Author Topic: jalan jem  (Read 4204 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: jalan jem
« Reply #15 on: August 26, 2010, 11:47:42 AM »
Dah tentu budak sekolah memandu tak pe lah..memang sedang belajar pun..Ni yang dah berpuloh tahun memandu pun tak reti reti nak melajukan sikit kenderaan..

MuaHaHaHa... :D :D :D bersepah quote capt... ;D

kekadang situasi sebegitu yang boleh mendatangkan marah tu... ;) ;) ;)

mImOsaPudiCa

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2490
Re: jalan jem
« Reply #16 on: August 26, 2010, 11:50:51 AM »
Dah tentu budak sekolah memandu tak pe lah..memang sedang belajar pun..Ni yang dah berpuloh tahun memandu pun tak reti reti nak melajukan sikit kenderaan..

slalu kne kt PLUS.... drive slow & steady kt lorong tengah.... kita nk ke kanan kete laju2... nk ke kiri kete pn slow.... kt blkg dh bjela2.... wlhal kt depan tu kosong.... nk pecut pn blh.... klu nk bhati2 sgt.... dok lane kiri ler....kkdg tu... kete cc bsr.... tgk2 tgh bgayut.... adoiyaiii..... dh bim pn wt bodo jer....  :P

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: jalan jem
« Reply #17 on: August 26, 2010, 12:44:35 PM »
Dah tentu budak sekolah memandu tak pe lah..memang sedang belajar pun..Ni yang dah berpuloh tahun memandu pun tak reti reti nak melajukan sikit kenderaan..

slalu kne kt PLUS.... drive slow & steady kt lorong tengah.... kita nk ke kanan kete laju2... nk ke kiri kete pn slow.... kt blkg dh bjela2.... wlhal kt depan tu kosong.... nk pecut pn blh.... klu nk bhati2 sgt.... dok lane kiri ler....kkdg tu... kete cc bsr.... tgk2 tgh bgayut.... adoiyaiii..... dh bim pn wt bodo jer....  :P

kalau high bim tak jadi, try ler baling mercun plak... ;) ;) ;)

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: jalan jem
« Reply #18 on: August 26, 2010, 01:20:14 PM »
Nak ajar driver camtu? Potong dia n drive laaagi slow dr dia. He..he..

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: jalan jem
« Reply #19 on: August 26, 2010, 01:46:38 PM »

slalu kne kt PLUS.... drive slow & steady kt lorong tengah.... kita nk ke kanan kete laju2... nk ke kiri kete pn slow.... kt blkg dh bjela2.... wlhal kt depan tu kosong.... nk pecut pn blh.... klu nk bhati2 sgt.... dok lane kiri ler....kkdg tu... kete cc bsr.... tgk2 tgh bgayut.... adoiyaiii..... dh bim pn wt bodo jer....  :P

kt memane pun mmg ramai driver penyumbang kpd kesesakan / kemalangan.. w/pun jd copilot jer..kenkadang le wt ilang sabar ngan gelagat pemandu cmni...  ??? ???

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: jalan jem
« Reply #19 on: August 26, 2010, 01:46:38 PM »



mImOsaPudiCa

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2490
Re: jalan jem
« Reply #20 on: August 26, 2010, 03:11:06 PM »
Nak ajar driver camtu? Potong dia n drive laaagi slow dr dia. He..he..

hehehe.... kita kjr msa WIN.... mls nk wt cenggitu.... sy ptg & hon sbelah jer... tu pn stil slow & stedy bila tgk dr cermin...
smalam lg best.... bila sy potg... tgk tgk teguk air.... Malay tu.... baik sangka jer la.... musafir kot  ::) .... tp ni bkn kt PLUS... kt jln MARDI-UPM  :P

klu nk blg mercun tu..... dd wt dlu la.... sy, nk bkr mercun pn x brani  ;D

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: jalan jem
« Reply #20 on: August 26, 2010, 03:11:06 PM »