Author Topic: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"  (Read 10293 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #15 on: 30 Nov, 04:32:49 PM »
Maaflah tak dapat ikut.

akula

  • Penghulu
  • ****
  • Posts: 300
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #16 on: 30 Nov, 04:35:42 PM »
up ckittt...

xder lg ker mmber PMC yg nak bersama2 memeriahkan xpdc ker broga nih..semasing sonyap yoo.. ::) ::)

mungkin cikmelah boleh brief sikit kasi panas topic nie.... i.e tempat berkumpul...aktiviti (dengar nak buat community service?)... time schedule etc..

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #17 on: 30 Nov, 05:07:04 PM »
Dah makin hampir ni. Jom la meramaikan keadaan. Tapi kalau start bukan kat petronas tu boleh tak? Awal pagi gelap la kat situ. Perompak pun banyak. ;D

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #18 on: 30 Nov, 05:27:54 PM »
Maaflah tak dapat ikut.
Jawapan Standard dari AS..dah boleh cut & paste aje jawapan tu untuk semua proposal dari PMC.. ;D ;D ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #19 on: 30 Nov, 05:34:54 PM »
Bukan macam tu capt... tunggulah saya free sikit. :)

Jawapan Standard dari AS..dah boleh cut & paste aje jawapan tu untuk semua proposal dari PMC.. ;D ;D ;D

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #20 on: 30 Nov, 06:36:29 PM »
Maaflah tak dapat ikut.
Jawapan Standard dari AS..dah boleh cut & paste aje jawapan tu untuk semua proposal dari PMC.. ;D ;D ;D

Nak komen gak tadi tapi tak sampai hati. Tapi since Capt dah bukak... kita join je la  ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #21 on: 30 Nov, 07:29:16 PM »
Tak pe silakanlah... ada ubi ada batas, ada hari boleh balas..hahaha

Maaflah tak dapat ikut.
Jawapan Standard dari AS..dah boleh cut & paste aje jawapan tu untuk semua proposal dari PMC.. ;D ;D ;D

Nak komen gak tadi tapi tak sampai hati. Tapi since Capt dah bukak... kita join je la  ;D

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #22 on: 30 Nov, 10:02:20 PM »
Bukan macam tu capt... tunggulah saya free sikit. :)

Jawapan Standard dari AS..dah boleh cut & paste aje jawapan tu untuk semua proposal dari PMC.. ;D ;D ;D
Bila lah agaknya tu ye? ??? ??? ???
Nanti dah pegang jawatan YDP lagi lah sibuk..tak de free memanjang..kan DD ??

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #23 on: 30 Nov, 10:48:12 PM »
Bukan macam tu capt... tunggulah saya free sikit. :)

Jawapan Standard dari AS..dah boleh cut & paste aje jawapan tu untuk semua proposal dari PMC.. ;D ;D ;D
Bila lah agaknya tu ye? ??? ??? ???
Nanti dah pegang jawatan YDP lagi lah sibuk..tak de free memanjang..kan DD ??

Betuuuuuullll...... MuaHaHaHa... :D :D :D

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #24 on: 01 Dec, 10:25:32 AM »
dd...x mao join ker....jgn berhibernasi lama sangat...nnti beku...yg udah tu udah laaaa... ::) ::)       ;D ;D ;D

buat AS...sy faham nape dia xnak join cz dia dh xplain awal2....sy stuju sgt klu dia x join...lain trip yer AS.. ;D ;D ;D

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #25 on: 01 Dec, 10:27:32 AM »
Dah makin hampir ni. Jom la meramaikan keadaan. Tapi kalau start bukan kat petronas tu boleh tak? Awal pagi gelap la kat situ. Perompak pun banyak. ;D

eerrr...x kisah nak kumpul kat mane pun...asalkan org tau tmpatnyer...kat 7 E BSP bleh..kat depan balai BSP pun bleh...(ada kedai mamak kat c2..)..ikut kesenangan dan keselesaan.. 8) 8)

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #26 on: 01 Dec, 10:31:45 AM »
mungkin cikmelah boleh brief sikit kasi panas topic nie.... i.e tempat berkumpul...aktiviti (dengar nak buat community service?)... time schedule etc..

Segala nyer dah sy nyatakan incik...please refer 1st page..tq.

mImOsaPudiCa

  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2490
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #27 on: 01 Dec, 02:28:41 PM »
assalamualaikum....

sorry... komitmen kje...

putramahkota_bangi

  • Datuk Bentara
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2675
  • Gender: Male
  • time office saja ..
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #28 on: 01 Dec, 02:45:24 PM »
assalamualaikum....

sorry... komitmen kje...

maaf tk dapek folo .. byk hal2 lain   ;D
___________________
aku /..PMB

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #29 on: 01 Dec, 09:38:10 PM »
dd...x mao join ker....jgn berhibernasi lama sangat...nnti beku...yg udah tu udah laaaa... ::) ::)       ;D ;D ;D

buat AS...sy faham nape dia xnak join cz dia dh xplain awal2....sy stuju sgt klu dia x join...lain trip yer AS.. ;D ;D ;D

mana ada hibernasi? dan apa maksud yang udah tu udah nyer? tak der apa apa pun... saja jer kawan nak kasi can orang kat belakang kasi kejar sikit... slow sangat... graf tak cantik nanti... ahaks... kawan tekan jer oberdrive, pijak minyak sikit pun dah laju lompat ke depan.... MuaHaHaHa... :D :D :D

lagipun kawan assistant bro AS pada hari tu... ;) ;) ;)