Author Topic: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House  (Read 21873 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mikebravomike

  • Moderator
  • Pemastautin
  • ***********
  • Posts: 110
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #30 on: 11 Jun, 03:08:26 PM »
Teh tarik session.. Bolehla saya dapat terima pendapat, idea dll dari org2 putra mahkota

hari sabtu ni ingat nak bawak anak-anak....ada special discount ker??... ;D ;D

klu nak mintak harga kawan2 boleh jer.. Tapi kena la berkenalan dulu.. Hehehe..

matni

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 21
  • Gender: Male
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #31 on: 14 Jun, 11:21:00 PM »
salam..maaf saya bertanya..
fabrik polyester sesuai tak utk mandi kolam?

mikebravomike

  • Moderator
  • Pemastautin
  • ***********
  • Posts: 110
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #32 on: 14 Jun, 11:39:20 PM »
Fabrik polyester mcmana tu?

matni

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 21
  • Gender: Male
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #33 on: 17 Jun, 08:36:44 AM »
Fabrik polyester mcmana tu?
maksud saya kalu kita pakai baju atau seluar yg dibuat 100% polyester--senang cakap kain jersi  :)

mikebravomike

  • Moderator
  • Pemastautin
  • ***********
  • Posts: 110
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #34 on: 17 Jun, 09:43:07 AM »
Ok dah tu..

DrCoOL

  • Non-Drugs Doctor
  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 88
  • Gender: Male
  • DrCoOL
    • Malaysia Online Marketing
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #35 on: 28 Nov, 04:10:26 PM »
wah nak join jadi member la ... berapa fees dia encik clubhouse hehehe.. bagi saya caj2 tu ok la dari kene mcm a famosa ke sunway lagoon ke ..merah bijik mata nak bayar.

dinikal

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 86
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #36 on: 04 Jan, 03:16:42 PM »
bila nak ada cafe ? boleh lah pekena  teh tarik ke...car kuew tiow ke kat club house ni sambil tunggu anak swimming class or lepas gym session. dapat jugak mengeratkan silaturrahim kannn.

locume

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 28
  • selagi hayat dikandung badan
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #37 on: 14 Jan, 10:25:21 AM »
wah nak join jadi member la ... berapa fees dia encik clubhouse hehehe.. bagi saya caj2 tu ok la dari kene mcm a famosa ke sunway lagoon ke ..merah bijik mata nak bayar.

Menarikla...En. Mike, kalo bukan penduduk BM nak joint as a member...boleh ke?

zul_n

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 46
  • Gender: Male
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #38 on: 21 Feb, 01:20:37 PM »
encik mike.. saya ada soalan lah... saya baru je pindah ke BBM nih... pindah pun just menyewa... jadinya, alang2 da duduk menyewa ni, nak la juga merasa kemudahan2 yg disediakan.. ye idak? tapi nyer, saya masih belom memahami macammana nak guna swimming pool / gym tuh.. walk in dan bayar sajer ke, or saya kena tunjuk some sort of pass yg mengatakan saya penghuni BBM?

tengs~!

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #39 on: 21 Feb, 01:25:27 PM »
boleh masuk dan bayar sebab hanya ahli kelab (tak semua penduduk BM) yg boleh menggunakan denngan percuma dengan menunjukkan kad keahlian mereka. Dan setakat yg sedia maklum, permohonan menjadi ahli kelab masih belum dibuka.

encik mike.. saya ada soalan lah... saya baru je pindah ke BBM nih... pindah pun just menyewa... jadinya, alang2 da duduk menyewa ni, nak la juga merasa kemudahan2 yg disediakan.. ye idak? tapi nyer, saya masih belom memahami macammana nak guna swimming pool / gym tuh.. walk in dan bayar sajer ke, or saya kena tunjuk some sort of pass yg mengatakan saya penghuni BBM?

tengs~!

zul_n

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 46
  • Gender: Male
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #40 on: 21 Feb, 01:28:55 PM »
boleh masuk dan bayar sebab hanya ahli kelab (tak semua penduduk BM) yg boleh menggunakan denngan percuma dengan menunjukkan kad keahlian mereka. Dan setakat yg sedia maklum, permohonan menjadi ahli kelab masih belum dibuka.

encik mike.. saya ada soalan lah... saya baru je pindah ke BBM nih... pindah pun just menyewa... jadinya, alang2 da duduk menyewa ni, nak la juga merasa kemudahan2 yg disediakan.. ye idak? tapi nyer, saya masih belom memahami macammana nak guna swimming pool / gym tuh.. walk in dan bayar sajer ke, or saya kena tunjuk some sort of pass yg mengatakan saya penghuni BBM?

tengs~!

maknanya, sapa2 pun bule masok tapi kena bayar la ye? kalao insan2 terpilih sahaja (ahli kelab - tak semua penduduk BM) yg tak perlu bayar... begitukah?

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #41 on: 21 Feb, 01:30:55 PM »
ya betul

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #42 on: 21 Feb, 03:39:43 PM »
alternatif...kalau nak gi gym kat seri putra ada...rm 50 per month...
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

z1z1

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 220
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #43 on: 24 Mar, 10:05:21 PM »
harga sekarang masih sama ke? waktu operasi masih sama ke? nak tempah nak kena gi opis isi borang ke?

aeimila

  • Xplorasi dunia maya ;)
  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 58
  • Gender: Female
  • Strive Towards Success
    • Snek Sihat Keluarga
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #44 on: 25 Apr, 08:26:12 AM »
Saya nak tanya, sapa ada nombor telefon sales office kat banyan close tu. Saya try call nombor yang appear di Lion Group nye website, tak boleh pulak. Nak tanya, macam mana nak sewa club house untuk buat kenduri .. ada sapa sapa tau caranya ?
Nosaka Enterprise
Kurma Nabi @ Ajwa, buah teen, apricot, badam, pistachios, walnut, chocodate, habatussauda dll
www.facebook.com/BorongKurma
www.facebook.com/dmahkotahomestay --> Homestay