Author Topic: Hari Terbuka BSP dan Taman Terbaik 2010  (Read 8946 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Hari Terbuka BSP dan Taman Terbaik 2010
« Reply #30 on: 30 Nov, 05:05:06 PM »
bab ni yg kena belajar dgn Capt... umpan apa capt... umpan baung ker???

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Hari Terbuka BSP dan Taman Terbaik 2010
« Reply #31 on: 30 Nov, 05:06:09 PM »
Bro SP5 tak masuklah sebab ramai tak de.. so memang tak akan menang ... hahaha

ya perlu kerjasama... tapi bagi perumahan yg sikit penduduknya, susah sikit sebab time2 camni org pergi cuti dan banyak kenduri. Kalau buat 10/10/10 dulu mungkin boleh turut sama.
Alasan..... sebelum bertanding. Konon underdog la tuh.....

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Hari Terbuka BSP dan Taman Terbaik 2010
« Reply #32 on: 30 Nov, 05:08:17 PM »
Bro SP5 tak masuklah sebab ramai tak de.. so memang tak akan menang ... hahaha
Hampehhhh....  :P ;D ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Hari Terbuka BSP dan Taman Terbaik 2010
« Reply #33 on: 30 Nov, 05:21:28 PM »
nak buat guanno... unit kurang 150. yg aktif katakan 75%... 50% dah ada event lain so tinggal berapa kerat je... lain kali mesti masuk, kalau kena masa. Cuti sekolah ni kurang sesuailah.

Hampehhhh....  :P ;D ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
3 HARI LAGI
« Last Edit: 02 Dec, 10:32:17 AM by @kuSempoi »

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
2 Hari Lagi: Hari Terbuka BSP dan Taman Terbaik 2010
« Reply #35 on: 03 Dec, 10:54:25 AM »
DUA HARI LAGI

Jangan lupa singgah

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Hari Terbuka BSP dan Taman Terbaik 2010
« Reply #36 on: 04 Dec, 05:51:15 PM »
ESOK HARI KEJADIAN

Jangan lupa datang memeriahkannya :)

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Hari Terbuka BSP dan Taman Terbaik 2010
« Reply #37 on: 05 Dec, 10:56:20 PM »
ESOK HARI KEJADIAN

Jangan lupa datang memeriahkannya :)
Rezeki tak memihak kepada Vista Seri Putra, walau pun dah mencuba yang terbaik. Ada kelebihan di pihak yang menang nampaknya.

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Hari Terbuka BSP dan Taman Terbaik 2010
« Reply #38 on: 05 Dec, 11:33:34 PM »
Ada dapat juga tu Capt. Syukur. Tapi memang letih giler dan dah start muscle pain. Maklumlah lama tak intense team sport. Esok mesti lagi teruk nih muscle pain. Terima kasih kepada warga VSP yg terlibat serta Kelab Sukan dan taman2 yg melibatkan diri. Terima kasih khemah jiran sebab sanggup kongsi nasi. Kitorang ramai.... :-)

Errrr... tahun depan ada lagi ke? Kalau ada lagi, kena standby Persatuan Bulan Sabit Merah kalau banyak taman masuk. Portable toilet pun perlu rasanya. Pastu, Vista kena bawak nasi extra untuk topup nasi free. :-)

Tahniah Putra Tropika.

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Hari Terbuka BSP dan Taman Terbaik 2010
« Reply #39 on: 07 Dec, 05:44:46 PM »


Gambar hari kejadian boleh ditengok di sini tapi dari kaca mata Putra Tropika:

http://putratropika.com/forum/index.php?topic=1831.msg15709#msg15709
« Last Edit: 07 Dec, 05:50:52 PM by @kuSempoi »

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Hari Terbuka BSP dan Taman Terbaik 2010
« Reply #40 on: 07 Dec, 07:41:24 PM »
Minta feisal paste kan gambar gambar dari kaca mata Vista pulak...Kelebihan Tropika pada pameran dia...

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Hari Terbuka BSP dan Taman Terbaik 2010
« Reply #41 on: 07 Dec, 10:08:49 PM »

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Hari Terbuka BSP dan Taman Terbaik 2010
« Reply #42 on: 08 Dec, 12:39:44 AM »
Rakaman video gimik putratropika

Heli Demo.wmv

Hairul_Senibina

  • Moderator
  • Penghulu
  • ***********
  • Posts: 407
  • Gender: Male
Re: Hari Terbuka BSP dan Taman Terbaik 2010
« Reply #43 on: 08 Dec, 12:49:52 PM »
Tahniah kpd penganjur & pemenang2.
Semoga aktiviti2 mcm ni akan mengeratkan lagi silaturrahim sesama warga putra-mahkota.  :)
"Hormat Menghormati Budaya Kita"  :)

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Hari Terbuka BSP dan Taman Terbaik 2010
« Reply #44 on: 08 Dec, 07:32:18 PM »