Author Topic: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"  (Read 10358 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #30 on: 01 Dec, 10:01:45 PM »
ok je nak jadi assistant hehehe... 8)  8)  8)

lagipun kawan assistant bro AS pada hari tu... ;) ;) ;)

mossgenio

  • Salah seorang
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 4035
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #31 on: 01 Dec, 10:55:17 PM »
Wah. Ada komplot la pulak.

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #32 on: 02 Dec, 09:35:40 AM »
Wah. Ada komplot la pulak.
Ada lah tu..dengar dengar jawatan setia usaha dan bendahari masih kosong lagi. :P :P

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #33 on: 02 Dec, 10:00:27 AM »
Capt nak ker???

Wah. Ada komplot la pulak.
Ada lah tu..dengar dengar jawatan setia usaha dan bendahari masih kosong lagi. :P :P

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #34 on: 02 Dec, 10:32:49 AM »
Capt nak ker???

Wah. Ada komplot la pulak.
Ada lah tu..dengar dengar jawatan setia usaha dan bendahari masih kosong lagi. :P :P
minta maaf..tak de kena mengena tu..anak anak semua tak de sekolah kat sini :D :D

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #35 on: 02 Dec, 10:45:32 AM »
ehemmm..ehemmm.. ::) ::) capt nak ikut ker x? xbg jawapan pun... :P :P

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #36 on: 02 Dec, 11:40:29 AM »
ok je nak jadi assistant hehehe... 8)  8)  8)

lagipun kawan assistant bro AS pada hari tu... ;) ;) ;)

tapi elaun kasi up ler sikit... minyak dah naik harga ni... ahaks... ;D ;D ;D

Wah. Ada komplot la pulak.

nak buat camna tuan... cari makan... MuaHaHaHa... :D :D :D

ehemmm..ehemmm.. ::) ::) capt nak ikut ker x? xbg jawapan pun... :P :P

garang gak puan pengerusi baru kita ni kan... MuaHaHaHa... :D :D :D

tau takut... ahaks... ;D ;D ;D

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #37 on: 02 Dec, 11:51:05 AM »
ehemmm..ehemmm.. ::) ::) capt nak ikut ker x? xbg jawapan pun... :P :P
Tunggu last minit..nanti cut and paste jawapan AS aje.. ;D ;D ;D

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #38 on: 02 Dec, 11:51:47 AM »
boleh jer jadi consultant..hehehe

Capt nak ker???

Wah. Ada komplot la pulak.
Ada lah tu..dengar dengar jawatan setia usaha dan bendahari masih kosong lagi. :P :P
minta maaf..tak de kena mengena tu..anak anak semua tak de sekolah kat sini :D :D

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #39 on: 02 Dec, 12:08:59 PM »
xkan cut & paste jer capt...  ::) ::) ::)

dd....asyik gelak ngan sokong jer...xnak letak name ker?  :-\

namatakpenting

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6114
  • Gender: Male
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #40 on: 02 Dec, 12:11:05 PM »
Suka hatilah capt... jawapan tu tak di trade mark kan pung

ehemmm..ehemmm.. ::) ::) capt nak ikut ker x? xbg jawapan pun... :P :P
Tunggu last minit..nanti cut and paste jawapan AS aje.. ;D ;D ;D

daddyvw

  • Global Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 6482
  • Waaa....ccCHA!!!
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #41 on: 02 Dec, 12:49:27 PM »
xkan cut & paste jer capt...  ::) ::) ::)

dd....asyik gelak ngan sokong jer...xnak letak name ker?  :-\

kalau kat atas bukit tu ada kolam atau lombong atau sungai, letakkan jer ler terus nama kawan... ahaks... ;D ;D ;D

nanti tolong tanya bang misai.. bila plak nak gi cari puyu ni? takat dua ekor buat lekat celah gigi jer... belum sampai kerongkong lagi... MuaHaHaHa... :D :D :D

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #42 on: 02 Dec, 12:58:56 PM »
alaaa dd nih...klu nak mancin kite wt trip ke tmpat lain laa... ;D ;D, tu sib baik ada 2 ekor..klu xder langsung...x ker haru..

**utk makluman abg misai terpakse gantung pancing utk 9 bulan akn datang... ;D ;D

CaptRahman

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 3560
  • Gender: Male
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #43 on: 02 Dec, 02:39:01 PM »
alaaa dd nih...klu nak mancin kite wt trip ke tmpat lain laa... ;D ;D, tu sib baik ada 2 ekor..klu xder langsung...x ker haru..

**utk makluman abg misai terpakse gantung pancing utk 9 bulan akn datang... ;D ;D
Yeh..yeh...nak dapat adik lagi.... ;D ;D ;D

Cityboy

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 42
  • Gender: Male
  • Be positive
Re: "Menawan Bukit Broga utk warga PMC"
« Reply #44 on: 02 Dec, 03:12:26 PM »
alaaa dd nih...klu nak mancin kite wt trip ke tmpat lain laa... ;D ;D, tu sib baik ada 2 ekor..klu xder langsung...x ker haru..

**utk makluman abg misai terpakse gantung pancing utk 9 bulan akn datang... ;D ;D

cikmelah, abg misai ada pening2 dan muntah2 ke..?? Bahaya ni kena chek mana tahu nak dapat adek lagi... ;D ;D ;D