Author Topic: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House  (Read 21875 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

shura

  • Guest
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #75 on: 09 Mar, 11:42:13 AM »
pakaian renang wajib pkai ke bg yg ppuan exspecially bg ppuan yg mengandung ni?  :)

Atan

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 242
  • GP800
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #76 on: 25 Sep, 01:16:47 PM »
Rate of Charges for Club House Non Member
No.   Type of Facilities                            Everyday
                                       Below 18                18 and Above
1   Swimming Pool & Sauna   RM5.00 per person   RM10.00 per person
2   Gymnasium                    RM5.00 per person   RM10.00 per person
3   Tennis Court                 RM10.00 per hour     RM10.00 per hour
4   Squash Court                RM10.00 per hour     RM10.00 per hour

*Fees subject to changes at the discretion of the Club Management  ;D ;D 

p/s: semua org buleh guna.. org dari seri putra pun buleh jugak..

orang luar still boleh guna kemudahan club ke ?

petang semalam ingat nak bawak anak pergi berenang kat sana tapi guard cakap orang luar dah tak boleh masuk..sebab ada kes budak buat "sommersault" kepala terhantuk kat lantai kolam renang...

first time sebenarnya nak pergi..selalunya pergi UKM..

sbj_s5

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 325
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #77 on: 25 Sep, 01:37:14 PM »
Rate of Charges for Club House Non Member
No.   Type of Facilities                            Everyday
                                       Below 18                18 and Above
1   Swimming Pool & Sauna   RM5.00 per person   RM10.00 per person
2   Gymnasium                    RM5.00 per person   RM10.00 per person
3   Tennis Court                 RM10.00 per hour     RM10.00 per hour
4   Squash Court                RM10.00 per hour     RM10.00 per hour

*Fees subject to changes at the discretion of the Club Management  ;D ;D 

p/s: semua org buleh guna.. org dari seri putra pun buleh jugak..

orang luar still boleh guna kemudahan club ke ?

petang semalam ingat nak bawak anak pergi berenang kat sana tapi guard cakap orang luar dah tak boleh masuk..sebab ada kes budak buat "sommersault" kepala terhantuk kat lantai kolam renang...

first time sebenarnya nak pergi..selalunya pergi UKM..


Ini mesti buat sommersault kek tompek budak2 mandi tu, memeng la cari nahas!!!  kalau di sobolah org tuo mandi dlm.. den hampir lomeh... sobab x  roti beronang!!!

firdiano

  • Guest
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #78 on: 18 Dec, 04:07:24 PM »
.....
« Last Edit: 03 Sep, 11:14:31 AM by firdiano »

sam12

  • Guest
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #79 on: 22 Dec, 11:52:44 AM »
Salam,

Saya diberitahu penggunaan club house kini hanya dibenarkan kepada ahli club sahaja, tidak lagi seperti dahulu yg mana bukan ahli boleh menggunakan (dengan dikenakan bayaran). saya ingin kan kepastian. diharap pihak pengurusan dapat menjawab. tq

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: Syarat-Syarat & Peraturan Penggunaan & Penyewaan Club House
« Reply #80 on: 14 Aug, 08:51:46 PM »
Petang tadi saya bawa anak2 ke kolam renang club house BBM. Saya faham bahawa sbg org luar, saya harus membayar sebelum masuk. Saya bayar dan bl minta resit, guard kata resit hanya dikeluarkan pd weekend shj. Jadi, tiada bukti yg saya dah membayar. Kemana duit tu pergi? Adakah pengurusan club house tau ttg hal ni?
Saya rasa resit wajib diberi pd pengunjung yg tlh membayar krn jika tidak, bagaimana pengurusan nak tau berapa ramai org luar yg masuk, dan yg paling penting...sampaikah duit tersebut ke tangan pihak yg sepatutnya?