Author Topic: XTVT PMC  (Read 20197 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: XTVT PMC
« Reply #30 on: 23 Sep, 12:04:17 PM »
ni aper bising pepagi ni... orang nak tido pun tak boleh... :( :( :(
dah nak masuk tghari daa cik abg oooiiii.... 8) 8)
dah memang pusingan masa macam tu... lepas tengahari, petang... lepas petang, malam... tido lagi... ;) ;) ;)

yo laaa...kito nyo pusingan x samo.. asalkan dapek tido 8 jam sehari...kaannnnn.. ::) ::)
ya lah,,kekadang tengah tido pun kena pusing.. :-* :-*

tu dah kira xtvt warga PMC....
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: XTVT PMC
« Reply #31 on: 23 Sep, 01:34:34 PM »
ni aper bising pepagi ni... orang nak tido pun tak boleh... :( :( :(

dah nak masuk tghari daa cik abg oooiiii.... 8) 8)

dah memang pusingan masa macam tu... lepas tengahari, petang... lepas petang, malam... tido lagi... ;) ;) ;)

..patut la DD bila mlm segar jer..boleh lepak HGB sampai jam 1.00am
siang dia tidor . . majun salasa tu mcm best je  ;D

kalau kena topic menarik, sampai esok pagi pun ok.. MuaHaHaHa... :D :D :D

Capt bunyi dah lain mcm ni?..

ayat orang lama... pusing sambil raba raba cari selimut tu... malas bukak mata... ahaks... :D :D :D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: XTVT PMC
« Reply #32 on: 23 Sep, 02:21:13 PM »
Tuan pengerusi.. so bila aktiviti kita???

ni aper bising pepagi ni... orang nak tido pun tak boleh... :( :( :(

dah nak masuk tghari daa cik abg oooiiii.... 8) 8)

dah memang pusingan masa macam tu... lepas tengahari, petang... lepas petang, malam... tido lagi... ;) ;) ;)

..patut la DD bila mlm segar jer..boleh lepak HGB sampai jam 1.00am
siang dia tidor . . majun salasa tu mcm best je  ;D

kalau kena topic menarik, sampai esok pagi pun ok.. MuaHaHaHa... :D :D :D

Capt bunyi dah lain mcm ni?..

ayat orang lama... pusing sambil raba raba cari selimut tu... malas bukak mata... ahaks... :D :D :D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: XTVT PMC
« Reply #33 on: 23 Sep, 03:00:11 PM »
Tuan pengerusi.. so bila aktiviti kita???

ni aper bising pepagi ni... orang nak tido pun tak boleh... :( :( :(

dah nak masuk tghari daa cik abg oooiiii.... 8) 8)

dah memang pusingan masa macam tu... lepas tengahari, petang... lepas petang, malam... tido lagi... ;) ;) ;)

..patut la DD bila mlm segar jer..boleh lepak HGB sampai jam 1.00am
siang dia tidor . . majun salasa tu mcm best je  ;D

kalau kena topic menarik, sampai esok pagi pun ok.. MuaHaHaHa... :D :D :D

Capt bunyi dah lain mcm ni?..

ayat orang lama... pusing sambil raba raba cari selimut tu... malas bukak mata... ahaks... :D :D :D

hujan ler pulak... ngatuk nyer... :-\ :-\ :-\

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: XTVT PMC
« Reply #34 on: 23 Sep, 03:55:51 PM »
Capt bunyi dah lain mcm ni?..
Dah lain pusingan, mana dapat 8 jam tido.. ;D ;D

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: XTVT PMC
« Reply #35 on: 23 Sep, 05:24:12 PM »
Capt bunyi dah lain mcm ni?..
Dah lain pusingan, mana dapat 8 jam tido.. ;D ;D

hahahaa..tarik masa..lajak laa skit jdkan cukup 8 jam capt...  ;) :D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: XTVT PMC
« Reply #36 on: 23 Sep, 05:34:21 PM »
Capt bunyi dah lain mcm ni?..
Dah lain pusingan, mana dapat 8 jam tido.. ;D ;D

hahahaa..tarik masa..lajak laa skit jdkan cukup 8 jam capt...  ;) :D

kalau tak dapat pinjam punch card MD lagi, jangan buat kerja... ahaks... ;D ;D ;D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: XTVT PMC
« Reply #37 on: 23 Sep, 05:50:08 PM »
Capt bunyi dah lain mcm ni?..
Dah lain pusingan, mana dapat 8 jam tido.. ;D ;D

hahahaa..tarik masa..lajak laa skit jdkan cukup 8 jam capt...  ;) :D

kalau tak dapat pinjam punch card MD lagi, jangan buat kerja... ahaks... ;D ;D ;D

baru punch card GM jer....tu pun muka merah giler dah.... ;D ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: XTVT PMC
« Reply #38 on: 24 Sep, 10:03:23 AM »
mana pengerusi XTVT ni ...tido lagi ke... ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: XTVT PMC
« Reply #39 on: 24 Sep, 10:22:19 AM »
Bese r pengkerusi..selagi x seru selagi tu laa x celik... ::) ::) 8)

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: XTVT PMC
« Reply #40 on: 24 Sep, 12:24:39 PM »
sapa???  8) 8) 8)

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: XTVT PMC
« Reply #41 on: 24 Sep, 04:01:51 PM »
sapa???  8) 8) 8)

pengerusi aka penangkap baung tegar....dengar cerita raya ke-2 dah ada kat sg belakang ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

mImOsaPudiCa

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2490
Re: XTVT PMC
« Reply #42 on: 24 Sep, 04:12:12 PM »
sapa???  8) 8) 8)

pengerusi aka penangkap baung tegar....dengar cerita raya ke-2 dah ada kat sg belakang ;D ;D

org x braya kt kg...braya ler ngn baung... ;D ;D

Wazzatldmuchampions

  • yangbenarlagiikhlas
  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 4175
  • Gender: Male
  • wearethechampion.........19th title
Re: XTVT PMC
« Reply #43 on: 24 Sep, 05:10:40 PM »
sapa???  8) 8) 8)

pengerusi aka penangkap baung tegar....dengar cerita raya ke-2 dah ada kat sg belakang ;D ;D

org x braya kt kg...braya ler ngn baung... ;D ;D

baung pun tau tu hari raya... ;D ;D
MANCHESTER UNITED FC & ULTRAS MALAYA - Tanah Tumpah Darahku

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: XTVT PMC
« Reply #44 on: 24 Sep, 05:45:10 PM »
panggil lah baung tu sekali untuk jadi santapan jamuan raya PMC