Author Topic: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?  (Read 8130 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

M A T R I X

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1140
Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« on: 15 Oct, 06:33:32 PM »
Jika ada harap PM saya, ada 2 org yg dok usha jika ada kosong atau ada org nak jual. Diorg dah tanya developer tapi dah habis....

Chakhedik

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 226
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #1 on: 18 Oct, 01:10:43 PM »
Salam...sy ada pm...xsure dpt x...

fizifasz

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 52
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #2 on: 20 Oct, 11:51:24 AM »
2 bulan lepas developer ckp ade org nak jual... tp i x ambik la contact person orang tu..
Harga dlm rm100k..

M A T R I X

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1140
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #3 on: 21 Oct, 11:08:34 PM »
Chakhedik, teima kasih.....

Fizi, diorg tak nak rm100k tu sbb diorg tahu hg asal...... Dulu masa developer offer pada registered saya war2kan kat diorg, boleh siap pilih unit mana2 kat tikt bawah lagi, ttp diorg tolak..... Skrg ni dah naik baru diorg terhegeh2 carik.....

Chakhedik

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 226
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #4 on: 22 Oct, 09:07:33 AM »
Susah kot nak dpt harga asal...knp dorg xusha vista, bkn square feet lg besor n ada parking ke...ada guard...ada swimming pool kalo xsilap...lagik best...

fizifasz

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 52
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #5 on: 22 Oct, 01:05:49 PM »
Chakhedik, teima kasih.....

Fizi, diorg tak nak rm100k tu sbb diorg tahu hg asal...... Dulu masa developer offer pada registered saya war2kan kat diorg, boleh siap pilih unit mana2 kat tikt bawah lagi, ttp diorg tolak..... Skrg ni dah naik baru diorg terhegeh2 carik.....

Skang x dpt la harga asal... lain la ade org yg bank loan kena reject (very unlikely)..

Chakhedik,
Vista kat mane? x de pun forum utk Vista

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #6 on: 22 Oct, 02:59:34 PM »
Chakhedik, teima kasih.....

Fizi, diorg tak nak rm100k tu sbb diorg tahu hg asal...... Dulu masa developer offer pada registered saya war2kan kat diorg, boleh siap pilih unit mana2 kat tikt bawah lagi, ttp diorg tolak..... Skrg ni dah naik baru diorg terhegeh2 carik.....

Skang x dpt la harga asal... lain la ade org yg bank loan kena reject (very unlikely)..

Chakhedik,
Vista kat mane? x de pun forum utk Vista
Masuk le kat Bandar Seri Putra = Vista Seri Putra

M A T R I X

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1140
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #7 on: 04 Jul, 10:16:34 PM »
Masih ada permintaan untuk Camellia Courts. Sesiapa yang ingin menjual Camellia Courts boleh Message kat saya  :D ;D ;D

causa

  • Guest
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #8 on: 07 Jul, 02:07:33 PM »
Sesiape berminat nak beli camellia courts, pm saya.
2 unit ground floor
 ;)

fizifasz

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 52
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #9 on: 07 Jul, 05:12:39 PM »
Sesiape berminat nak beli camellia courts, pm saya.
2 unit ground floor
 ;)

Pergh.. 2 unit tuh.. ground floor lg..
 U ni agen ke?

zai_jnr

  • Hulubalang
  • *****
  • Posts: 576
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #10 on: 07 Jul, 05:16:07 PM »
Chakhedik, teima kasih.....

Fizi, diorg tak nak rm100k tu sbb diorg tahu hg asal...... Dulu masa developer offer pada registered saya war2kan kat diorg, boleh siap pilih unit mana2 kat tikt bawah lagi, ttp diorg tolak..... Skrg ni dah naik baru diorg terhegeh2 carik.....

Skang x dpt la harga asal... lain la ade org yg bank loan kena reject (very unlikely)..

Chakhedik,
Vista kat mane? x de pun forum utk Vista
Masuk le kat Bandar Seri Putra = Vista Seri Putra

chairman dah bersuara (taip)  ;)

causa

  • Guest
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #11 on: 08 Jul, 07:16:26 AM »
Sesiape berminat nak beli camellia courts, pm saya.
2 unit ground floor
 ;)

Pergh.. 2 unit tuh.. ground floor lg..
 U ni agen ke?

Saya ni bakal penghuni situ jugak nanti. kebetulan lalu situ haritu ada owner tu bgtau saya die nak jual 2 unit.

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #12 on: 07 Sep, 02:56:39 PM »
Sesiape berminat nak beli camellia courts, pm saya.
2 unit ground floor
 ;)

nk sewo 2 unit tu ble?

Chakhedik

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 226
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #13 on: 07 Sep, 05:43:36 PM »
Quote
Sesiape berminat nak beli camellia courts, pm saya.
2 unit ground floor

bleh tau brape dia nk jual?just ty :)

Quote
nk sewo 2 unit tu ble?

2 sekaligus nk sewa?

causa

  • Guest
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #14 on: 08 Sep, 04:44:09 PM »
Sesiape berminat nak beli camellia courts, pm saya.
2 unit ground floor
 ;)

nk sewo 2 unit tu ble?

Owner tu hanya mahu jual rumah die jek. Die xnak sewakan pulak.
Owner tu nak jual 1 daripada 2 unit rumah die dulu setakat ni. 1 unit lagi die cakap hold dulu.
Harga nak jual RM120K. Die ade cakap kalau nak runding harga still boleh lagi.
Kalau berminat nak beli email saya yer.
« Last Edit: 08 Sep, 04:48:48 PM by causa »