Author Topic: MENCARI KEDAI JAHIT DI SEKITAR BUKIT MAHKOTA  (Read 4873 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MYMI1 Nur Idzwan

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 58
  • Gender: Male
MENCARI KEDAI JAHIT DI SEKITAR BUKIT MAHKOTA
« on: 11 Aug, 10:37:36 AM »
Salam ramadhan warga bukit mahkota,
boleh sy tahu kat mane kedai jahit seluar kat area sini ?

Terima kasih n salam ramdhan :)
Aktifkan Mykad anda untuk mendapatkan diskaun dan point..Mykad Smart Shopper Program :)

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: MENCARI KEDAI JAHIT DI SEKITAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #1 on: 11 Aug, 12:25:14 PM »
Salam ramadhan warga bukit mahkota,
boleh sy tahu kat mane kedai jahit seluar kat area sini ?

Terima kasih n salam ramdhan :)
Asalkan kedai jahit, dia memang jahit semua termasuk seluar kan. ;D ;D ;D kat dalam KUIS ada juga..

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: MENCARI KEDAI JAHIT DI SEKITAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #2 on: 11 Aug, 12:53:38 PM »
Salam ramadhan warga bukit mahkota,
boleh sy tahu kat mane kedai jahit seluar kat area sini ?

Terima kasih n salam ramdhan :)
Asalkan kedai jahit, dia memang jahit semua termasuk seluar kan. ;D ;D ;D kat dalam KUIS ada juga..

bagus ler... very specific... ;D ;D ;D

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: MENCARI KEDAI JAHIT DI SEKITAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #3 on: 11 Aug, 01:15:52 PM »
Asalkan kedai jahit, dia memang jahit semua termasuk seluar kan. ;D ;D ;D kat dalam KUIS ada juga..

mane tahu capt..ada gak kedai jahit yg specific jahit satu jenis sluar jer..mcm sluar jeans ker.. tp klu nak tmph sluar.. kt warta ada gak.. :) :)
tp klu stakat nak jahit yg koyak... akak kt ujung umah tu pn bleh gakkk ;) ;)..

MYMI1 Nur Idzwan

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 58
  • Gender: Male
Re: MENCARI KEDAI JAHIT DI SEKITAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #4 on: 11 Aug, 03:01:40 PM »
Asalkan kedai jahit, dia memang jahit semua termasuk seluar kan. ;D ;D ;D kat dalam KUIS ada juga..

mane tahu capt..ada gak kedai jahit yg specific jahit satu jenis sluar jer..mcm sluar jeans ker.. tp klu nak tmph sluar.. kt warta ada gak.. :) :)
tp klu stakat nak jahit yg koyak... akak kt ujung umah tu pn bleh gakkk ;) ;)..

Kat mane umah akak tu cikmelah,
tgh cari nak repair seluar .... :)
Aktifkan Mykad anda untuk mendapatkan diskaun dan point..Mykad Smart Shopper Program :)

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: MENCARI KEDAI JAHIT DI SEKITAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #5 on: 11 Aug, 03:08:34 PM »
mane tahu capt..ada gak kedai jahit yg specific jahit satu jenis sluar jer..mcm sluar jeans ker.. tp klu nak tmph sluar.. kt warta ada gak.. :) :)
tp klu stakat nak jahit yg koyak... akak kt ujung umah tu pn bleh gakkk ;) ;)..

Kat mane umah akak tu cikmelah,
tgh cari nak repair seluar .... :)
umah ujung skali...kt tangga yg idzwan slalu naik tu..umah yg ada pintu pagar ... :) :)

MYMI1 Nur Idzwan

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 58
  • Gender: Male
Re: MENCARI KEDAI JAHIT DI SEKITAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #6 on: 11 Aug, 03:51:01 PM »
mane tahu capt..ada gak kedai jahit yg specific jahit satu jenis sluar jer..mcm sluar jeans ker.. tp klu nak tmph sluar.. kt warta ada gak.. :) :)
tp klu stakat nak jahit yg koyak... akak kt ujung umah tu pn bleh gakkk ;) ;)..

Kat mane umah akak tu cikmelah,
tgh cari nak repair seluar .... :)
umah ujung skali...kt tangga yg idzwan slalu naik tu..umah yg ada pintu pagar ... :) :)


Cikmelah,
tima kasih kongsi maklumat...siap dapat tahu mana tangga naik umah hehe :)
Selamat buka puasa untuk warga blok F :)
Aktifkan Mykad anda untuk mendapatkan diskaun dan point..Mykad Smart Shopper Program :)

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: MENCARI KEDAI JAHIT DI SEKITAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #7 on: 11 Aug, 04:43:05 PM »
mane tahu capt..ada gak kedai jahit yg specific jahit satu jenis sluar jer..mcm sluar jeans ker.. tp klu nak tmph sluar.. kt warta ada gak.. :) :)
tp klu stakat nak jahit yg koyak... akak kt ujung umah tu pn bleh gakkk ;) ;)..

Kat mane umah akak tu cikmelah,
tgh cari nak repair seluar .... :)
umah ujung skali...kt tangga yg idzwan slalu naik tu..umah yg ada pintu pagar ... :) :)
Punyalah prihatin..Sampai tangga mana yang selalu naik pun cikmelah tahu..kenapa tak lantik jadi S/U dulu.. ;D

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: MENCARI KEDAI JAHIT DI SEKITAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #8 on: 12 Aug, 10:23:18 AM »
Kat mane umah akak tu cikmelah,
tgh cari nak repair seluar .... :)
umah ujung skali...kt tangga yg idzwan slalu naik tu..umah yg ada pintu pagar ... :) :)
Punyalah prihatin..Sampai tangga mana yang selalu naik pun cikmelah tahu..kenapa tak lantik jadi S/U dulu.. ;D

hahahaahaaa... aduuyaaii capt.. prihatin utk menjaga keselamatan jiran tetangga..bkn idzwan jer.. sesapa yg lalu depan umah sy, sy tau.. ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: MENCARI KEDAI JAHIT DI SEKITAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #9 on: 12 Aug, 11:05:17 AM »
Kat mane umah akak tu cikmelah,
tgh cari nak repair seluar .... :)
umah ujung skali...kt tangga yg idzwan slalu naik tu..umah yg ada pintu pagar ... :) :)
Punyalah prihatin..Sampai tangga mana yang selalu naik pun cikmelah tahu..kenapa tak lantik jadi S/U dulu.. ;D

hahahaahaaa... aduuyaaii capt.. prihatin utk menjaga keselamatan jiran tetangga..bkn idzwan jer.. sesapa yg lalu depan umah sy, sy tau.. ;D ;D

pasang cctv ker sis?  ;D ;D ;D

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: MENCARI KEDAI JAHIT DI SEKITAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #10 on: 12 Aug, 11:40:21 AM »
Kat mane umah akak tu cikmelah,
tgh cari nak repair seluar .... :)
umah ujung skali...kt tangga yg idzwan slalu naik tu..umah yg ada pintu pagar ... :) :)
Punyalah prihatin..Sampai tangga mana yang selalu naik pun cikmelah tahu..kenapa tak lantik jadi S/U dulu.. ;D

hahahaahaaa... aduuyaaii capt.. prihatin utk menjaga keselamatan jiran tetangga..bkn idzwan jer.. sesapa yg lalu depan umah sy, sy tau.. ;D ;D

pasang cctv ker sis?  ;D ;D ;D
Mungkin pintu depan tak tutup. Lock grill aje..Kalau dah biasa duduk kampung macam tu lah.. Saya pun macam tu juga..rimas kalau pintu depan di tutup. Tapi kat Melaka lah..kat Vista tak buat. ;D ;D

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: MENCARI KEDAI JAHIT DI SEKITAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #11 on: 12 Aug, 11:41:05 AM »
Kat mane umah akak tu cikmelah,
tgh cari nak repair seluar .... :)
umah ujung skali...kt tangga yg idzwan slalu naik tu..umah yg ada pintu pagar ... :) :)
Punyalah prihatin..Sampai tangga mana yang selalu naik pun cikmelah tahu..kenapa tak lantik jadi S/U dulu.. ;D

hahahaahaaa... aduuyaaii capt.. prihatin utk menjaga keselamatan jiran tetangga..bkn idzwan jer.. sesapa yg lalu depan umah sy, sy tau.. ;D ;D

pasang cctv ker sis?  ;D ;D ;D

ha ah...cctv siap ada suara lg.... ;) ;)

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: MENCARI KEDAI JAHIT DI SEKITAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #12 on: 12 Aug, 12:09:16 PM »
Kat mane umah akak tu cikmelah,
tgh cari nak repair seluar .... :)
umah ujung skali...kt tangga yg idzwan slalu naik tu..umah yg ada pintu pagar ... :) :)
Punyalah prihatin..Sampai tangga mana yang selalu naik pun cikmelah tahu..kenapa tak lantik jadi S/U dulu.. ;D

hahahaahaaa... aduuyaaii capt.. prihatin utk menjaga keselamatan jiran tetangga..bkn idzwan jer.. sesapa yg lalu depan umah sy, sy tau.. ;D ;D

pasang cctv ker sis?  ;D ;D ;D
Mungkin pintu depan tak tutup. Lock grill aje..Kalau dah biasa duduk kampung macam tu lah.. Saya pun macam tu juga..rimas kalau pintu depan di tutup. Tapi kat Melaka lah..kat Vista tak buat. ;D ;D

takut masuk youtube ker capt... ;D ;D ;D

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: MENCARI KEDAI JAHIT DI SEKITAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #13 on: 12 Aug, 12:13:03 PM »
isskkhhh..sy cukup rimas klu pintu asyik tertutup capt. Bile sy ada rumah, mmg grill jer yg lock tp pintu nganga besar, cukup pengudaraan dan pencahayaan.. :D :D

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: MENCARI KEDAI JAHIT DI SEKITAR BUKIT MAHKOTA
« Reply #14 on: 12 Aug, 12:44:15 PM »
Kat mane umah akak tu cikmelah,
tgh cari nak repair seluar .... :)
umah ujung skali...kt tangga yg idzwan slalu naik tu..umah yg ada pintu pagar ... :) :)
Punyalah prihatin..Sampai tangga mana yang selalu naik pun cikmelah tahu..kenapa tak lantik jadi S/U dulu.. ;D

hahahaahaaa... aduuyaaii capt.. prihatin utk menjaga keselamatan jiran tetangga..bkn idzwan jer.. sesapa yg lalu depan umah sy, sy tau.. ;D ;D

pasang cctv ker sis?  ;D ;D ;D
Mungkin pintu depan tak tutup. Lock grill aje..Kalau dah biasa duduk kampung macam tu lah.. Saya pun macam tu juga..rimas kalau pintu depan di tutup. Tapi kat Melaka lah..kat Vista tak buat. ;D ;D

takut masuk youtube ker capt... ;D ;D ;D
Takut anak dara masuk rumah  ;D ;D ;D Dah banyak OT ni.. ???