Author Topic: Mencari rumah untuk dijual di seksyen 2  (Read 8438 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ayieazz

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 15
Re: Mencari rumah untuk dijual di seksyen 2
« Reply #30 on: 30 Jun, 08:13:21 PM »
ade lagi ke rmh seksyen 2 ni yg rege below rm170k ? sbb tgok dlm mudah.my dok iklan rm200-220k basic/inter. klu corner dekat 300k :o

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: Mencari rumah untuk dijual di seksyen 2
« Reply #31 on: 01 Jul, 03:53:31 PM »
ade lagi ke rmh seksyen 2 ni yg rege below rm170k ? sbb tgok dlm mudah.my dok iklan rm200-220k basic/inter. klu corner dekat 300k :o

Bro kene rajin mcari  ;D ;D ;D
Bro tak tengok ker sebelah rmh kawan  ???

ayieazz

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 15
Re: Mencari rumah untuk dijual di seksyen 2
« Reply #32 on: 05 Jul, 08:46:22 AM »
rumah yg lalang penuh tu ke? :D brpa nk jual rumah tu? bleh tlg dapatkan no tuan rumah ;D ni no sye 012-5512870

melaban

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 10
Re: Mencari rumah untuk dijual di seksyen 2
« Reply #33 on: 05 Jul, 09:25:10 AM »
ade lagi ke rmh seksyen 2 ni yg rege below rm170k ? sbb tgok dlm mudah.my dok iklan rm200-220k basic/inter. klu corner dekat 300k :o


Salam En Ayieazz, cuba try www.gohartanah.com mereka specialise kawsan bukit mahkota

Menurut valuer kawasan sini dah naik sikit kalau nak cari RM170k kena tawakal lah....