..technician tu pulak tak dapat dihubungi sekarang..nak cari org lain pulak nie

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: wireman electric..
« Reply #4 on: May 19, 2010, 11:26:29 AM »



ikareena

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 101
Re: wireman electric..
« Reply #5 on: May 19, 2010, 02:42:58 PM »
InsyaAllah boleh....

Nanti saudara bleh call sy, sng saya dptkan alamat rumah untuk pi check. Saya stay kat seksyen 6 Bdr Bkt mahkota. Dkt je, tkde masalah nak dtg kalau area putra mahkota.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: wireman electric..
« Reply #5 on: May 19, 2010, 02:42:58 PM »