Author Topic: pic Futsal Tertutup 2010  (Read 1474 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bob D Sayotters

  • Penduduk Tetap
  • ***
  • Posts: 171
  • Gender: Male
  • Sarawak Selamanya
pic Futsal Tertutup 2010
« on: 14 Dec, 04:11:14 PM »
assalamua'alaikum...
dipendekkan citenya, aku dah upload dah pic waktu kejohanan futsal tertutup 2010 yang diadakan di Kompleks Sukan Seksyen 15, Bandar Baru Bangi, pada 11 Disember 2010 kat Group FaceBook taman kita...
itu la gambau yang ada kat aku, so, mana2 sahabat yg gambaunya tak de, aku mohon maaf kerana aku start amik waktu peringkat separuh akhir hingga ke final je (agaknye la)... pic waktu peringkat kumpulan takde kat aku... maaf la ye... hihihihihi.....

ni link dia ; http://www.facebook.com/media/set/?o.131342123561514

jemput2 la yo...
"...Menangisi perpisahan akibat gagal bercinta adalah satu pembaziran mutiara jernih kita dan juga menguji sejauh mana kebodohan kita tetapi dengan menangisi dan menyesali akan dosa kita lantas meminta pengampunan dariNya akan lebih menjamin dunia dan akhirat..."