Author Topic: ingin mencari rumah utk disewa/dijual di seri mawar /jan 2011  (Read 2125 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

login

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 36
ingin mencari rumah utk disewa/dijual di seri mawar /jan 2011
« on: December 07, 2010, 05:37:31 AM »

salam..

now sy tgh tercari2 rumah tuk disewa area sini dlm rm300-350 kalau ada utk jan 2011.kosong lg bagus sb brg da byk.
pastu kalau ada yg nak jual dlm 50k++ gitu pun dialu2kan..(psl byk gak umah lelong kat sini harga gitu2 gak)..

hrp dpt membantu.

login

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 36
Re: ingin mencari rumah utk disewa/dijual di seri mawar /jan 2011
« Reply #1 on: December 07, 2010, 05:50:03 AM »
kalau nak beli rumah lelong kat sini,camne ye..

Matahati

  • Global Moderator
  • Bendahara
  • ************
  • Posts: 1947
  • Gender: Male
Re: ingin mencari rumah utk disewa/dijual di seri mawar /jan 2011
« Reply #2 on: December 07, 2010, 12:30:47 PM »
Salam..

Jika beli rumah lelong bole dpt harga dibawah RM50K. Tapi...rumah sub-sale tak dpt harga itu.

Ada sebuah yg nak dilelong...di sini http://putra-mahkota.com/forum/index.php?topic=846.510
Blog Pelita Hati ~ Surah Yassin :::: Blog Emas & Dinar ~ TanganEmas

login

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 36
Re: ingin mencari rumah utk disewa/dijual di seri mawar /jan 2011
« Reply #3 on: December 07, 2010, 04:34:43 PM »
kalau yg sub sale tu dlm bape org salu jual....ada ke yg nak jual?
nak beli lelong  camne lak..tq


saya ada bukak website iproperty.com.my.. ada yg nak jual rumah di seri mawar dlm 59k..agak2 berbaloi ke harga tu, or bole mintak nego price smpi bape ye..sy mtk pndpt..

rumah ni sy nk duduk sndri bkn buat investment..
« Last Edit: December 07, 2010, 04:49:01 PM by login »

login

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 36
Re: ingin mencari rumah utk disewa/dijual di seri mawar /jan 2011
« Reply #4 on: December 07, 2010, 04:35:55 PM »
apartment ni ada swimming pool tak..hihi ;D

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: ingin mencari rumah utk disewa/dijual di seri mawar /jan 2011
« Reply #4 on: December 07, 2010, 04:35:55 PM »



login

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 36
Re: ingin mencari rumah utk disewa/dijual di seri mawar /jan 2011
« Reply #5 on: December 07, 2010, 06:12:15 PM »
sape2 yg nk sewakan pun ok..pm la sy.tq

Bandar Seri Putra, Bandar Bukit Mahkota & Taman Impian Putra

Re: ingin mencari rumah utk disewa/dijual di seri mawar /jan 2011
« Reply #5 on: December 07, 2010, 06:12:15 PM »