Author Topic: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong  (Read 4569 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sid_ahmad

  • Guest
Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« on: 12 Dec, 12:58:06 PM »
Salam,

ramai kengkawan tanye nak sewa macam mana kat apat. nuri sebab rumah banyak kosong tapi owner tak diketahui. Tak boleh ke sesape owner letak name kat notice board kat bawah apt?

Suffian

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 826
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #1 on: 22 Dec, 09:15:31 AM »
Cuba check kat 7 11. Mungkin boleh jumpa di Notis board diorang.

Suffian

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 826
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #2 on: 14 Jan, 03:25:16 PM »
Ada yang mencari rumah sewa lagi?
Alamat rumah untuk disewa: MG-3A-3, Blok G, Seksyen 4, BBM. PM saya untuk maklumat lanjut.
« Last Edit: 09 Feb, 02:09:02 PM by Suffian »

mrzul

  • Pemastautin
  • **
  • Posts: 118
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #3 on: 06 Apr, 03:00:46 PM »
Salam wbkt.
Saya baru je beli  rumah di tingkat 5. Cadang nak sewakan. Berapa rate flat nuri tingkat 5?
Rumah kosong, belum renovate(kipas belum pasang). Kalau berminat nak sewa, saya akan letak perabot asas (rak tv, sofa,katil).

Suffian

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 826
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #4 on: 07 Apr, 10:44:58 PM »
Sewa antara rm200.00-rm300.00...

padli

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 248
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #5 on: 03 Jun, 07:39:21 AM »
salam. berapa rate rega rumah di bloc tingkat 3? saya dpt offer org nak jual 25k....ok ker tu..sbb dengar block c banyak warga asing..indon dll.. tul ker?

Suffian

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 826
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #6 on: 03 Jun, 10:27:28 PM »
tgkt 4 market value boleh pergi hingga 40-45k. Sewa dlm 250-350...

padli

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 248
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #7 on: 04 Jun, 05:41:54 PM »
tq...ada sapa2 yg pernah dengar flat b.mahkota laku dijual 40k?terutama yg tingkat atas sekali..

Suffian

  • ShahBandar
  • ******
  • Posts: 826
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #8 on: 04 Jun, 09:02:10 PM »
Saya beli tgkt 1 RM55k, jiran saya beli rm60k... ada berita ada org beli tgkt 2 rm 75k. tgkt 4, harga asal 35k.

padli

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 248
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #9 on: 04 Jun, 09:49:41 PM »
salam..sy akan beli lah...tq

@zrul@li™

  • Berpijak diBumi Allah, Bernaung DiLangit Allah
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 29
  • Gender: Male
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #10 on: 21 Nov, 10:17:47 AM »
URGENT!
ada sesiapa nak jual rumah di Blok E?
tingkat 1@2
harga 50k-70k

« Last Edit: 23 Nov, 12:17:01 PM by @zrul@li™ »
MOGA ISLAM TERUS BERSINAR™

@zrul@li™

  • Berpijak diBumi Allah, Bernaung DiLangit Allah
  • Penghuni
  • **
  • Posts: 29
  • Gender: Male
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #11 on: 23 Nov, 12:17:53 PM »
boleh ke kita tanya direct pemaju (ARAPROP) untuk tahu rumah tu siapa owner?
« Last Edit: 25 Nov, 09:16:52 AM by @zrul@li™ »
MOGA ISLAM TERUS BERSINAR™

MsSpectra

  • Sekarang dah
  • Moderator
  • Putra Mahkota
  • ***********
  • Posts: 2735
  • Gender: Female
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #12 on: 24 Nov, 10:34:50 AM »
URGENT!
ada sesiapa nak jual rumah di Blok E?
tingkat 1@2
harga 50k-70k



azrul..kt blok E xtau..tp pg td ada terpandang kat blok G, tp ting 5 ler...for sale, ada contact no.

lady_dyana3

  • Guest
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #13 on: 09 Jun, 01:07:56 AM »
Saya mencari rumah untuk dijual di apartment nuri. Especially tuan rumah  yang xmampu beri komitmen bayar installment bank. Saya nk beli cash tapi daripada direct owner.
Hubungi sy jika berminat, Nanie - 017-4575431..
Saya buka harga dlm 40k tapi tuan rumah boleh inform saya harga yg nk jual..

Tetamu PMC

  • Penghuni
  • **
  • Posts: 39
Re: Nak cari tuan rumah apartment yang kosong
« Reply #14 on: 09 Jun, 12:43:19 PM »
Ada yang mencari rumah sewa lagi?
Alamat rumah untuk disewa: MG-3A-3, Blok G, Seksyen 4, BBM. PM saya untuk maklumat lanjut.

Saya mencari rumah untuk dijual di apartment nuri. Adakah tuan ingin menjual rumah  MG-3A-3, Blok G, Seksyen 4, BBM...PM saya. Terima kasih.