Author Topic: 27hb jun 2010  (Read 10370 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mikebravomike

  • Moderator
  • Pemastautin
  • ***********
  • Posts: 110
27hb jun 2010
« on: 21 Jun, 02:44:24 PM »
Bersempena dengan majlis dialog bersama mpkj pasa 27hb ini, pihak clubhouse dengan besar hati nyer ingin mengumumkan pada 27hb, rate utk menggunakan fasiliti di clubhouse adalah seperti berikut:

bayar RM15.00 utk satu family
Mak, ayah dan anak 4 org.. Yg anak kurang 4 org tu nasib la yek..

Apa?? Biar betul???

Betul.. X tipu.. Tapi hanya utk 27hb ni jelah.. Hari2 lain mcm biasa yek..

Insyaallah klu xder aral melintang, akan ada booth2 dari setiap seksyen di bukit mahkota dan juga booth dari SPR dan PM Bikers..

Dan juga, pada petangnyer akan ada demo kelas tennis dan juga klinik tennis percuma yg di conduct oleh coach edy dari big ace sdn bhd (dia ada conduct kelas tennis kt cyberjaya jugak)..

So, bawakla raket tennis tu.. Bukan senang nak dapat klinik tennis fee ni..

5.00pm tau.. Jgn xdtg pulak..

Jadi jgn la lupa utk memeriahkan lg clubhouse pada 27hb ini..

Sekian, terima kasih..

 
« Last Edit: 21 Jun, 06:54:55 PM by mikebravomike »

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: 27hb jun 2010
« Reply #1 on: 21 Jun, 04:19:48 PM »

ada makan2 ker ? ?
___________________
aku /..PMB

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: 27hb jun 2010
« Reply #2 on: 21 Jun, 04:54:44 PM »

ada makan2 ker ? ?


apsal ?..kalau tak de makan tak boleh datang ke.....PMB pun katanya banyak yg nak ditanya....tak kan sembang dalam forum je... ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

akula

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 300
Re: 27hb jun 2010
« Reply #3 on: 21 Jun, 04:55:42 PM »
nak g dengar majlis dialog nie kena bayor jugak ke? dah melangkah masuk ke club  house dah kira guna fasiliti ke?

wanna be R3 owner

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 126
Re: 27hb jun 2010
« Reply #4 on: 21 Jun, 05:08:18 PM »
Bagi je la free Mr Bravo... bukannya selalu... baru le orang betul2 nak datang.. buat kompius dan huru hara je nanti.. kalo ramei nak berbaris lagi.. ade yang tak bayor lagi.. bagi je la free... bukannye selalu...  ;D lagipun memandangkan ade booth dari SPR.. come on bro... kasi free... hari tu bagi org betul2 happy.. ;D Hidup MikebravoMike!!

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: 27hb jun 2010
« Reply #5 on: 21 Jun, 05:11:05 PM »
Bagi je la free Mr Bravo... bukannya selalu... baru le orang betul2 nak datang.. buat kompius dan huru hara je nanti.. kalo ramei nak berbaris lagi.. ade yang tak bayor lagi.. bagi je la free... bukannye selalu...  ;D lagipun memandangkan ade booth dari SPR.. come on bro... kasi free... hari tu bagi org betul2 happy.. ;D Hidup MikebravoMike!!

kawan setuju... tapi bila memikirkan dia pun dibayar gaji jugak... tu bermasalah sikit ler...

kawan baru perasan, dia mod kat sini ler... MuaHaHaHa... :D :D :D TAHNIAH!!!

PrinceCharm

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 229
Re: 27hb jun 2010
« Reply #6 on: 21 Jun, 05:13:08 PM »
penuh kolam haritu le kalu free..baru aja nak kuak lentang dah kena kepala org

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: 27hb jun 2010
« Reply #7 on: 21 Jun, 05:15:12 PM »
penuh kolam haritu le kalu free..baru aja nak kuak lentang dah kena kepala org

tak muat kolam tu...kita sesah tasik yg kat luar lak....kira kawasan club gak tu.... ;D ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: 27hb jun 2010
« Reply #8 on: 21 Jun, 05:16:26 PM »
penuh kolam haritu le kalu free..baru aja nak kuak lentang dah kena kepala org

hari tu peraturan mandi sambil berdiri jer... tak boleh berenang... nak selam kepala, ketuk ketapi jer... ;D ;D ;D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: 27hb jun 2010
« Reply #9 on: 21 Jun, 05:17:49 PM »
penuh kolam haritu le kalu free..baru aja nak kuak lentang dah kena kepala org

hari tu peraturan mandi sambil berdiri jer... tak boleh berenang... nak selam kepala, ketuk ketapi jer... ;D ;D ;D

tambah lagi...boleh berdiri pun sebelah kaki je... ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: 27hb jun 2010
« Reply #10 on: 21 Jun, 05:21:08 PM »
Bagi je la free Mr Bravo... bukannya selalu... baru le orang betul2 nak datang.. buat kompius dan huru hara je nanti.. kalo ramei nak berbaris lagi.. ade yang tak bayor lagi.. bagi je la free... bukannye selalu...  ;D lagipun memandangkan ade booth dari SPR.. come on bro... kasi free... hari tu bagi org betul2 happy.. ;D Hidup MikebravoMike!!

kawan setuju... tapi bila memikirkan dia pun dibayar gaji jugak... tu bermasalah sikit ler...

kawan baru perasan, dia mod kat sini ler... MuaHaHaHa... :D :D :D TAHNIAH!!!

mod baru ?? ..TAHNIAH .
open day CLUB HOUSE 27 JUN 2010 ... mcm2 ada  ;D
yg penting ada makan2 free.. melantak sampai kenyang.
..dengarnya kalau org2 seksyen 6 buat majlis2 ni bab makan2 ni mereka memang tak der hal punya . .

___________________
aku /..PMB

Wan Z

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 820
  • Gender: Male
  • Serangin Homes... Selamat Berjiran Semua!!!
Re: 27hb jun 2010
« Reply #11 on: 21 Jun, 05:46:26 PM »
27 tu kan ader majlis dialog...
http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=4836.0;topicseen

so, mungkin org mpkj nie buat kat tepi kolam kot...
semua org BBM duduk dalam kolam... sambil berenang sambil soal-jawab...  ;D

mikebravomike

  • Moderator
  • Pemastautin
  • ***********
  • Posts: 110
Re: 27hb jun 2010
« Reply #12 on: 21 Jun, 07:00:17 PM »
Teman dah edit sket.. Harap2 ramai la yg dtg nanti..

Yg pasal mod tu, terima kasehla kt owner forum sbb percaya kt teman..
At least ada jugak wadah utk clubhouse menyampaikan info..

Kepada yg mempunyai idea, cadangan yg membina, 27hb tu lepas sesi dialog, singgah2la kt opis.. Pekena kopi bujang teman.. Kita sharing is caring.. Ok??

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: 27hb jun 2010
« Reply #13 on: 22 Jun, 09:30:12 AM »
selaian dari promosi yang dinyatakan diatas...bagi memaksimumkan penggunaan club house dan memeriahkannya....apa kata beri ruang kepada semua Exco Persatuan Penduduk di BBM dan RELA BBM  untuk menggunakan kemudahan bilik mesyuarat disitu secara percuma...
bukannya mesyuarat hari-hari kan....setakat hari ni kita ada persatuan seksyen 1, sek 2&3, sek 4 , sek 5 & Sek 6...biasanya mesyuarat dijalankan sebulan atau 2 bulan sekali....mungkin dari situ boleh dijadikan platform untuk wujudnya persatuan gabungan yg lebih aktif...kebaikkannya bukan untuk individu tapi keseluruhan masyarakat...boleh la difikir-fikirkan ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

mikebravomike

  • Moderator
  • Pemastautin
  • ***********
  • Posts: 110
Re: 27hb jun 2010
« Reply #14 on: 22 Jun, 10:30:43 AM »
Kt sini bilik mesyuarat xder.. Tapi klu nak meeting kt lobi clubhouse tu, dtg jelah.. Org seksyen6 selalu dtg utk meeting kt lobi tu..