Author Topic: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?  (Read 7796 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #15 on: 08 Sep, 05:26:07 PM »
Sesiape berminat nak beli camellia courts, pm saya.
2 unit ground floor
 ;)

nk sewo 2 unit tu ble?

Owner tu hanya mahu jual rumah die jek. Die xnak sewakan pulak.
Owner tu nak jual 1 daripada 2 unit rumah die dulu setakat ni. 1 unit lagi die cakap hold dulu.
Harga nak jual RM120K. Die ade cakap kalau nak runding harga still boleh lagi.
Kalau berminat nak beli email saya yer.
Vista pun susah nak dapatkan harga macam tu..

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #16 on: 08 Sep, 05:27:40 PM »
kalau boleh dapat loan banyak tu tak pe... kalau nak kena tambah... naiya

Sesiape berminat nak beli camellia courts, pm saya.
2 unit ground floor
 ;)

nk sewo 2 unit tu ble?

Owner tu hanya mahu jual rumah die jek. Die xnak sewakan pulak.
Owner tu nak jual 1 daripada 2 unit rumah die dulu setakat ni. 1 unit lagi die cakap hold dulu.
Harga nak jual RM120K. Die ade cakap kalau nak runding harga still boleh lagi.
Kalau berminat nak beli email saya yer.
Vista pun susah nak dapatkan harga macam tu..

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #17 on: 08 Sep, 05:32:22 PM »
kalau boleh dapat loan banyak tu tak pe... kalau nak kena tambah... naiya

Sesiape berminat nak beli camellia courts, pm saya.
2 unit ground floor
 ;)

nk sewo 2 unit tu ble?

Owner tu hanya mahu jual rumah die jek. Die xnak sewakan pulak.
Owner tu nak jual 1 daripada 2 unit rumah die dulu setakat ni. 1 unit lagi die cakap hold dulu.
Harga nak jual RM120K. Die ade cakap kalau nak runding harga still boleh lagi.
Kalau berminat nak beli email saya yer.
Vista pun susah nak dapatkan harga macam tu..
Kalau harga belian 70K, boleh ke dapat loan banyak tu..

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #18 on: 08 Sep, 05:32:48 PM »
Kalau ada yg sanggup beli, maka jadilah. Kat Vista pun ada yang letak opening price sampai 150k. Tapi orang pandang sekali je la pastu lupakan... ;D

Tapikan, bukan ke kalau Apartment cam tu setakat 150k tu dah kira ok ke? Apa la valuer nih.... heheheh.

fizifasz

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 52
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #19 on: 09 Sep, 12:09:35 AM »
Sesiape berminat nak beli camellia courts, pm saya.
2 unit ground floor
 ;)

nk sewo 2 unit tu ble?

Diharapkan pemilik2 camellia courts tidak sewakan kepada agen/kilang utk dijadikan asrama pekerja. Ini akan menyebabkan masalah sosial dan keselamatan kepada penduduk setempat.

causa

  • Guest
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #20 on: 11 Oct, 08:48:24 PM »
Sesiape berminat nak beli camellia courts, pm saya.
2 unit ground floor
 ;)

nk sewo 2 unit tu ble?

Owner tu hanya mahu jual rumah die jek. Die xnak sewakan pulak.
Owner tu nak jual 1 daripada 2 unit rumah die dulu setakat ni. 1 unit lagi die cakap hold dulu.
Harga nak jual RM120K. Die ade cakap kalau nak runding harga still boleh lagi.
Kalau berminat nak beli email saya yer.

new update! rumah berkenaan skang nak dijual dengan harga RM100k sebuah.. anyone interested just pm me..lai..lai..lai..

fizifasz

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 52
Re: Ada sapa sapa nak jual camellia courts?
« Reply #21 on: 01 Jan, 07:25:37 PM »
Unit saya utk dijual.
Camellia court, bangi.
4th floor, blok 2
Dgn lift

Rm 140k
Kalau berminat pm.

Jual sbb nak wat modal cari tempat lain plak.


SOLD
« Last Edit: 20 Mar, 02:09:31 PM by fizifasz »