Author Topic: ingin mencari rumah utk disewa/dijual /jan 2011  (Read 4038 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

login

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 36
ingin mencari rumah utk disewa/dijual /jan 2011
« on: December 07, 2010, 05:43:47 AM »
salam..

now sy tgh tercari2 rumah tuk disewa area sini dlm rm300-350 kalau ada.kosong lg bagus sb brg da byk.
pastu kalau ada yg nak jual dlm 50k++ gitu pun dialu2kan..(psl byk gak umah lelong kat sini harga gitu2 gak)..

hrp dpt membantu.

login

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 36
Re: ingin mencari rumah utk disewa/dijual /jan 2011
« Reply #1 on: December 07, 2010, 05:46:11 AM »
lg satu, camne nk beli rumah lelong kat situ ye..sy nk beli cash sb tak bole buat loan lg.sape2 bole arrange?

zamin

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 3
ingin mencari rumah utk disewa FEB 2011
« Reply #2 on: January 27, 2011, 12:44:43 PM »
URGENT!
0173463276

NEM

  • Pelawat
  • *
  • Posts: 1
Re: ingin mencari rumah utk disewa/dijual /jan 2011
« Reply #3 on: March 25, 2011, 02:17:58 PM »
Saya juga sedang mencari rumah untuk dibeli di kawasan BSP nie. Kalau ada yang berminat untuk menjual adalah sangat dialu2kan.  :)

mrzul

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 118
Re: ingin mencari rumah utk disewa/dijual /jan 2011
« Reply #4 on: April 12, 2011, 12:56:40 PM »
salam..

now sy tgh tercari2 rumah tuk disewa area sini dlm rm300-350 kalau ada.kosong lg bagus sb brg da byk.
pastu kalau ada yg nak jual dlm 50k++ gitu pun dialu2kan..(psl byk gak umah lelong kat sini harga gitu2 gak)..

hrp dpt membantu.

Salam.
Manalah nak dapat rumah dengan keluasan +-789 kps dengan harga 50k kat area seri melati tu? Tanah Freehold, dah ada strata title. Tingkat 4 pun dah 70k++ kecualilah rumah lelong.

@zrul@li™

  • Berpijak diBumi Allah, Bernaung DiLangit Allah
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 29
  • Gender: Male
Re: ingin mencari rumah utk disewa/dijual /jan 2011
« Reply #5 on: November 17, 2011, 09:04:18 AM »
Apartment Seri Melati Ground Floor Harga pasaran boleh sampai ke RM100k?
MOGA ISLAM TERUS BERSINAR™

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: ingin mencari rumah utk disewa/dijual /jan 2011
« Reply #6 on: November 17, 2011, 09:16:45 AM »
Apartment Seri Melati Ground Floor Harga pasaran boleh sampai ke RM100k?


bule kalu ado major renovation... :D :D :D

@zrul@li™

  • Berpijak diBumi Allah, Bernaung DiLangit Allah
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 29
  • Gender: Male
Re: ingin mencari rumah utk disewa/dijual /jan 2011
« Reply #7 on: November 22, 2011, 01:26:48 AM »
masalahnya rumah basic G-floor jual RM108k. nego2 bawah 100k xdpt.
MOGA ISLAM TERUS BERSINAR™

my

  • Putra Mahkota
  • ************
  • Posts: 2882
Re: ingin mencari rumah utk disewa/dijual /jan 2011
« Reply #8 on: November 22, 2011, 01:32:25 AM »
masalahnya rumah basic G-floor jual RM108k. nego2 bawah 100k xdpt.


banyak laie umah lain bole boli...dio bole lotak rm1juta kalu dio nak....tapi soal nya value yg valuer bg brapo? kalu valuer bagi rm70k yo, yg balance sapo nak top up??? :D :D :D :D

@zrul@li™

  • Berpijak diBumi Allah, Bernaung DiLangit Allah
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 29
  • Gender: Male
Re: ingin mencari rumah utk disewa/dijual /jan 2011
« Reply #9 on: November 22, 2011, 12:20:31 PM »
tu yg den poning. cam ne diorang leh lotak hargo tinggi bona..
nak boli yg unfurnished pon mahal2.
MOGA ISLAM TERUS BERSINAR™