Author Topic: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"  (Read 10296 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
"Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« on: 23 Nov, 01:12:19 PM »
Salam Semua Warga PMC..
Ada idea dari warga PMC untuk aktiviti seterusnyer sebelum 2010 melangkah pergi. So untuk itu, satu aktiviti mendaki / menawan puncak bukit Broga akan di adakan pada :
                       Tarikh                  : (cuti umum atau cuti skolah.. :) ).
                       Masa                   : 6.30 pagi
                       Tempat berkumpul : Akan di maklumkan kemudian.
 Sy ni tolong war2 kan jer dan sesapa yg nak cabar stamina sendiri marilaaa beramai2 letak nama di sini. Untuk makluman, ada di antara sahabat2 kita yg nak bawak family sekali.. ;D ;D.
Antara nama2 mmpunyai stamina / semangat yg amat tinggi setinggi Bukit Broga ialah :

1. XYZ123
2. fiesal
3. ewok_craz
4. wai
5. cikmelah
6. captrahman
7.

dan sesiapa yg berhajat, sila laa jgn malu2 untuk letak nama anda di dalam senarai.... ;D ;D
« Last Edit: 06 Dec, 01:46:13 PM by cikmelah »

z1z1

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 220
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #1 on: 23 Nov, 01:29:09 PM »
last confirm bila?

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #2 on: 23 Nov, 01:34:54 PM »
last confirm bila?

ekceli xder last kompom date pun..tp the best is ari jemaat 3/12/2010 tu sume mereka yg nak pegi tu dah bg name dan pm kat sy or wai no tipon. Jom laa join warga pmc yg lelain...mase nih laa kite nak beramas beramah mesra ngan kenkawan yg seblm ni mungkin xpenah jumpa... ;D ;D

akula

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 300
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #3 on: 23 Nov, 04:33:04 PM »
minat gak nak joint...  anak bujang saya dah lama teringin nak tracking

Giemns

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 365
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #4 on: 24 Nov, 12:09:19 AM »
mesti boleh!! anak saya berusia 7thn telah berjaya!

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #5 on: 24 Nov, 12:28:04 AM »
mesti boleh!! anak saya berusia 7thn telah berjaya!

Boleh tahan gagah anak tuan mendaki! Tuan tak ikut sama ke?  ;D Cantik gambar langit tuuu....

Anak sy kata ...di atas bukit tuu ada buaian utk pengambran perkahwinan angkasawan negara Dr. SMS
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #6 on: 24 Nov, 01:15:03 PM »
yes...sesiapa yg nak turut serta jgn malu2 letak name..riadah bersama kluarga.. incik akula..jom kite beramai2 mendaki... ;D ;D
Tuan Matahati...buaian tu tinggal tali jer rasenyer..papan nyer yg ada sign Dr SMS tu dah xder....ganti ngan papan lain.. ::) ::) ::)

Giemns

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 365
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #7 on: 24 Nov, 01:30:44 PM »
Buai tu dah macam ni!! (anak yg berusia 9thn!)

Jundullah_232

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 904
  • Gender: Male
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #8 on: 24 Nov, 01:51:59 PM »
Cikmelah, terima kasih haritu invite saya haritu..
mintak maaf, nampaknye saya tak dapat nak turut serta kerana ade urusan keluarga...

walaumacam manapun saya ucapkan selamat beriadah.. semoga ukwah kekeluargaan terus mantap..  :)

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #9 on: 24 Nov, 01:56:45 PM »
Ooo....mcm tuu rupa buaiannya. Satu famili mendaki Broga Hill ya.... (sedap sikit dengar sebut omputih  ;D)

Kira Broga ni terkenal juga ek! Ke angkasa raya Dr. SMS menjelajah....bila nak kawen pilih Broga tempat pengambaran.

Dulu (20thn lalu)  Broga ni kira kawasan hulu....bila tgh malam org tak berani lalu kawasan ni sbb byk hantu jepun mengacau. Dulu ada perigi air panas dikawasan nii..sy pernah mandi.

Sblm ada universiti Notingham kawasan perumahan dtk Taman Tasek Semenyih tak hidup. Rumah besar2 tinggal kosong jer.

OT sikit.
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #10 on: 25 Nov, 01:15:28 AM »
Jom pergi. Sapa nak join boleh bagi nama atau contact petugas pendaftaran  ;D ;D

Norfeal1980

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 918
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #11 on: 25 Nov, 05:36:30 PM »
Jom pergi. Sapa nak join boleh bagi nama atau contact petugas pendaftaran  ;D ;D

Harap Maaf... Kwn tak dpt pergi coz anak kwn kecil lg dan tgh lasak  ;D ;D ;D

WIN

  • Penghulu Bendahari
  • *******
  • Posts: 1056
  • Gender: Female
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #12 on: 25 Nov, 05:55:44 PM »
Saya pun mmg x rasa nak p dgn anak2 kecil2 ni.

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #13 on: 30 Nov, 10:33:04 AM »
up ckittt...

xder lg ker mmber PMC yg nak bersama2 memeriahkan xpdc ker broga nih..semasing sonyap yoo.. ::) ::)

z1z1

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 220
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #14 on: 30 Nov, 04:24:29 PM »
emmm dari petronas seri putra ke starting broga berapa lama masa perjalanan kalau naik kereta ya? nak start treking pukul berapa? teringin mau join tapi tak boleh nak confirm sebab ada hal gak pagi tu. kalau tetiba free boleh follow, nanti jumpa kat petronas.