Author Topic: RUMAH BANK LELONG  (Read 5553 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nash3010

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 41
RUMAH BANK LELONG
« on: 07 Jul, 09:00:38 AM »

lOKASI: Section 2 jalan hadapan 1 baris dengan Surau lama.
HARGA :130KXXX
CONTACT : Masih ada ditampal pada pintu hadapan.

* Bole la berjiran.....

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: RUMAH BANK LELONG
« Reply #1 on: 07 Jul, 11:40:09 AM »

lOKASI: Section 2 jalan hadapan 1 baris dengan Surau lama.
HARGA :130KXXX
CONTACT : Masih ada ditampal pada pintu hadapan.

* Bole la berjiran.....

Tak sangka lak.. ade rumah lelong kat Sect 2 nie...  :) :) :)


nash3010

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 41
Re: RUMAH BANK LELONG
« Reply #2 on: 07 Jul, 11:57:51 AM »
Rumah tu memang dah lama kosong dari dulu dah kosong mungkin pembeli loan tak apporav atau memang tunggu value market tinggi.....Jalan 2/20 :)

zul_n

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 46
  • Gender: Male
Re: RUMAH BANK LELONG
« Reply #3 on: 16 Mar, 10:42:48 AM »
ada lagi ke rumah ni? maksud saya, available lagi ke? hehe

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: RUMAH BANK LELONG
« Reply #4 on: 17 Mar, 02:17:23 PM »
ada lagi ke rumah ni? maksud saya, available lagi ke? hehe

Ha ah.. ye tak ye... ade lagi ke rmh yg nak di lelong tue  ??? ??? ???

nash3010

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 41
Re: RUMAH BANK LELONG
« Reply #5 on: 07 Apr, 04:42:49 PM »
Masih ada....

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: RUMAH BANK LELONG
« Reply #6 on: 07 Apr, 05:15:22 PM »
rumah ni jalan berapa?..
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: RUMAH BANK LELONG
« Reply #7 on: 09 Apr, 12:26:47 PM »
rumah ni jalan berapa?..

Rumah tu memang dah lama kosong dari dulu dah kosong mungkin pembeli loan tak apporav atau memang tunggu value market tinggi.....Jalan 2/20  ;D ;D ;D

Trojan5

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2668
  • Gender: Male
Re: RUMAH BANK LELONG
« Reply #8 on: 09 Apr, 03:25:49 PM »
rumah ni jalan berapa?..

aisey... nk pindah ke? jgn camtu bro....  ;D

kiroroe

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 231
Re: RUMAH BANK LELONG
« Reply #9 on: 14 Apr, 11:23:27 PM »
aik..tak jual lagi ke...ermmm..sebelah tu rumah member den..