Author Topic: BUNYI MERCUN - MENGGANGU KETENTERAMAN  (Read 10860 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: BUNYI MERCUN - MENGGANGU KETENTERAMAN
« Reply #15 on: 20 Sep, 04:41:12 PM »
org tak balik kg kot main mercun...sebab nak meriahkan diri sendiri.....suspek utama dah ada...sorang tinggi...sorang lagi rendang ;D
;D ;D..ddk dekat2 umah lak tu..  ::) ::),
diorg bakar msa kta kt kg....  :D

Pas2 x puas ati lg..derang bakar masa kite dah balik dr kg.. 8) 8)

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: BUNYI MERCUN - MENGGANGU KETENTERAMAN
« Reply #16 on: 20 Sep, 04:51:01 PM »
org tak balik kg kot main mercun...sebab nak meriahkan diri sendiri.....suspek utama dah ada...sorang tinggi...sorang lagi rendang ;D
;D ;D..ddk dekat2 umah lak tu..  ::) ::),
diorg bakar msa kta kt kg....  :D

Pas2 x puas ati lg..derang bakar masa kite dah balik dr kg.. 8) 8)

ni semua dah dikira sebagai tuduhan melulu ni... nak kena saman ker?  >:( >:( >:(

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: BUNYI MERCUN - MENGGANGU KETENTERAMAN
« Reply #17 on: 20 Sep, 05:00:27 PM »
ni semua dah dikira sebagai tuduhan melulu ni... nak kena saman ker?  >:( >:( >:(

ha ah..sape yg memula buat tuduhan melulu tu..saman jer dd.... ::) ::)  :-X

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: BUNYI MERCUN - MENGGANGU KETENTERAMAN
« Reply #18 on: 20 Sep, 05:00:57 PM »
org tak balik kg kot main mercun...sebab nak meriahkan diri sendiri.....suspek utama dah ada...sorang tinggi...sorang lagi rendang ;D
;D ;D..ddk dekat2 umah lak tu..  ::) ::),
diorg bakar msa kta kt kg....  :D

Pas2 x puas ati lg..derang bakar masa kite dah balik dr kg.. 8) 8)

ni semua dah dikira sebagai tuduhan melulu ni... nak kena saman ker?  >:( >:( >:(

tukang supply mercun pun kawan dah dapat suspek.......suspek utama dikatakan berniaga di bazar ramadan yg lalu ;D ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: BUNYI MERCUN - MENGGANGU KETENTERAMAN
« Reply #19 on: 20 Sep, 05:03:11 PM »
ni semua dah dikira sebagai tuduhan melulu ni... nak kena saman ker?  >:( >:( >:(

ha ah..sape yg memula buat tuduhan melulu tu..saman jer dd.... ::) ::)  :-X

nama pun suspek...belum jadi yg dituduh lagi...reman 14 hari jer..nak saman kawan bawak court sure kawan senyum jer ;D ;D ;D...tapi kalau suspek supply mercun memang sah lagi sahih....silap haribulan 5 tahun penjara...berdas (bukan mercun das) sebatan ;D ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: BUNYI MERCUN - MENGGANGU KETENTERAMAN
« Reply #20 on: 20 Sep, 05:04:37 PM »
tukang supply mercun pun kawan dah dapat suspek.......suspek utama dikatakan berniaga di bazar ramadan yg lalu ;D ;D ;D

iskh..iskh..iskh..tukang supply pun ado.. ::) ::) berniaga di bazar lg.. ???.. x boleh jd nih.. ;D ;D
tp klu ikut kan tukang supply tu mesti aktif bile ada permintaan kan... ::) ::) :D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: BUNYI MERCUN - MENGGANGU KETENTERAMAN
« Reply #21 on: 20 Sep, 05:07:16 PM »
tukang supply mercun pun kawan dah dapat suspek.......suspek utama dikatakan berniaga di bazar ramadan yg lalu ;D ;D ;D

iskh..iskh..iskh..tukang supply pun ado.. ::) ::) berniaga di bazar lg.. ???.. x boleh jd nih.. ;D ;D
tp klu ikut kan tukang supply tu mesti aktif bile ada permintaan kan... ::) ::) :D

tukang supply + tukang jadi permintaan+ tukang bakar = menyebabkan suasana riuh rendah ....kawan cuma pemerhati dan pengumpul bukti ;D ;D ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: BUNYI MERCUN - MENGGANGU KETENTERAMAN
« Reply #22 on: 20 Sep, 05:07:32 PM »
ni semua dah dikira sebagai tuduhan melulu ni... nak kena saman ker?  >:( >:( >:(
ha ah..sape yg memula buat tuduhan melulu tu..saman jer dd.... ::) ::)  :-X
nama pun suspek...belum jadi yg dituduh lagi...reman 14 hari jer..nak saman kawan bawak court sure kawan senyum jer ;D ;D ;D...tapi kalau suspek supply mercun memang sah lagi sahih....silap haribulan 5 tahun penjara...berdas (bukan mercun das) sebatan ;D ;D ;D

Mane saspek tukang supply tu..srh dia masuk cni klu berani ??? ???..(thn depan nak ode.. :D ).. tp klu dia di bawa ke mahkamah pun paling abis bayar dende..sure ngan selamba dia bayar.. untung jual mercun... 8) 8)

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: BUNYI MERCUN - MENGGANGU KETENTERAMAN
« Reply #23 on: 20 Sep, 05:09:33 PM »
tukang supply mercun pun kawan dah dapat suspek.......suspek utama dikatakan berniaga di bazar ramadan yg lalu ;D ;D ;D
iskh..iskh..iskh..tukang supply pun ado.. ::) ::) berniaga di bazar lg.. ???.. x boleh jd nih.. ;D ;D
tp klu ikut kan tukang supply tu mesti aktif bile ada permintaan kan... ::) ::) :D
tukang supply + tukang jadi permintaan+ tukang bakar = menyebabkan suasana riuh rendah ....kawan cuma pemerhati dan pengumpul bukti ;D ;D ;D ;D

ni mesti kes balas dendam cz bile nk ode mercun, stok abis nih..  ::) ::) ;D ;D
sian tukang supply + tukang bakar = mangsa keadaan

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: BUNYI MERCUN - MENGGANGU KETENTERAMAN
« Reply #24 on: 20 Sep, 05:10:13 PM »
ni semua dah dikira sebagai tuduhan melulu ni... nak kena saman ker?  >:( >:( >:(
ha ah..sape yg memula buat tuduhan melulu tu..saman jer dd.... ::) ::)  :-X
nama pun suspek...belum jadi yg dituduh lagi...reman 14 hari jer..nak saman kawan bawak court sure kawan senyum jer ;D ;D ;D...tapi kalau suspek supply mercun memang sah lagi sahih....silap haribulan 5 tahun penjara...berdas (bukan mercun das) sebatan ;D ;D ;D

Mane saspek tukang supply tu..srh dia masuk cni klu berani ??? ???..(thn depan nak ode.. :D ).. tp klu dia di bawa ke mahkamah pun paling abis bayar dende..sure ngan selamba dia bayar.. untung jual mercun... 8) 8)

mark up lebih nampak ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: BUNYI MERCUN - MENGGANGU KETENTERAMAN
« Reply #25 on: 20 Sep, 05:12:41 PM »
ni semua dah dikira sebagai tuduhan melulu ni... nak kena saman ker?  >:( >:( >:(
ha ah..sape yg memula buat tuduhan melulu tu..saman jer dd.... ::) ::)  :-X
nama pun suspek...belum jadi yg dituduh lagi...reman 14 hari jer..nak saman kawan bawak court sure kawan senyum jer ;D ;D ;D...tapi kalau suspek supply mercun memang sah lagi sahih....silap haribulan 5 tahun penjara...berdas (bukan mercun das) sebatan ;D ;D ;D
Mane saspek tukang supply tu..srh dia masuk cni klu berani ??? ???..(thn depan nak ode.. :D ).. tp klu dia di bawa ke mahkamah pun paling abis bayar dende..sure ngan selamba dia bayar.. untung jual mercun... 8) 8)
mark up lebih nampak ;D

x nak rugi..... :o :o ;D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: BUNYI MERCUN - MENGGANGU KETENTERAMAN
« Reply #26 on: 20 Sep, 05:13:16 PM »
ni semua dah dikira sebagai tuduhan melulu ni... nak kena saman ker?  >:( >:( >:(
ha ah..sape yg memula buat tuduhan melulu tu..saman jer dd.... ::) ::)  :-X
nama pun suspek...belum jadi yg dituduh lagi...reman 14 hari jer..nak saman kawan bawak court sure kawan senyum jer ;D ;D ;D...tapi kalau suspek supply mercun memang sah lagi sahih....silap haribulan 5 tahun penjara...berdas (bukan mercun das) sebatan ;D ;D ;D
Mane saspek tukang supply tu..srh dia masuk cni klu berani ??? ???..(thn depan nak ode.. :D ).. tp klu dia di bawa ke mahkamah pun paling abis bayar dende..sure ngan selamba dia bayar.. untung jual mercun... 8) 8)
mark up lebih nampak ;D

x nak rugi..... :o :o ;D

dalam sampul duit merah la...he he he
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: BUNYI MERCUN - MENGGANGU KETENTERAMAN
« Reply #27 on: 20 Sep, 05:15:04 PM »
ni semua dah dikira sebagai tuduhan melulu ni... nak kena saman ker?  >:( >:( >:(
ha ah..sape yg memula buat tuduhan melulu tu..saman jer dd.... ::) ::)  :-X
nama pun suspek...belum jadi yg dituduh lagi...reman 14 hari jer..nak saman kawan bawak court sure kawan senyum jer ;D ;D ;D...tapi kalau suspek supply mercun memang sah lagi sahih....silap haribulan 5 tahun penjara...berdas (bukan mercun das) sebatan ;D ;D ;D
Mane saspek tukang supply tu..srh dia masuk cni klu berani ??? ???..(thn depan nak ode.. :D ).. tp klu dia di bawa ke mahkamah pun paling abis bayar dende..sure ngan selamba dia bayar.. untung jual mercun... 8) 8)
mark up lebih nampak ;D
x nak rugi..... :o :o ;D
dalam sampul duit merah la...he he he

on jer utk tutup mulut.... :D :D ;)

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: BUNYI MERCUN - MENGGANGU KETENTERAMAN
« Reply #28 on: 20 Sep, 06:05:04 PM »
ni semua dah dikira sebagai tuduhan melulu ni... nak kena saman ker?  >:( >:( >:(
ha ah..sape yg memula buat tuduhan melulu tu..saman jer dd.... ::) ::)  :-X
nama pun suspek...belum jadi yg dituduh lagi...reman 14 hari jer..nak saman kawan bawak court sure kawan senyum jer ;D ;D ;D...tapi kalau suspek supply mercun memang sah lagi sahih....silap haribulan 5 tahun penjara...berdas (bukan mercun das) sebatan ;D ;D ;D
Mane saspek tukang supply tu..srh dia masuk cni klu berani ??? ???..(thn depan nak ode.. :D ).. tp klu dia di bawa ke mahkamah pun paling abis bayar dende..sure ngan selamba dia bayar.. untung jual mercun... 8) 8)
mark up lebih nampak ;D
x nak rugi..... :o :o ;D
dalam sampul duit merah la...he he he

on jer utk tutup mulut.... :D :D ;)

nenama tu semua dalam poket kawan... jangan lupa komisyen dengar yer... ahaks... :D :D :D

sitihawa

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 64
  • Gender: Female
Re: BUNYI MERCUN - MENGGANGU KETENTERAMAN
« Reply #29 on: 23 Sep, 03:09:53 PM »
nak ajar budak2 biadap ni senang////

jangan buka pintu bila depa bagi salam...
budak macam ni
cakap sekali bukannya dengar
besar besok semua jadi setan

pendekkan rezeki duit raya depa.
saya masa solat tarawikh pun kena
serik solat kat surau sendiri

ajar jangan tak ajar....