Author Topic: SEKOLAH RENDAH BUKIT MAHKOTA - Jawatankuasa perlaksanaan....  (Read 19788 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: SEKOLAH RENDAH BUKIT MAHKOTA - Jawatankuasa perlaksanaan....
« Reply #105 on: April 06, 2011, 02:45:40 PM »
kalau benar pembinaan sekolah ni telah diluluskan ...ada sapa-sapa yg ada surat pengesahan kelulusan tersebut?...kalau ada post kat sini...kot mana tau ..dengan surat tu kita boleh mulakan langkah seterusnya........
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: SEKOLAH RENDAH BUKIT MAHKOTA - Jawatankuasa perlaksanaan....
« Reply #106 on: April 09, 2011, 12:25:42 PM »
kalau benar pembinaan sekolah ni telah diluluskan ...ada sapa-sapa yg ada surat pengesahan kelulusan tersebut?...kalau ada post kat sini...kot mana tau ..dengan surat tu kita boleh mulakan langkah seterusnya........

Memang betul... kalu ade senang bg pihak kami di BBM nie mgambil tindakan selanjutnya  ;D ;D ;D
Kami di BBM nie b'harap sgt  ;D ;D ;D Dah lebih 10 thn duduk di BBM nie kemudahan utk masyarakat samapai skrg lum ade lagi  ??? ??? ???

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: SEKOLAH RENDAH BUKIT MAHKOTA - Jawatankuasa perlaksanaan....
« Reply #107 on: April 11, 2011, 03:03:16 PM »
senyap juga...
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: SEKOLAH RENDAH BUKIT MAHKOTA - Jawatankuasa perlaksanaan....
« Reply #108 on: April 11, 2011, 03:11:02 PM »
senyap juga...

lagi 3 tahun la jugak..  ;D
..sk bangi , sk sri putra dan sk nilai impian  ...sudah !
___________________
aku /..PMB

locume

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 28
  • selagi hayat dikandung badan
Re: SEKOLAH RENDAH BUKIT MAHKOTA - Jawatankuasa perlaksanaan....
« Reply #109 on: April 11, 2011, 03:59:30 PM »
kalau benar pembinaan sekolah ni telah diluluskan ...ada sapa-sapa yg ada surat pengesahan kelulusan tersebut?...kalau ada post kat sini...kot mana tau ..dengan surat tu kita boleh mulakan langkah seterusnya........

Betul tu...walaupun saya dok BSP...tapi saya turut rasa simpati ngan kengkawan esp kengkawan opis yg dok BBM yang pagi2 terkejar2 anta anak pastu nk rush ke opis di KL....that's y saya kata, sbb perkara x transparent and masih wujud birokrasi dlm pentadbiran krjn skrg...sbb tu hal yg patut boleh dipercepatkan masih tertanggug....and pada mana2 pihak yg mengetahui info2 berkenaan permohonan pembinaan skolah BBM, harap dapat berkongsi dgn ahli2 forum yg lain supaya kita sama2 boleh bertindak....saya considerkan anak2 yg belajar dlm suasana yg cramp...kesian derang...kalo ada ruang utk saya membantu...mmg saya nak bantu...tapi maklumat x lengkap....kite buat ni utk kebaikan semua pihak...xkire penduduk BBM ke...BSP ke...sbb kite ni dah berjiran...kene sama2 amek tau hal jiran2...esp bab anak2...wallahualam.

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: SEKOLAH RENDAH BUKIT MAHKOTA - Jawatankuasa perlaksanaan....
« Reply #110 on: April 11, 2011, 09:36:50 PM »
kalau benar pembinaan sekolah ni telah diluluskan ...ada sapa-sapa yg ada surat pengesahan kelulusan tersebut?...kalau ada post kat sini...kot mana tau ..dengan surat tu kita boleh mulakan langkah seterusnya........

Betul tu...walaupun saya dok BSP...tapi saya turut rasa simpati ngan kengkawan esp kengkawan opis yg dok BBM yang pagi2 terkejar2 anta anak pastu nk rush ke opis di KL....that's y saya kata, sbb perkara x transparent and masih wujud birokrasi dlm pentadbiran krjn skrg...sbb tu hal yg patut boleh dipercepatkan masih tertanggug....and pada mana2 pihak yg mengetahui info2 berkenaan permohonan pembinaan skolah BBM, harap dapat berkongsi dgn ahli2 forum yg lain supaya kita sama2 boleh bertindak....saya considerkan anak2 yg belajar dlm suasana yg cramp...kesian derang...kalo ada ruang utk saya membantu...mmg saya nak bantu...tapi maklumat x lengkap....kite buat ni utk kebaikan semua pihak...xkire penduduk BBM ke...BSP ke...sbb kite ni dah berjiran...kene sama2 amek tau hal jiran2...esp bab anak2...wallahualam.

Like!

Sikap prihatin begini yg kita perlukan apabila hidup bermasyarakat... ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: SEKOLAH RENDAH BUKIT MAHKOTA - Jawatankuasa perlaksanaan....
« Reply #111 on: April 12, 2011, 02:41:49 PM »
kalau benar pembinaan sekolah ni telah diluluskan ...ada sapa-sapa yg ada surat pengesahan kelulusan tersebut?...kalau ada post kat sini...kot mana tau ..dengan surat tu kita boleh mulakan langkah seterusnya........

Betul tu...walaupun saya dok BSP...tapi saya turut rasa simpati ngan kengkawan esp kengkawan opis yg dok BBM yang pagi2 terkejar2 anta anak pastu nk rush ke opis di KL....that's y saya kata, sbb perkara x transparent and masih wujud birokrasi dlm pentadbiran krjn skrg...sbb tu hal yg patut boleh dipercepatkan masih tertanggug....and pada mana2 pihak yg mengetahui info2 berkenaan permohonan pembinaan skolah BBM, harap dapat berkongsi dgn ahli2 forum yg lain supaya kita sama2 boleh bertindak....saya considerkan anak2 yg belajar dlm suasana yg cramp...kesian derang...kalo ada ruang utk saya membantu...mmg saya nak bantu...tapi maklumat x lengkap....kite buat ni utk kebaikan semua pihak...xkire penduduk BBM ke...BSP ke...sbb kite ni dah berjiran...kene sama2 amek tau hal jiran2...esp bab anak2...wallahualam.

Like!

Sikap prihatin begini yg kita perlukan apabila hidup bermasyarakat... ;D ;D

Betul 3x  ;D ;D ;D

daisy910

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 38
Re: SEKOLAH RENDAH BUKIT MAHKOTA - Jawatankuasa perlaksanaan....
« Reply #112 on: April 18, 2011, 03:57:18 PM »
Harap Sgt sek ren keb bukit mahkota dibina dlm  masa 2 @ 3 tahun... Harap2 dapatlah Anak sy bersekolah darjah 1, di Bkt mahkota ni...

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: SEKOLAH RENDAH BUKIT MAHKOTA - Jawatankuasa perlaksanaan....
« Reply #113 on: April 22, 2011, 04:35:28 PM »
Masih lagi belum ada perkembangan.....hari ni dah 22 April 2011
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku