Author Topic: Update on Anjung Suasana Phase II  (Read 10059 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

matjay

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 67
Update on Anjung Suasana Phase II
« on: July 12, 2010, 12:00:57 PM »
Salam,

Any update on Anjung Suasana phase II? Macam cepat jer dah siap ?

asfazian

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 55
Re: Update on Anjung Suasana Phase II
« Reply #1 on: July 18, 2010, 06:02:45 PM »
masih ada yang belum dijual... tak salah saya dalam 30 unit lg.  Nanti saya semak dengan Big Boss UM Land kalau ada kosong lagi.

Naim

  • Guest
Re: Update on Anjung Suasana Phase II
« Reply #2 on: July 20, 2010, 06:38:18 PM »
Saya ada terbaca kat sini kata macam dah terjual sume dulu.

Tapi memang cepat sungguh!

asfazian

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 55
Re: Update on Anjung Suasana Phase II
« Reply #3 on: August 02, 2010, 05:14:44 PM »
Setakat semalam 1 Ogos ada kosong lagi +- lebih kurang 30 biji rumah lg.  Ptg semalam ada org siap panjat pagar nak tgk rumah cth.  Rumah cth Phase 2 akan dibuka Sabtu ni.

gerenti

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 21
Re: Update on Anjung Suasana Phase II
« Reply #4 on: August 10, 2010, 10:09:11 AM »
Setakat semalam 1 Ogos ada kosong lagi +- lebih kurang 30 biji rumah lg.  Ptg semalam ada org siap panjat pagar nak tgk rumah cth.  Rumah cth Phase 2 akan dibuka Sabtu ni.

hari sabtu ritu sayer baru masuk booking.mase booking tu tinggal 5 unit ja lagi.tatau skng nih da abes ke lum

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Update on Anjung Suasana Phase II
« Reply #4 on: August 10, 2010, 10:09:11 AM »



mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Update on Anjung Suasana Phase II
« Reply #5 on: August 14, 2010, 11:27:47 PM »
Yg 5 unit tu untuk semi D ke? Banglo pun ada. Semi-D yg 4 bilik kat atas dah abis katanya.

gerenti

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 21
Re: Update on Anjung Suasana Phase II
« Reply #6 on: August 20, 2010, 04:29:55 PM »
Yg 5 unit tu untuk semi D ke? Banglo pun ada. Semi-D yg 4 bilik kat atas dah abis katanya.

haah, 5 unit tu semi-d yg 3 bilik kt atas ja.rm640k..banglo tak silap ada sebuah ja yg tinggal masa tu

terra2400

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 320
Re: Update on Anjung Suasana Phase II
« Reply #7 on: August 26, 2010, 11:15:16 AM »
Any update on Anjung Suasana I, berapa dah masuk rumah(penduduk tetap), berapa dah renovate(nak masuk ler tu), berapa masih cam tu(belum bercadang nak masuk), berapa nak jual(memang taknak masuk langsung).  ;D ;D ;D

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: Update on Anjung Suasana Phase II
« Reply #8 on: August 26, 2010, 11:53:42 AM »
Saya cdgkan agar butir perincian penduduk x d bincangkn d sini. Perompak+penjahat pun blh bc forum ni.

drfaizal

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 4
Re: Update on Anjung Suasana Phase II
« Reply #9 on: August 30, 2010, 06:07:04 AM »
salam..
kalau sesapa ada gambar baru rumah contoh fasa 2 boleh tak tlg post dlm forum... saje nak tgk gambar umah betul yg dah siap macamna? dulu tgk gambar model je masa beli.. tqvm.
faizal

desaputra

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 30
  • Gender: Male
Re: Update on Anjung Suasana Phase II
« Reply #10 on: December 28, 2010, 08:15:51 AM »
akum,

any update Anjung Suasana Ph2?. Ikut surat dari BH & bank payout macam rumah dah siap 2(d). Tinggal infra, ada sesape boleh tolong upload skit gambar2 terbaru Ph2 ni...

almaklumlah saya & afew friends yg beli AS Ph8B ni duk jauh (oversea) skrg... teringin gak nak tgk perkembangan AS ni...

thanks in advance...

asfazian

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 55
Re: Update on Anjung Suasana Phase II
« Reply #11 on: December 28, 2010, 01:16:36 PM »
take some pictures this morning after received your email.  Once transfer from my hp to computer, I will load.

desaputra

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 30
  • Gender: Male
Re: Update on Anjung Suasana Phase II
« Reply #12 on: December 29, 2010, 12:30:27 AM »
take some pictures this morning after received your email.  Once transfer from my hp to computer, I will load.

thanks... really appreciate it...

ritmo

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 1
Re: Update on Anjung Suasana Phase II
« Reply #13 on: December 30, 2010, 09:22:28 PM »

Terima kasih Asfazian.Den memang dah lama nak tgk gambar site progress anjung suasana 8B ni....
Kalau boleh ambik pakai camera DSLR...  ;D  hehhe  pakai HP pun cukup dan amat2 dihargai dari balik Malaysia byr ticket flight.

desaputra

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 30
  • Gender: Male
Re: Update on Anjung Suasana Phase II
« Reply #14 on: December 31, 2010, 12:57:54 AM »

Terima kasih Asfazian.Den memang dah lama nak tgk gambar site progress anjung suasana 8B ni....
Kalau boleh ambik pakai camera DSLR...  ;D  hehhe  pakai HP pun cukup dan amat2 dihargai dari balik Malaysia byr ticket flight.

Baru dapat email dari Asfazian, gambar2 terbaru AS Ph8B... terima kasih bebanyak Asfazian.











**Pictures courtesy of 'Asfazian'.

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: Update on Anjung Suasana Phase II
« Reply #14 on: December 31, 2010, 12:57:54 AM »